Hjem / Danmark / Halløj regering: her er prisen på “klimakatastrofen”

Halløj regering: her er prisen på “klimakatastrofen”

Dagens Blæser kan i samarbejde med konsulentfirmaet Cowi nu bringe et bud på en regning, der skal dække forventede klimaudfordringer over de næste 100 år.

Nu er der åbenbart ifølge FN ugentlige klimakatastrofer. Bemærk venligst at der ikke har været en målbar temperaturstigning siden årtusindskiftet, og at kuldioxidniveauet i atmosfæren er ændret med blot nogle få milliontedele. Ligeledes læste jeg for et par år siden at antallet af orkaner, tyfoner og lignende er ret stabilt, set over århundreder, men at der i kystområder i dag er en langt større befolkningstæthed end tidligere. Derfor kan man forvente at antallet af døde ved en tsunami eller orkan vil være større i dag end i 1814.

Nå, det var et sidespring. Jordens undergang er som bekendt på vej, og det kræver en stor bunke penge at finansiere udfordringerne forbundet med det planetære shoah.

Det som konsulentfirmaet Cowi har regnet sig frem til er, at vi over de næste 100 år vil skulle investere omtrent 100 milliarder, hvis alt går så skidt som lovet af en computer-simulation.

Det vil sige at 12 måneders multikultur (eller mindre) vil kunne finansiere hele møllen.

365 dages pengespild på M’gala og Mahmoud. Så er vi i mål.

HVIS du kan undvære det her, så er vi sådan set i mål. Er du rede til at sige farvel til den eksotiske mads hellige kilde?

Så til Østergaard, Frederiksen, Rasmussen og hvad landssvigerne på Borgen ellers er døbt, hvad siger I til det regnestykke? Skal vi afvikle det multikulturelle samfund og stavle milliarderne til side til infrastruktur, diger og hvad de ellers fantaserer om?

Tænk på det, statsminister. Det er efter ET år. Efter TI år kan vi bygge en socialdemokratisk base på Mars.

Selv når FN, Folketinget og Cowi maler Fanden på væggen, så blegner det hele i sammenligning med biokatastrofen som udgøres af vores muggiaffald. Det er en økonomisk katastrofe såvel som en forbrydelse mod menneskeheden og det danske folk. I stedet for at bruge Storebæltsbroer som målepind for økonomiske udskrivninger, så brug et års muggiplage, svarende til cirka 8 Storebæltsbroer.

Så godt nyt til alle: vi har rigeligt råd til at “klimasikre” Danmark. Vi skal bare slå en helt masse fluer med et stort, fædrelandskærligt smæk. Sæt i gang!

Reklame:

Der er altid nyt at finde på boatsinker.online. Se denne og mange andre unikke værker på landets næstførende hadside.

Om Claus Boatsinker

Tjek også

Domstolsterror mod dissident – igen igen

Man kan mene hvad man vil om ebola, corona, snue og de restriktioner der med …

4
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
4 Kommentartråde
0 Tråd kommentarer
2 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
4 Kommentarorer
LarsLarsenOy Vey!OversætterenSorte Slyngel Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Sorte Slyngel
Gæst
Sorte Slyngel

Ret som altid.
Hvis vi stod overfor klimaproblemer som er så katastrofale, som de påstår, så var det løst med det samme. Pengene kan de nemt fremskaffe, men de får mere ud af at lade som om, at det er borgerne der skal gøre en forskel i stedet. Så kan vi alle gå og være bange – kæreste Gud… Det er sgu efterhånden et under, at den almene borger ikke har opdaget, at klimaproblemerne er en omgang bullshit.

Oversætteren
Skribent

Det handler om at skabe folkelig opbakning til statstilskud til en bestemt industri. Så enkelt er det.

Oy Vey!
Gæst
Oy Vey!

Boatsinker er the master of memetics.

t. ostejøden

LarsLarsen
Gæst
LarsLarsen

Fed tegning Bådsynker!