Hjem / Akbaring / Forældre inviterer neger til at bo hos deres familie – ups, søn får kniv i halsen!

Forældre inviterer neger til at bo hos deres familie – ups, søn får kniv i halsen!

Ups, siger jeg bare. Det er prisen for mangfoldighed. Lad ikke noget stå i vejen for netop mangfoldighed. Hvis det betyder at børn skal hakkes igen og igen med en kniv i halsen af en neger der råber “DØ, DØ, DØ!”, så er det helt sikkert en billig pris. Har du tænkt på hvor god, smagsfuld, anderledes og eksotisk fremmed mad er?

Hvis ikke så tænk lige på det, fætter Guf.

An Eritrean ‘asylum seeker’ has been sentenced by a German court to seven and a half years in prison for attempted murder after the man stabbed his host family’s 11-year-old son, according to local media.

Abdulrahman M., 26, had been staying in Vilshofen, Lower Bavaria, with a family known to house migrants, Junge Freiheit reports.

In July, 2018, he attacked the family’s 11-year-old son when they were home alone, pushing him to the ground and stabbing him in the throat with a 15 cm blade while yelling, “Die! Die! Die!”

An intervention by the family dog, who bit Abdulrahman, enabled the boy to escape and flee down the street with his assailant in pursuit.

Menneskets trofaste ledsager (hunden, ikke negeren).

Abdulrahman would later tell prosecutors that he had a video of himself naked on his cell phone, which his victim’s mother had somehow seen, and the attempted killing was an act of retribution.

“It is not possible for a woman to see a Muslim naked, this must be punished with death,” Abdulrahman said, asserting that ‘the devil’ had ordered him to carry the knife.

The child now suffers from post-traumatic stress disorder and has reportedly not been able to attend school.

“We always helped Abdulrahman,” said the victim’s mother. “We do not understand why he did this to us.

Javist, denne fæle afrikanske skabning burde proppes i en komisk stor blender, eller på bibelsk vis selv smage kniven til døden indtræffer, men han er ikke hovedskurken her. Det er i sandhed de forbryderiske forældre, der lod dette blodtørstige dyr bo under samme tag som deres forsvarsløse børn. Syg historie, forventeligt resultat.

Codreanu havde et godt citat om disse ækle forrædere, der gladeligt ofrer deres eget kød og blod for multikulturens utopi og gennem at tjene landets fjender:

Om Claus Boatsinker

Tjek også

“Prins raser efter racisme”

Jeg kunne ikke undgå at give projektilopkastpressen hos TV2 et klik, da prins William (ham …

17
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
9 Kommentartråde
8 Tråd kommentarer
4 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
9 Kommentarorer
DanielValhallaheimOversætterenzyklon brusenbadensteinKomponisten Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Oy Vey!
Gæst
Oy Vey!

Blendet neger.. Sgu da faktisk en god idé. Tror der er mange, der gerne ville betale et par tusind kroner for at få lov til at blende en neger. Jeg gad i hvert fald godt.

JarlEchberth
Gæst
JarlEchberth

Det er svært at have sympati for den her type mennesker, det er bare synd at det skulle gå ud over deres 11 årige søn. Jeg tør næsten væde penge på at negeren kneppede konen, mens manden sad i hjørnet af soveværelset og så på.

Vi kan jo håbe at den 11 årige zoomer vil vende ryggen til sin kulbrænder luder mor og sin cuck far, og gå i fodsporene på hans tyske forfædre.

lebensraum
Blæser læser
lebensraum

Det minder mig om da vi havde en neger fra afrika på besøg i friskoleklassen i 7. klasse og en pige troede hun skulle invitere ham hjem til sig og så forgreb han sig på hende

Oversætteren
Skribent

Seriøst?

lebensraum
Blæser læser
lebensraum

Ja, og hun stoppede i klassen efter det.

