Hjem / Akbaring / “Truslen fra nationale er sammenlignelig med truslen fra islamister”

“Truslen fra nationale er sammenlignelig med truslen fra islamister”

Efter at en borger (eller migrant) tog et opgør med muggiimportøren fra CDU, Walter Lübcke, og likviderede ham for et stykke tid siden, så har medier og politikere gået i selvsving.

Vi noterer os at selvsamme multikulti-politikere og medier ikke reagerer overhovedet, når offer efter offer blandt værtsfolket lægges i graven, røves eller såres.

Nu hører vi fra den tyske indenrigsminister og notoriske folkeforræder Horst Seehofer, at nationale tyskere er en trussel på linje med muhamedanske terrorister. Vores egen Søren Pind kom jo også med lignende vanvidsudtalelser, mens muggiterror var dagligdag og begyndte efterfølgende sin enøjede jihad mod Danskernes Parti og andre ærerige dissidenter.

Weeks after a local politician died in what authorities described as an “execution,” the German interior minister said far-right extremists were spreading across the country, and warned that they as dangerous as Islamist groups.

Ultra-right extremists are on equal footing with Islamist radicals and other violent groups, Horst Seehofer told German media. The far-right “have become a real threat for our society,” which means that the government should hit back and “do everything to ramp up security.”

Hvor skal sikkerhedsniveauet hæves? Hvor er det disse fantasiterrorister vil slå til? Når det åbenbart er nationalistisk terror som ikke findes, skal staten så undlade at “slå tilbage”? Eller vil fredelige nationalister igen-igen blive mål for det multikulturelle regimes krig mod folkets eksistens? Er dette blot et nyt påskud til at slå ned på oppositionen og yderligere undertrykke dissidenter?

Seehofer, a longtime ally of Chancellor Angela Merkel, was speaking roughly three weeks after Walter Luebcke, a mid-level government official, died of a gunshot wound at his home in the eastern city of Kassel.

Shortly afterwards, police had arrested a 45-year-old suspect who had committed numerous offences in past decades, including an assault on a hostel for asylum seekers back in 1993.

Luebcke’s case turned out to have a political aspect as he, though being a member of the conservative Christian Democrats, held strong pro-immigration views and once said that refugee haters are free to leave Germany. Unsurprisingly, he stumbled upon a massive backlash by far-right haters on the internet.

The murder sent shockwaves across German elites and the country’s society with top-tier politicians warning of a resurgence of the neo-Nazi scene. “We must finally name right-wing terrorism as such,” Foreign Minister Heiko Maas also said on Saturday.

“Far too often there have been talks of ‘isolated cases’ or ‘rampages’ when it comes to right-wing attacks,” he stated.

…siger en mand som mange nok selv drømmer om at tildele koldt bly.

Burkhard Jung, Leipzig mayor and president of Germany’s Cities Association, said the attack on Luebcke wasn’t just an ordinary crime. “The murder or indeed the execution of Walter Luebcke must be cause for nationwide discussion,” he told the Frankfurter Allgemeine Zeitung newspaper.

German police and security agencies have long been warning of a rising network of far-right terrorists. It was reported that the far-right have infiltrated police and even the rank and file of the elite Special Forces teams.

Statistisk set så stemmer folk i hæren såvel som i politiet på nazifascistiske hudhadere i AfD, der ellers har deres eget jødiske forbund i partiet – Juden in der AfD – der formodes at skulle pleje just disses interesser, efter at de har infiltreret det seminationale partiapparat. At der skulle være en trussel, eller en hemmelig opbygning af et nazinetværk, er jo helt absurd.

Statsapparatet ved godt at der er en del modstand mod den fremskredne befolkningsudskiftning, hvor de fremmedes nyfødte snart udgør flertallet, og store byer allerede har fremmed flertal. At den beskedne modstand kræver en jernnæve fra regimet, og at folkeforræderne ser folket som en trussel, vidner om en snigende desperation.

Men – trods enkelte mænds afmagtshandlinger – vil det tyske folk nok fortsat være tavse, passive vidner til Weimar 2.0’s rædsler, og en reel trussel findes kun i propagandaen fra løgnepressen og høres kun fra de lyvende politikeres munde.

Om Claus Boatsinker

Tjek også

Peak Weimardanmark: Radikale vil dræbe ufødte polakker

Der er efterhånden så stor en kløft mellem en normal tankegang med rod i traditionel …

7
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
6 Kommentartråde
1 Tråd kommentarer
5 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
6 Kommentarorer
DanielLarsLarsenKomponistenTom VensterPruttegøj Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Oversætteren
Skribent

Når det går ud over en af deres egne, så sker der noget. Når det går udover almindelige mennesker, så er de pisse ligeglade..

Pruthans
Blæser læser
Pruthans

Åh lort, neger! Discord er nede! Nu må jeg jo søge andetsteds hen for at få mit daglige fugtig migmig-fiks. Hva’ så der?

Tom Venster
Gæst

En tysk politikers død likestilles med alle de forbrytelser begått mot det tyske (og andre europeiske) folk av berikende innvandrere. Man kan nesten – men bare nesten – bli sjokkert over slik grenseløs frekkhet. Mediene og resten av eliten gjør seg fortjent til et tilbakeslag av dimensjoner.

Komponisten
Gæst
Komponisten

Størstedelen af de hvide tyskere må snart indse deres skæbne. Man kan ikke have et sekulært, ateistisk samfund med folk fra 3. verdens lortelande som holder sammen som ærtehalm, også forvente, at de følger de samme spilleregler som den indfødte befolkning. Den naturlige polarisering og medførende adskillelse af befolkningen igennem race og kultur i multikulti-samfundet er ved at gå op for det tyske globalistiske jernregime, og de kan vist ikke lide det…

LarsLarsen
Gæst
LarsLarsen

10/10 weird al billede.

Overraskende nok er han ikke smovs.

Daniel
Gæst
Daniel

Det værste er ikke at folk kommer med sådanne påstande, det værste er at folk kommer med sådanne påstande og så stadigvæk importerer IS-terrorister til hjemlandet. Her er en artikel om KlovneDanmark fra Syrienblog

Præcedens: Danmark importerer første IS-svækling fra Syrien

PS: Man kan endelig skrive kommentarer på Syrienblog, hvilket jeg har savnet at man kunne i lang tid.

Daniel
Gæst
Daniel

Jeg har selv skrevet to kommentarer til den artikel. Jeg kan kun opfordre folk der skriver kommentarer på Dagens Blæser til at skrive kommentarer på Syrienblog også, deres artikler er i samme kvalitet som Blæseren.