Hjem / Indsigt / Er du en ven af Israel?

Er du en ven af Israel?

Nogen har et rosenrødt syn på jøder og Israel, som forekommer helt vanvittigt, når man tænker på netop dette folk og lands ekstreme synderegister.

Men jeg forstår.

For jeg var selv en Isracuck. Jeg kan godt forklare hvad disse møntklipperslikkere tænker. De hader muhamedanere, fordi de opfører sig som det min mekanikers søster kalder “altødelæggende, helvedes rotteperkere”. De ser jøder have problemer med lignende mellemøsttyper, der siger “allahu akbar”, ser at de har en hårdhændet tilgang til perkerspørgsmålet og tænker

JAH MAND!

“De jøder er pissefede. De ved hvordan man skærer den muggibøf. Eneste demokrati i ørkenen, giraffen i diamantminen”, og hvad de ellers foranlediges til at tænke. Så de tænker at jøder er naturlige at alliere sig med, og at kærlighedserklæringen er gengældt.

Så jeg forstår. Men er man oplyst omkring hvad dette antalsmæssigt mikroskopiske folkefærd har af forbrydelser på samvittigheden, historisk såvel som i dag, og det får man ganske let besked om hvis man færdes på nettet og de sociale medier, så kan man ikke bevare denne selvskadende naivitet.

At forsvare Israel og jøder er at bekæmpe sin egen nation. For de er fjende numero uno, næsten uanset hvilken detalje du fokuserer på.

En god shitposter, på nettet og i kødrummet, skrev dette i går:

“I admit, fucking with Evangicucks is fun. Recently, I was at a Walmart Parking Lot and there were was a couple in their 60s unloading groceries. They had a “I Stand With Israel” bumper sticker. Being a bit of an asshole, I asked them where they got that bumper sticker. They told me that someone at their church was selling them, and that if I gave them my number they’d get me one. I told them that I wasn’t interested, but thanked them just the same.

They again pushed me for my number, and I unloaded on them. I asked them, “So, does God bless those who bless Israel?”. They cited scripture, and told me that America was “turning away from God and supporting Israel”. I said, “How the do you circle the square regarding the fact that trannies, porn, abortion, and faggotry are all pushed by Jews?”. I handed the wife my phone, and showed her all the names of Jews in pornography. After that I told her Joe Biden said Jews made gay marriage possible. The two were getting scared, but I knew that I hit a nerve. Finally, I told them to aske their pastor about all the Jews involved in degeneracy. They said they would pray for me (this response of mine NEVER gets old) and I told them, “Only if it’s in the name of Jesus”.

Disse typer han nævner er uden for pædagogisk rækkevidde, og er immune overfor fakta. I tidligere tider ville deres kristne livssyn have været helt på linje med familie, folk og fædreland. I dag er de antinationale filosemitter, med kappede bånd til deres egen fortid, blod og jord.

Deres kirke er overtaget af fremmed tankegods, der bærer i sig deres egen destruktion og styrer ressourcer, tid og energi mod handlinger, der er til gavn for jøder og Israel. Og til skade for deres eget folks eksistens. Ikke mindst på indvandringsområdet, hvor kirker i USA er kernen i den industri der kradser skattepenge ind på at importere og bosætte “flygtninge” fra Afrika og Mellemøsten.

De fleste Blæser-læsere ved udmærket, at denne jubelidiotisme omkring jøder ikke kun begrænser sig til USA. Det er også helt øverst på dagsordenen i Danmarks dellesegment og har været det i årtier. Fra DF til Nye Borgelige og ikke mindst Stram Kurs.

Se blot Marie Krarups tåkrummende tale fra Mosbjerg Folkefest, hvor kampen mod det ekstreme islam ifølge hende skal føres på baggrund af deres iboende skepsis overfor jøder og hoooomobøsser og i forsvaret af vores “frihedskultur”. Og så kan vi i øvrigt ikke være bekendt at kyle de fremmede på porten, mener Marie og andre ledende figurer i hendes udanske folkeparti. Usmageligt.