Oversætteren
Skribent

Hvor sindsygt! Det bliver du da nødt til at fortælle os andre noget mere om? Prøv at spørg Kjær, om du ikke kan komme på Nordens Grænse og fortælle os andre den historie. Jeg kunne ikke forestille mig, at han ville sige nej.

lebensraum
Blæser læser
lebensraum

det var i 89′ så det er lang tid siden 🙂 det var ikke voldtægt men han ragede vist på hende og hun stoppede.

LarsLarsen
Gæst
LarsLarsen

Codreanu <3

Daniel
Gæst
Daniel

Jeg troede du var syg. Vil det sige at det slet ikke er den rigtige Lars Larsen der skriver på kommentarfeltet?

Oversætteren
Skribent

Tyskere er så konforme..

zyklon brusenbadenstein
Gæst
zyklon brusenbadenstein

Tyskland:fra nationalsocialisme til nationalmasochisme.

Oversætteren
Skribent

Fra Vaterland til keines land..

Tom Venster
Gæst

Hunden og gutten er de eneste av verdi i denne historien. Kanskje kan foreldrene i hvert fall lære av dette, men det skulle ikke forundre meg om de fortsetter i akkurat samme selvdestruktive spor.

Daniel
Gæst
Daniel
Komponisten
Gæst
Komponisten

#nextlvlMetaRant

Hvis manden i forholdet var maskulin og dominerende (på en selvsikker måde – ikke en tyran) så havde han sat konen på plads med det samme, da jeg antager, at det sikkert var hende der ville “gøre en god gerning”, muligvis fordi hun kun fik et barn, og at hendes biologiske uforfyldte lorteliv og moderinstinkt derved ikke giver nogen mening med et barn, en hund, fem fladskærme og to biler (okay jeg antager ret meget her i dette tilfælde, men alligevel…)

Impotente, umaskuline europæiske “mænd” skaber problemer fordi der ikke er styr på en skid! Den hvide man ligger ned mens negeren og perkeren tramper på ham igen og igen, i hans eget land, som hans forfædre har bygget for ham siden tidernes morgen. Den hvide mand er fuldstædigt bedøvet af piller og porno. Han er kastreret og impotent, og kvinderne dominerer ham fuldstændigt.

Kvinder hungrer inderst inde efter en maskulin mand, som ved hvad han vil og hvor han vil hen og som ikke kan blive tæmmet af kvinden. Kvinder siger det ikke direkte og ender derfor op med alle disse cuck/sojadrenge/niceguys, som er nogle forbandede tøffelhelte, der har glemt at de nedstammer fra store krigere som ikke fandt sig i kvinders følelses-pis. Jeg siger ikke man skal være en tyran eller en despot, eller at man skal være et røvhul, jeg siger bare, at man ikke skal tage kvinders ord bogstaveligt hele tiden (bare se på politik… )
Ligemeget hvor meget vinden hyler (kvinden) så bøjer bjerget (manden) sig ikke…

Daniel
Gæst
Daniel

I KlovneNorge er Alliansen/Hans Lysglimt og Stop Islamiseringen af Norge nægtet adgang til deres udgave af folkemødet. BÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅT

Alliansen får likevel ikke ha stand på Arendalsuka

Daniel
Gæst
Daniel

Dette sker også i Danmark. Bemærk at nyheden er fra 1999

Mand dræber ekskone med brødkniv under fest
Københavns Kommune • Søndag d. 2. maj 1999
En 31-årig kvinde bliver stukket ihjel med en brødkniv af sin 41-årige afrikanske eksmand under en fest, da han mener, at ekskonen skylder ham en større sum penge for forsørgelse. Han blev senere idømt ti års fængsel og udvisning for bestandigt efter endt afsoning.
Dømt for:Manddrab
Straf10 år og udvisning

www.dr.dk/nyheder/indland/interaktiv-grafik-se-drab-gennem-25-aar nummer 479 på listen