Hjem / Radio / Europa Report dænget til med kulsorte piller

Europa Report dænget til med kulsorte piller

Jeg blev kontaktet af en Jayoh De La Rey. Han ville have de rå fakta omkring den nye regering i Danmark. Jeg sagde “Jayoh, nej! Please, nej. Det vil ødelægge din dag. Du har et rosenrødt billede af dansk politik, hvor begge fløje er nationale, og fører hver deres linje på et fornuftigt, patriotisk grundlag, hvilket er grunden til at Danmark ikke har et fremmedproblem. Hvorfor ødelægge din dag?”

“Giv mig de fakta, nnguy!!”, sagde han.

Jeg vendte om og gik ned i kælderen, fandt den lille, letbøjede nøgle frem fra mit nøglebundt, og åbnede hængelåsen til det støvede skab. “Jeg troede aldrig jeg skulle åbne Sortpilleskabet igen”, mumlede jeg mens jeg foldede en slidt Netto-pose ud. Posen blev stadigt tungere, mens jeg med en lille håndskovl tog bunke efter bunke fra hylden Hadfakta til Burgerland.

Resultatet af dette kan du høre her. Eller klik her. Det er samme link.

Der er naturligvis tale om det seneste afsnit af Europa Report på The Right Stuff.

Hvis du var til stede på Mosbjerg Folkefest så du nok hende journalistheksen, der rendte rundt med sin mikrofon hele dagen. Det er vist hendes reportage, der er grundlag for denne skamløse artikel og radioklippet man kan høre samme sted. Men blandt andet Kim Eriksen og hans glimrende borgerforslag nævnes dog, så slampressens besøg var ikke forgæves.

Om Claus Boatsinker

Tjek også

Blæserens Bogklub Afsnit 4 – Besat af myter

Sorte Slyngel og Claus gennemgår bogjuvelen Besat af myter af Henning Otto der btfo’er alt …

2
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
2 Kommentartråde
0 Tråd kommentarer
0 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
2 Kommentarorer
KALERGImuggySTEINDen gamle Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Den gamle
Gæst
Den gamle
KALERGImuggySTEIN
Gæst
KALERGImuggySTEIN

Er Martin rossen jøde? han har de typiske små rotte jøde øjne

Rossen Genealogy
The vast majority of Argentine Jews are descended from immigrants who arrived from Europe. These ashkenazic Jews migrated from small towns or shtetels of Poland, Lithuania, Russia, Germany, Romania or Ukraine, leaving behind most of their Jewish relatives. After two or three generations, those Jewish families lost track of their relatives, having been saved from the war, emigrated to other countries like USA, England or Australia.