Hjem / Akbaring / EKSKLUSIV oversættelse af TV2-artikel om “såret dansk dreng”

EKSKLUSIV oversættelse af TV2-artikel om “såret dansk dreng”

TV2 og Politiken har brugt forvrænget og dæmonisk sprogbrug i en gennemført syg (og aldeles ligegyldig) sag om en eller anden klam muggiunge.

Vi vælger derfor helt EKSTRAORDINÆRT, og med eneret for Dagens Blæser, at oversætte deres hadtale til et faktabaseret, forståeligt dansk:

Dansk dreng fra syrisk flygtningelejr bør ikke adskilles fra sin mor, lyder det fra Red Barnet og Røde Kors.

Muggimøgunge med mudder-DNA fra ferielejr i Syrien er i en for Danmark ligegyldig situation, i forhold til den muhamedanerhættemåge der har ploppet ham ud,  lyder det fra forbryderorganisationerne Red Muggiavl og Røde Kors.

Både Red Barnet og Røde Kors hilser det velkommen, at danske myndigheder har hentet en såret 13-årig dansk dreng ud af den syriske flygtningelejr al-Hol.

Både Red Muggiavl og Røde Kors jubler over at danskfjendske, landforræderiske myndigheder har genimporteret en ussel 13-årig perkerkarl fra ferielejren al-Røv-Hol i Syrien.

Men organisationerne er bekymrede over, at moren tilsyneladende ikke skal med hjem til Danmark.

Men de sataniske forbryderorganisationer klynker over, at perkerens pædofettilbedende, overformerende moderskikkelse ikke får lov at besudle dansk jord i første omgang.

– Vi er både glade og lettet over, at drengen nu er kommet i sikkerhed og får den lægelige behandling, han har behov for.

“Vi har en ustoppelig latter p.t., fordi Danmark påføres denne hjernevaskede ungrotte, som samtidig kan beslaglægge ressourcer fra sundhedsvæsenet, lololololol. Til at starte med, rofl!!!”

– Samtidig er vi bekymret over, at han tilsyneladende er blevet adskilt fra sin mor, siger Johanne Schmidt-Nielsen, generalsekretær i Red Barnet.

“Samtidig vil vi dog spille temaet fra Schindlers liste på violin, da vi ikke fik hans mor med til Danmark. Fuck, hvor jeg hader Danmark”, siger Johanne Schmidt-Nielsen, kommunist og propagandist hos Red Muggiavl.

Det er første gang, at Danmark officielt evakuerer en statsborger fra en flygtningelejr, der er kendt for at huse støtter af Islamisk Stat.

Det er næppe første gang, at Danmark henter det absolut værste perkeraffald fra en sikker ferielejr, hvor primært den judeoislamiske terrorgrupppe Islamisk Stat lader batterierne op.

Udenrigsministeriets Borgerservice har bekræftet, at en alvorligt såret dreng med dansk statsborgerskab er blevet evakueret.

Udenrigsministeriets Borgerservice har bekræftet, at man i et øjeblik af absolut og kriminel ligegyldighed med danskernes trivsel har taget denne galning af en psykomuggi i sin varetægt.

Det er sket med henblik på medicinsk stabilisering, oplyser myndigheden i en email.

Det er sket i forbindelse med en for Danmark himmelråbende uvedkommende årsag, nemlig denne ghettomides helbred, oplyser myndigheden i en email, der vil indgå som bevismateriale i et fremtidigt retsopgør med multikulturalismens ansvarlige.

Drengens pårørende i Danmark er orienteret og vil overtage ansvaret for drengen og selv stå for hjemtransporten til Danmark, oplyser ministeriet.

Muggipøllens omfattende klan i Danmark er orienteret om den hellige juniorkrigers situation og Islamisk Stats støtter i Danmark vil selv stå for transporten hertil, oplyser ministeriet.

Ifølge TV 2s oplysninger har drengens mor givet skriftlig tilladelse til, at drengen hentes ud af lejren. Moderen forbliver selv i lejren, da de danske myndigheder vurderer, at hun udgør en sikkerhedsrisiko.

Ifølge TV2’s oplysninger har drengens mor givet et barnagtigt kryds, der skal gøre det ud for det vi kender som en underskrift, der siger god for at drengen hjælpes til Slaraffenland til åbenlys skade for det danske folk. Moderen fortsætter sit kurophold i lejren, da de danske myndigheder, i en uvirkelig vurdering som aldrig burde have fundet sted, mener at hun udgør en sikkerhedsrisiko.

Barnets tarv er, at det – såvidt muligt – kan forblive sammen med sine forældre, mener Johanne Schmidt-Nielsen.

“Som den person, der efter egen vurdering hader Danmark mere end nogen anden, ønsker jeg at flest mulige voldsparate perkere kan komme til Danmark, og det gælder sandelig også denne brune skabnings mor”, mener Johanne Schmidt-Nielsen.

– Det er næsten umuligt at forstå, at man som dansk statsborger tager til Syrien for at kæmpe for kalifatet.

