Hjem / Akbaring / Afrikanere giver fodboldverdenen latterkramper

Afrikanere giver fodboldverdenen latterkramper

Desværre. Ikke nogen artikel om vores nye kattedameregime. Måske er der andre skribenter der vil levere en sådan? Sikkert ikke. Måske. Jeg fandt noget mere interessant end en S-regering, dog.

Kvindefoldbold er i sig selv en dårlig vittighed, og der findes endnu en klovnedimension at føje til denne lidet underholdende aktivitet, som på finurlig vis har skabt stor latter.

Nej, det er ikke relateret til den virale krage der ligner en gorilla, men andre skabninger, der har en vis lighed med primater: negere. En ganske særlig slags.

Negere der opfører sig så ringe, at det faktisk er morsomt.

Kaos under VM-kamp: Cameroun nægtede at give bolden op.

I flere minutter var det rent anarki, da Cameroun og England mødtes ved VM i kvindefodbold.

Efter Englands scoring til 2-0 nægtede camerounerne at give bolden op. De virkede meget utilfredse med dommernes håndtering af målet, der blev set igennem for offside.

Fodboldhold med en enkelt savleneger, f.eks. en Barlotelli-type, vil hele tiden døje med dennes horrible og usportslige opførsel, fordi dens hjerne ikke kan levere andet end opførsel på linje med et trodsigt, prepubertært barn. Men når du har et helt hold af dem, som skal spille mod hold med en mere menneskelig gennemsnitsintelligens, så oplever man helt tossede ting som disse. 

Som tiden gik, så den kinesiske dommer mere og mere rådvild ud. Imens diskuterede hendes fjerdedommer med Camerouns træner, inden spillerne efter hvad der føltes som en evighed ophævede deres demonstrative cirkel midt på deres egen banehalvdel og gav bolden op.

Ja, hvad gør man? Uddeler man 11 røde kort? Løber man i sikkerhed? Vi har jo historier på stribe med dommere som er blevet angrebet af ulandsfolk, og endda myrdet af marokkanske ungdomsspillere i Holland. Når et hold kollektivt nægter at spille spillets regler fordi ugga-bugga-muhdik, så er det svært at slå op i regelbogen og finde en løsning (løsningen er selvfølgelig en striks raceopdeling i al international sport, specifikt i denne at forbyde kvindefodbold, da det er en hån mod fodbold).

Det var som nævnt Englands mål til 2-0, der satte gang i optrinnet. Lucy Bronze spillede Ellen White helt fri på kanten af feltet, og midt for målet var angriberen ganske sikker i sin afslutning.

Efterfølgende blev scoringen set igennem af videodommerne, hvilket er helt normal procedure. Da det blev vurderet, at White ikke var offside, blev målet godkendt, uden dommeren blev kaldt ud til sidelinjen for at se situationen igennem. Når der ikke er tale om et dommerskøn, behøver dommeren ikke at se situationen igennem.

“Hun score, dum. Hun dum. Ikke god mål. Vi ikke have mål. Den mål dum. Vi ikke lide mål. Du ændre. Du stoppe mål. Vi ikke lide mål. Dommer. Ikke mål. Nej spille nu. Stoppe nu. Dumme mål. Godkende mål. Ikke forstå. Du dum. Dræbe dig.”

Skal vi have FIFA-folk til at fodre negerhystader med bananer, så de kan komme ud af deres chimpout-loop? Eller bruge vandkanon? I Kina spiser de hunde. I Cameroun spiser de kinesere.

Siden kom briterne på 3-0, og med cirka et kvarter tilbage af kampen kunne det være endt endnu værre for Cameroun, da dommeren blev kaldt ud for at se et muligt straffespark til England igennem. Det valgte hun dog at lade være med at dømme, og igen i overtiden måtte Qin Liang ud til sidelinjen og se video.

“Træneren” måtte bogstaveligt talt skubbe “spillerne” ind på banen efter deres kulturelle indslag.

Syv minutter inde i overtiden satte Takounda en grim tackling ind på Houghton, men nok engang slap Cameroun for det værst tænkelige udfald. Dommeren nøjedes med et gult kort, selvom et rødt også sagtens kunne forsvares, og således endte 1/8-finalen 3-0 til England.

Englands kvindehold er faktisk overraskende…. engelsk. Der er kun én savleneger i truppen, og det er jo nærmest acceptabelt i 2019 (men selvfølgelig helt uacceptabelt, ligesom kvindefodbold generelt).

Jeg håber dommeren, englænderne og de få tilskuere og seere fik sig et godt grin. Det behøver ikke at være mord, voldtægter og spontan kriminalitet det hele. Vi kan også have lidt sjov ud af negeren.

Måske skal vi takke Moishe for at have bragt ham til vores breddegrader (nej)?

Blæseren insisterer på engagement. Få kommentarer – få artikler, mange kommentarer – daglige artikler. Eller, artikel, idet jeg ubegribeligt nok på andet år stadig er den eneste aktive skribent.

Om Claus Boatsinker

Tjek også

“Prins raser efter racisme”

Jeg kunne ikke undgå at give projektilopkastpressen hos TV2 et klik, da prins William (ham …

14
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
8 Kommentartråde
6 Tråd kommentarer
3 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
11 Kommentarorer
Lars Agerbæk med æTom VensterSlonk the BeepbeepSorte SlyngelKomponisten Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
JarlEchberth
Gæst
JarlEchberth

Jeg skulle lige se om der var nogle pæne piger på holdet, men det her er vel hvad man kan forvente af Britbong standarder…

comment image

PROPAH ENGLISH LASSES. SIMPLE AS.

Ingolf Gaboldsen
Skribent

Alex Morgan er ikke engang blandt de 10 bedste i verden, men hun tjener mest fordi hun er mest lækker.

Danmarks bedste flotteste er Frederikke Thøgersen.

LarsLarsen
Gæst
LarsLarsen

Anglere var en fejl… Klamt at se vores våbenskjold på dem også.

Valdemar-ll
Blæser læser
Valdemar-ll

Næsten Rent bananer og meloner

Lars Agerbæk med æ
Gæst
Lars Agerbæk med æ

er du sikker på at det er et rent kvindehold det der? Eller er der tale om flere kønsdysfori tilfælde her? De to nederst til højre foreksempel.

LarsLarsen
Gæst
LarsLarsen

Sej krage!

Sorte Slyngel
Gæst
Sorte Slyngel

Kom for artiklen, blev for kragen.

Ingolf Gaboldsen
Skribent

Det værste er USAs anfører Rapinoe. DRs vært skal hele tiden fortælle om hendes gode sag uden for banen. Hun er fuld SJW-style, med ligestilling, LGBTQ+ lort og nægter at synge national sangen. Hun er selvfølgelig en 35-årig betonlebbe med lyseblåt hår.

Oversætteren
Skribent

Deres intimidering af den kinesiske dommer virker åbenbart.. Så den strategi vil de jo så nok blive ved med..

Komponisten
Gæst
Komponisten

Negeren er en slave for sit eget dyriske sind.

Slonk the Beepbeep
Gæst
Slonk the Beepbeep

Tak for en fin artikel Claus.

Tom Venster
Gæst

Vi kan i hvert fall le av mangfoldet når de ikke skjærer over våre struper eller begår all slags annen kriminalitet. Menneskehetens mer primitive tilskudd kan fremstå ufrivillig komisk for mer siviliserte land og deres borgere.

Lars Agerbæk med æ
Gæst
Lars Agerbæk med æ