Hjem / Akbaring / Hovedstadens Svømmeklub forbyder danske fædre for at skaffe FLERE perkere i bassinet

Hovedstadens Svømmeklub forbyder danske fædre for at skaffe FLERE perkere i bassinet

Her er en opdatering på hvad det er det over 90% af danskerne tørster efter. Ingen ofre er for store for at gøre Danmark multikulturelt. Utallige døde danskere: ikke et problem. Voldtægter, overtagelse af bydele, trusler, overfald, totalt forfald af skole- og sundhedsvæsenet: MERE TAK!

Så lad være at tro på at danskerne ikke synes det er hella cool at danske fædre ikke kan støtte deres døtre, når de går til svømmeundervisning, hvis det kan få Fatima i vandet.

Denne vamle historie er et symptom på et land overrendt af fremmede. Et af utallige symptomer der forsvinder øjeblikkeligt, når man beslutter sig for at Danmark er danskernes eksklusive folkehjem.

Mikkel Elsingers seks-årige datter går til svømning på et kønsopdelt svømmehold i bydelen Tingbjerg i København.

Om datteren gør fremskridt i det klorfyldte bassin, har faren dog ingen mulighed for at se. Det er nemlig kun kvindelige forældre, der må sidde med på tilskuerrækkerne de seks gange om året, hvor de voksne bliver inviteret indenfor. Det skriver avisen Berlingske søndag.

Gad vide hvorfor der er et kønsopdelt svømmehold i det ultrafeministiske Danmark, hvor stærke wahmen jo er ligestillede svømmere? Det er bare så mystisk. Det har stensikkert ikke noget med perkermylderet i København at gøre.

– Det virker besynderligt. I andre klubber hiver og flår de i forældrene for at få dem til at blive en del af foreningslivet, siger den 40-årige far til TV2.

Reglerne skabte en undren hos Mikkel Elsinger, der kontaktede Hovedstadens Svømmeklub, som står for holdet i Tingbjerg.

Her var meldingen, at beslutningen skal fungere som et hensyn til familierne i Tingbjerg. Og det er samme begrundelse, der går igen, da TV 2 søndag taler med formand for Hovedstadens Svømmeklub, Allan Nymand.

Hvorfor ødelægges danske svømmehold for at vise hensyn til fremmede fra fjerne kontinenter. Hvorfor vil Hovedstadens Svømmeklub have stinkemuggier i vandet? Hvorfor? Hvorfor??

Han fortæller, at reglerne ikke bunder i et religiøst hensyn, men at foreningen gennem erfaringer fra et projekt i svømmehallen ved, at flere piger kommer på svømmeholdet, hvis det er kønsopdelt.

– Det er for at åbne døren for, at personer, der ikke har været en del af foreningslivet før, kan blive det, siger han.

Hensynet til Tingbjergs beboere kan Mikkel Elsinger godt forstå. Han mener dog, at det foregår på forkerte præmisser.

– Det er problematisk, hvis man tager så meget hensyn til en gruppe, at man går på kompromis med rettighederne mellem kønnene, siger han.

“K-kan jeg ikke få lov at blive på posten? Dette er en oplagt mulighed for mere hjernedød symbolpolitik uden at mindske antallet af fremmede!” t. Venstrehelt

Denne hanrej er bekymret for at man “går på kompromis med rettigheder mellem kønnene”, ikke at hans bydel er propfyldt med klamme perkere. Hans prioriteter er mildest talt helt hen i vejret. Det handler jo netop om hans datters opvækst i et helvede domineret af racefremmede indtrængere med danskfjendske kulturer og skikke. Tag dog hendes parti! Tag dit folks parti!

Foreningens bud på en løsning var, at datteren kunne blive flyttet til et andet hold.

Han fortæller, at datteren og hendes veninde er de eneste etniske danskere på det opdelte svømmehold. Han frygter, at reglerne om at udelukke fædrene fra holdet netop vil få etniske danskere til at finde andre hold til deres børn. Og at det vil skabe parallelle forhold.

Det er vigtigt, at vi gør meget for integration, men der er ikke tale om integration, når det foregår på denne her måde. Det må være begge kulturer, der bøjer sig lidt, siger han.

Stakkels datter, siger jeg bare. Ikke alene er faderens bekymring af feministisk karakter, han tænker også udelukkende på de stakkels muggirotter, hvis integration kan lide skade, hvis de ikke har en minoritet af danske børn i gruppen. “Åh, please, kan vi ikke bare have en multikulturel sameksistens uden gnidninger, sådan som jeg ser det i reklamer, film og X-Factor?” Kravet om et roligt, etnisk dansk miljø for hans datter at vokse op i, og ikke mindst svømme i, er helt fraværende i hans fissestrikhatsretorik.

Som svar på kritikken siger Københavns kulturborgmester Franciska Rosenkilde til avisen Berlingske, at målet i en periode kan hellige midlet.

– Jeg er optaget af, at vores rum er så demokratisk, mangfoldigt og åbent som muligt. For at nå derhen kan vi være nødt til at bruge værktøjer, som måske ikke rummer alt på én gang – det må man tage med. Ellers er der grupper, vi aldrig vil nå.

Efter at have pumpet en million usle fremmede ind i landet – nogen, antager jeg dog, er gode mennesker – bøjer politikerne Foreningsdanmarks rammer, for at tilpasse det en muhamedansk fremtid.

Nu betaler børn af forældre som Mikkel Elsinger prisen, men Elsinger og co. får blot hvad de har stemt sig til: befolkningsudskiftning, kaos og død. “I det mindste er der ingen der taler om massive hjemsendelser i Folketinget”, trøster Mikkel Elsinger sig selv med.

Om Claus Boatsinker

Tjek også

Lys fremtid for forlaget Logik

De fleste har nok hørt om Logik Förlag, det svenske forlag der har alt indenfor …

3
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
3 Kommentartråde
0 Tråd kommentarer
3 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
3 Kommentarorer
OversætterenLarsLarsenzyklon brusenbadenstein Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
zyklon brusenbadenstein
Gæst
zyklon brusenbadenstein

De fortjener det,eftersom 90% stemmer for det.Men stakkels os andre.

LarsLarsen
Gæst
LarsLarsen

Kæft en bøsserøv!

Oversætteren
Skribent

Til kampen mellem islam og feminisme har jeg købt popcorn!