Hjem / Verden / Blødsødenhed har konsekvenser: Ny negerbølge vil ramme Italien

Blødsødenhed har konsekvenser: Ny negerbølge vil ramme Italien

Europa er i krig. Eller. Vi bekriges indefra. Europa tabte anden verdenskrig og nu føres der en brutal biologisk krig mod vores folkehjem. Jeg har hørt fra Obama, Thorning, May, Cameron, Clinton med mange flere, at biologisk krigsføring er særlig slemt. Det er en rød linje, der, hvis den overtrædes, vil få alvorlige konsekvenser. Hvad der bruges til at udslette vores folkeslag og frarøve os vores helligste arv er sandelig biologisk materiale af dødelig karakter.

Ingen giftgas kan måle sig med det der pumpes ind i vores hjem: millioner og atter millioner af hæslige racefremmede svulster bombarderer Europas sunde men ubeskyttede kød. Negere, asiater, arabere, indo-ariske gadeskidere og andre metastaser af den globalistiske dagsorden skyller ind i en evig strøm; implementeret gennem de liberale demokratier.

Jeg skrev om den tyske kulbrænderhore, der tog del i den biologiske krigsføring ad flere omgange. Først berettelsen om hendes forfærdelige ugerning, dernæst om hendes skandaløse løsladelse, foretaget af en skamløs heksedommer.

Nu, blot én dag senere, kommer konsekvensen af dette dommervældes moralske kollaps på vegne af den italienske stat. Kan man trodse en folkevalgt, populistisk regering ikke blot med livet i behold, men med retssystemet på krigsforbryderens side og ikke mindst eksplicit imod regeringens fastlagte politik på området, så får man mere af det samme.

Italian migrant transport NGO Mediterranea Saving Humans has launched a new vessel into the Mediterranean following the confiscation of their other ship.

The new ship, the Alex, set sail this week to the area off the coast of Libya known as the SAR (search and rescue) zone with the head of the group declaring that the vessel will pick up illegal immigrants and take them to Italian ports, Il Giornale reports.

In a press release, the NGO stated: “We will reach the so-called Libyan SAR, an area controlled by militias colluding with human traffickers legitimised by Italian and European Union policies. Our presence is the only real deterrent to their action.”

“Vi vil hjælpe med at smugle negere til Europa, og vores tilstedeværelse vil… afskrække menneskesmuglere fra at smugle negere, lololololol.” Hvad? Hvad?!?

The group also mentioned Sea Watch-3 captain Carola Rackete, who was arrested by Italian authorities over the weekend after ramming a patrol boat in an attempt to forcibly land migrants in an Italian port, claiming that Rackete had simply done “what is right”.

Min tidligere linje i den forrige artikel om dette var, at hvis ikke dette cirkus stoppes resolut, så kan man forvente selvtægt. Hvis selv indenrigsminister Salvini er magtesløs overfor et italienskfjendtligt statsapparat, så spiller ikke blot det nationsdræbende demokrati fallit, men det opildner til mere kriminalitet samt en søgen efter retfærdighed uden for et korrumperet retssystem.

Havde Rackete modtaget en offentlig hængning, og var hendes negerlast endt som bloddryppende hoveder på pæle og deres udskårne hjerter sendt til Nigerias ambassade, så var der ikke søsat et erstatningsskib med målet at skibe mere afrolort til Italien. Det kan jeg garantere. Men i stedet har vi en kattedamedommer, som støtter biologisk krig mod hendes eget folk. Også hun er (indtil videre) sluppet afsted med dette.

Pælens dag.

Jeg er som sagt for ikke-voldelige løsninger, men er samtidig, som tidligere skrevet, forstående overfor dem der søger en abbonér-på-PewDiePie-løsning, ikke mindst i lyset af et statsapparat der er aktivt medvirkende til Den store Udskiftning(TM).

Om Claus Boatsinker

Tjek også

“Prins raser efter racisme”

Jeg kunne ikke undgå at give projektilopkastpressen hos TV2 et klik, da prins William (ham …

3
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
2 Kommentartråde
1 Tråd kommentarer
3 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
3 Kommentarorer
Oversætterenzyklon brusenbadensteinJarlEchberth Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
JarlEchberth
Gæst
JarlEchberth

Jeg har sagt det før, og jeg siger det igen.

Sæt kvinder i burer

zyklon brusenbadenstein
Gæst
zyklon brusenbadenstein

“A nation can survive its fools,and even the ambitous.But it cannot survive treason from within.An enemy at the gates is less formidable,for he is known and carries his banner openly.But the traitor moves amongst those within the very halls of goverment itself.For the traitor appears not a traitor,he speaks in accents familiar to his victims,and he wears their face and arguments,he appeals to the baseness that lies deep in the hearts of all men.He rots the soul of a nation,he works secretly and unknown in the night to undermine the pillars of the city,he infects the body politic so that if can no longer resist.A murderer is less to fear.The traitor is the plague”–Marcus Tullius Cicero(106-43 BC) Roman statesman,Philosopher and Orator.

Oversætteren
Skribent

Hvis vi taber, så er det os, der er forræreren.