Planlagte aktioner i afmagt: helte eller skurke?

Spred kærligheden

Du har måske set et ret kendt klip fra 1984. En far skyder sin søns kidnapper i hovedet. Det er historien om Gary Plauche. Hans søn var bortført af en karatelærer, og efter sønnens genforening med familien hører de om de pædofile overgreb som gerningsmanden, Jeff Doucet, begik på sønnen.

Faderen var knust og da Doucet et stykke tid senere føres af politiet gennem en lufthavn, venter Gary Plauche bevæbnet med en pistol og da kortegen passerer ham, skyder og dræber han sin søns plageånd.

Det er en afmagtshandling. De fleste forstår. Man behøver ikke bifalde det for at kunne fatte sympati. Sådan var det også med Luca Traini, der hævnede sig på den afrikanske pøbel hvorfra den maltrakterede italienske piges mordere kom fra.

Nogen aktioner er spontane. Andre er planlagte. Men de sker som regel fordi man ved, at man ikke kan opnå tilstrækkelig grad af retfærdighed på nogen anden måde.

Når Traini skyder på kriminelle negere eller en Tarrant memer på en Al Qaeda-moské, så er det en særlig grad af afmagt: ikke alene beskytter staten ej folket mod disse fremmede bæster. De importerer dem uden hensyn til folket og forårsager noget, hvis ikke der sker en voldsom indgriben, der kan karakteriseres som et folkemord; en undgåelig og planlagt befolkningsudskiftning.

Nu har vi sagen om den tyske, negerkneppende kattedamekaptajn, der samlede 42 afrosnyltere op i sin båd og styrede mod Italiens territorium, trods forbud og trods muligheder for andre destinationer med sit dødbringende negeraffald. Alene for at protestere mod Salvinis politik.

Hvis en borger i afmagt så at sådanne kriminelle, syge individer slap afsted med disse invasioner uden synderlig straf og med livet i behold, så ville man forstå at en sådan borger sendte en kugle mod Carola Rackete. Mange ville ikke blot forstå, men også hylde vedkommende som en folkehelt. Det ville måske også afholde andre fra at dumpe negere i Europa og på den måde redde endnu flere indfødtes liv og ejendom.

Vel er Dagens Blæser imod vold, og nok søger Dagens Blæser udelukkende at få taget livet af storforbrydere som Rackete ad rettens vej. Men disse afmagtshandlinger….

Jeg forstår.

Efterlad et svar

6 Kommentarer på "Planlagte aktioner i afmagt: helte eller skurke?"

Informer om
avatar
Sorter efter:   nyeste | ældste | mest stemt
Oy Vey!
Gæst
Oy Vey!

Hvorfor er der ikke noget afsnit af Radio to-seks-seks bee i dag? Man er jo lige ved at kløjes i formiddagskaffen.

Lord Lolland
Redaktør

Så så, mandagen er ikke ovre endnu!
(Jeg kom måååååske til at sove over mig og kom sent i gang med redigeringen)

LarsLarsen
Gæst
LarsLarsen

Real lollik hours.

Oy Vey!
Gæst
Oy Vey!

Roesnaps is one hell of a drug.

Oversætteren
Gæst
Oversætteren

Lad være med at bruge vold. Det er lige præcis det, systemet ønsker, at vi gør. Fokuser i stedet på at overleve og gøre sig stærk, så vi er klar på det tidspunkt, hvor lortet kollapser..

Daniel
Gæst
Daniel
Jeg er for sortpillet til at tro på en positiv fremtid. Men det som jeg er fuldt ud enig med NMR i er at der skal masser og masser af oplysning til. Det er vigtigt med masser af propaganda så flere finder ud af hvor stor en løgn det hele er. Vold bortset fra defensiv vold mod Antifa kommer man ingen steder hen i Danmark andet end en tur i brummen. Offensiv vold er meget dumt og en god måde at få folk til at gå over til modstanderens side. I Danmark er Antifa heller ikke særlig populære, heller ikke… Læs mere »