Eller det besynderlige tema i Danernes Lys’ seneste videoer:

Vi kan tale om alle emner, men som nationalister kan vi kun finde løsningen på de største samfundsplager, ved at vide hvem der står bag, vide hvem arkitekterne bag vores elendighed er og frygtløst oplyse vores (komplet uvidende) medborgere. De eneste der lader til ikke at tage imod denne livsvigtige viden er 60+ segmentet (der udgør det meste af Dellemania) og dem der kynisk ved at smøret på deres brød er afhængig af “god opførsel”.

Shit, shit, shit. Skal vi udelukke to (((muligheder))) eller ringe til en rabbiner?”

Om Claus Boatsinker

Tjek også

BONUSNOVELLE! Jonni kidnapper Lars Løkke Rasmussen

Vi er blevet beriget med en novelle direkte tilsendt af Jonni Hansen, som ellers skulle …

20
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
6 Kommentartråde
14 Tråd kommentarer
7 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
14 Kommentarorer
Eric KreutzmannOversætterenClaus BoatsinkerMediernesVaersteMareridtBørge-Muhammed Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Ogier le Danois
Gæst

En kommentar, som jeg skrev under Paludans video om Al-aqsa moskeen, lader til at være væk. Min kommentar var sådan set bare en pointering af, hvordan krig i mellemøsten/militær støtte til Israel = flere perkerstrømme til Europa og Danmark. Jeg var ikke engang særligt kritisk eller hånlig overfor Paludan (imodsætning til andre kommentare, der stadigvæk er oppe), men alligevel blev jeg lukket ned. De eneste kontrasemitiske kommentare, som stadigvæk er oppe, er temmelig indholdsløse og består som regel ikke af andet end “lol joos” og “(((zogmus zogdan)))”, men fordi min kommentar faktisk havde noget relevant at sige om vestens forhold til Israel, blev jeg lukket ned.

wolfpac
Gæst
wolfpac

Vil ikke forsvare Paludan, men det er tit youtube der bare fjerner kommentarer – jeg fik fjernet en på en Paludan p1 debat video om at Uffe Elbæk elskede brune mennesker i hans fisse der fik en masse likes (selv af uploaderen) og så blev den slettet på mystisk vis

JarlEchberth
Gæst
JarlEchberth

“Et håndjob fra en jødinde”

Ben Shapiros søster? …LAD DIG IKKE DISTRAHERE AF KHAZAR MÆLKERE!

Goseph
Blæser læser
Goseph

Man må holde hovedet koldt når fristelsen byder sig. Først får man mælkere, før man ved af det realiserer man et regime skifte i et ørkenhul.

JarlEchberth
Gæst
JarlEchberth

Selv kejser Titus af Rom faldt for dem, på trods af hans ledende rolle i den jødisk-romerske krig.

En mands største svaghed…

zyklon brusenbadenstein
Gæst
zyklon brusenbadenstein

Khazar teorien er nu nok en vandrehistorie.David Duke,en mand der altid er værd at læse og lytte til,havde for et par år tilbage en glimrende analyse af khazar historien.
I artiklen afslørede Duke også hvad foremålet er med khazar historien.

Rethinking the Khazar Theory!

Ingolf Gaboldsen
Skribent

Her er en anden god artikel

Den gamle
Gæst
Den gamle

Jeg ville ønske jeg ikke konstant får 30 dages karantæne på facebook, for ellers havde jeg gerne taget en mindre karantæne for at dele dette kontrasemitiske mesterværk. Claus jeg elsker dine fede tegninger. Fortsæt det gode arbejde, I får snart schekels fra mig, lover jeg 🙂

zyklon brusenbadenstein
Gæst
zyklon brusenbadenstein

Kommer også en håndfuld shekels fra mig inden længe.

Og jeg gætter på D:håndjob fra jødinde.

