Hjem / Indsigt / Hær udgiver video der skal fremkalde opkast hos hvide, lokke brune til

Hær udgiver video der skal fremkalde opkast hos hvide, lokke brune til

Husker du kampagnen for nyligt i Storbritannien, hvor man lavede rekrutteringsplakater med det værste brune afskum, og samtidig fornærmede millennials på det groveste (men ikke ufortjent)?

Dagens Blæser skrev en hella fed artikel i den forbindelse.

Derefter kom Sverige på banen og maksede ud på cringe, med deres “kom som du er”-kampagne. Oosh.

Genusteori, kønsperspektivering og feministisk ekstremisme i et morsomt forsøg på at underminere alt der kunne medvirke til et faktisk forsvar af Sverige.

Men Mangfoldighedens Moder, USA, der i den grad tynges af (((multikulturens))) kræftsvulster, ville lige skruen tåkrumningen op på 666, og vil nu lokke, formoder redaktionen, ghettonegere og andet skidtfolk til at gøre militærtjeneste i endnu større antal.

Tag at lytte til “Won’t be defeated” my nigger, yo, og fortæl om vinklen på dine tæer efterfølgende, dawg. Jeg gjorde det så du skal også.

Det videre perspektiv i det her er den judeokonservative sabelraslen, som vedholdende prøver at trække USA ind i nye konflikter. På et tidspunkt lykkes det måske rent faktisk at gøre det, og så kommer det længe ventede opgør mellem USA og en militær stormagt, såfremt Rusland eller Kina indtræder fra en birolle i proxykrige, som den der har huseret i Syrien, til et direkte opgør. Og så vil den fallerede muhdik-hær med latinx-typer og savlenegere komme til kort.

Selv uden for krigstid smadrer den mangfoldighedsplagede hær jo habengut for milliarder.

I en reel (verdens)krig vil manglen på kompetente hvide mænd, og manglen på en samlet nation med fælles mål og fælles fremtid, lede USA ind i virkelighedens verden, hvor der ikke længere er mulighed for at vinde sejre for Shlomo.

Om Claus Boatsinker

Tjek også

“Oprørende og dybt beskæmmende”: en fortælling om ”Dagskost i en KZ-lejr”

Forleden da kreative aktivister med mottoet ’dårlig opmærksomhed er bedre end ingen opmærksomhed’ og med …

6
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
5 Kommentartråde
1 Tråd kommentarer
2 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
6 Kommentarorer
ScandinavianheritageGydaClausLarsLarsenLars Agerbæk med æ Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Oversætteren
Skribent

Det er en af grundene til, at det er ekstremt farligt at have fremmede i sit land. De påvirker en.. Man tror, man opdrager dem, men finder ud af til ens skræk, at man bliver mere og mere ligesom dem istedet..

Lars Agerbæk med æ
Gæst
Lars Agerbæk med æ
LarsLarsen
Gæst
LarsLarsen

Ja en sand krig ville smadre ideen om at forskellighed er styrke.

brugernavn
Blæser læser
brugernavn

Jeg husker måske kampagnen for nylig. Den havde til hansigt at rekrutere fremmede og muligvis anglikanere der ikke har opdaget at deres regering er en del af verdensherredømme-komplottet.

Scandinavianheritage
Blæser læser
Scandinavianheritage

Vis man har brug for en kur imod at brække sig over den usmagelige omgang kulntumarxsitke progaganda i den video fra den amerikanske hær kan man lytte til et stykke fint musik af THE RHINEHART BROTHERS WE BELONG TO THE KU KLUX KLAN fra 1920ernes USA her. www.bitchute.com/video/troPtXtDGfgB/ og så er det tankevækkende at tænke på at det er en utrolig drejning demokraterne i USA har taget fra engang var en del af dem stolte patriotiske hvide riddere i klanen så til nu hvor de blot står for en gang kulturmarxistisk lort hele bundtet.