“Du får mig ikke til at tage afstand til Islamisk Stat, eller sætte en grænse for hvem der kan komme hertil, eller definere hvilken opførsel der kan diktere det. No way, så sut på en citron og knep dig selv.”

– Men det er på ingen måde børnenes ansvar. De har ret til beskyttelse. At varetage barnets tarv er også at sørge for, at barnet kan være sammen med sine forældre, siger Johanne Schmidt-Nielsen.

“Børn er ikke et produkt af deres forældre. Deres gøren og laden er helt uafhængig af deres opvækst og det…. HA HA HA HA HA! Ej, undskyld, det er svært at holde masken. *host*. Åha. Godt…. Børn skal til Danmark, også morderiske krigsforbryderbørn, og gæt engang om ikke også deres forældre også skal hertil så? Kan du det? Alle. Alle skal hertil! Græd mere!”, siger Johanne Schmidt-Nielsen og laver drejende knytnæver under hendes øjne, i en simuleret borttørring af tårer.

Røde Kors’ generalsekretær, Anders Ladekarl, ser evakueringen af den sårede dreng som et “klart humanitært signal”.

Røde Kors’ generalsekretær og folkemorder, Anders Ladekarl, har julelys i øjnene efter importen af denne tikkende bombe af en sandneger og ser det som et “klart tegn på Danmarks snarlige undergang”.

– Det viser, at man kerer sig om danske statsborgere. Vi håber, det giver anledning til, at man på sigt også vil overveje at tage andre børn ud fra de forfærdelige omstændigheder, de lever under, siger Anders Ladekarl.

“Det viser, at hele begrebet folk ikke længere eksisterer. Danskerne eksisterer ikke. Konceptet Danmark eksisterer ikke. Vi håber, det giver anledning til, at man på sigt vil overveje at importere alle slags genetiske affaldsprodukter, som den tredje verden kan producere – en slags omvendt kemoterapi”, siger Anders Ladekarl

Som udgangspunkt bør drengen genforenes med sin mor, mener generalsekretæren.

“Det at vi kæmper så hårdt for blot én perker, og vil sperge ud indtil hans jihadmor også kommer ind, er præcis hvorfor vi vinder og hvorfor Danmark kan tvinges i knæ uden kamp. Vi kæmper med alle midler, mens folk er passivt klistret til deres skærme”, mener generalsekretæren.

– Det er vigtigt at få barnet ud til medicinsk behandling, men vi så helst, at moren også var kommet med, siger Anders Ladekarl.

“Som sagt er drengen i hus, trods al sund fornuft, og nu lugter vi blod. Nu skal vi skaffe Mor Muggi herop! Hvem skulle stoppe os?”, spørger Anders Ladekarl.

For godt to uger siden blev 12 forældreløse franske børn reddet ud af flygtningelejre i Syrien. Heraf to med dansk-fransk baggrund.

For godt to uger siden blev 12 perkerunger uden en kvart dråbe fransk blod i deres årer, hentet ud af en anden ferielejr i Syrien, på baggrund af en pervers trang til at ødelægge det i forvejen døende Frankrig. Alle 12 var fuldblodsperkere.

*****

Vi har intet at gøre i Mellemøsten. Men stærke kræfter, rodløse globalistiske kræfter, har sendt vores kontinent på en mørk, mørk kurs.

Selv Satan siger fra.

Om Claus Boatsinker

Tjek også

Perverse bøsser hærger fynsk skov, Normiedanmark trækker på skuldrene

På den fynske side af Lillebæltsbroen ved Middelfart ligger den hyggelige Staurby Skov imellem familieboliger …

7
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
5 Kommentartråde
2 Tråd kommentarer
3 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
5 Kommentarorer
DanielTom VensterNavnOversætterenJarlEchberth Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
JarlEchberth
Gæst
JarlEchberth

>danske myndigheder har hentet en såret 13-årig dansk dreng
>dansk dreng
>dansk

Så trykker man X for tvivl.

JarlEchberth
Gæst
JarlEchberth

Ved nærmere eftertanke, så trykker man X for tvivl på alt hvad medierne fortæller.

Oversætteren
Skribent

En abort-skøge taler om barnets tarv..

Navn
Gæst
Navn

Der mangler et beyond i sidste linie i anden taleboble

Navn
Gæst
Navn

Jeg mente even

Tom Venster
Gæst

Alle disse fordømte hjelpeorganisasjonene gjør alt de kan for å gjøre våre land brunere og mer bedritne. Disse svikerne får betalt fra våre EGNE myndigheter for å gjøre livene våre sure hver eneste dag. Det er en forbrytelse mot menneskeheten og bør ende i en lovlig og rettferdig straff.

Daniel
Gæst
Daniel

www.lokalavisen.dk/2019-06-26/-N%C3%B8dvendig-reaktion-100.000-bier-udryddet-med-gift-5284816.html

100.000 bier bliver dræbt fordi at de er for tæt på børnehaver. Men muggier som er tæt på børnehaver og som voldtager små børn gør ikke………