Oy Vey!
Gæst
Oy Vey!

Der er sådan set ingen forskel på mentaliten blandt venstreorienterede multikulti-klovne og så koshernationalister. Begge grupper er totalt faktaresistente. Uanset hvad man siger og hvor meget man kan bevise det, så nægter de at se beviserne og prøver konstant at bagatelisere alting.

Det er fuldstændigt den samme psykologi, der ligger bag. Bare lidt sjovt, at koshernationalisterne godt kan spotte den primitive psykologi i andre (de venstreorienterede og deres multikulti pis), samtidigt med, at de gør præcis det samme, hvad angår jøderne.

Har prøvet at redpille frikadellerne inde på Uriasposten. Lidt op ad bakke, når de ikke vil se beviser eller noget som helst. De er max jødecucked.

Oversætteren
Skribent

Men det er bare sådan, at hvis man kritiserer jøder, så falder der brænde ned. Derfor at næsten alle danser rundt om emnet uden at sige det åbenlyse.

Daniel
Gæst
Daniel

Hvor mange Uriasbommere tror du har set Spectrevideoen? Jeg tror at der er rigtig mange der har set den og så prøver at bortforklare den, jeg ved at Kim Møller selv har set den.

zyklon brusenbadenstein
Gæst
zyklon brusenbadenstein

Besøgte lige Uriasposten,og tro det eller ej,men de kører en tråd der BEGRÆDER at “kun” 10% at muggier gifter sig med en dansker.Jeg har ikke styr på hvor mange danske kvinder jeg ser der render rundt med en perker eller neger.Og hver gang løber det mig koldt ned af ryggen.Men i
det frikadellenationale og kosherkonservative milijø er det altså et stort problem at ikke flere muggimadanere blander sig med danskerne.
Håber inderligt at de fleste af kommentatorene er Hasbara agenter,for ellers står det ederdyleme slemt til.

Daniel
Gæst
Daniel

Der er to typer af frikadellenationalister. Den første er en klassisk frikadellenationalisme som er 100% ligeglad med race og befolkningsudskiftningen, hvis bare at perkerne overholder danske love og går ind for ((((((((((((danske værdier))))))))))) Disse mennesker stemmer DF eller på BASED Støjberg (lol) Det er blandt disse frikadellenationale at det altså et stort problem at ikke flere muggimadanere blander sig med danskerne.

Så er der de meget mere fornuftige som man kan kalde kosheretnonationalister eller Paludanister som er tilhænger af en blanding af Danmark for danskerne og fornuftig nok politik på en del områder som jeg har nævnt i andre indlæg, men som ikke har forstået jøde og homospørgsmålet. Det burde være muligt at overbevise en del af disse mennesker til at forstå disse ting, ellers kan man håbe at de på et tidspunkt finder ud af sandheden. Disse mennesker (i hverfald nogen af dem) ser jeg som nogle der helt sikkert finder ud af sandheden før eller senere. Det gør jeg ikke med den første gruppe. I denne gruppe er der dog fuld ud enighed i at muggier skal ikke gifte sig med danskere, de skal smides ud med det samme. Hvor meget håb tror i at der er i at disse mennesker finder ud af sandheden på et tidspunkt?

Børge-Muhammed
Gæst
Børge-Muhammed

ah-hvad havde de?!

Eric Kreutzmann
Skribent
Eric Kreutzmann

DDF = Dyp Dilleren i Fatima

voltair
Blæser læser

Herlig læsning. Jeg er i journalistpraktik på et (((meget stort dansk medie))), udelukkende så jeg kan dokumenterer deres latterlige metoder med skjult kamera, optagere osv. Og ja…det er slemt. Vi har en mulvarp i sumpen boiz. Så skal der rødpilles. Den havde de sku nok ikke set komme, at deres egen beskidte metoder vil blive brugt mod dem selv. I hører fra mig.

Oversætteren
Skribent

Vi glæder os til at se videoerne!