Hjem / Radio / Nordens Grænse – Syndens købmænd

Nordens Grænse – Syndens købmænd

Dette afsnit om bogen Merchants of Sin af Benjamin Garland er temmelig interessant. For de uindviede vil det være en chokerende øjenåbner, der fjerner glansbilledet om den velintegrerede jøde, der potentielt er en naturlig allieret mod samfundets onder. For dem der ved besked, er det en skræmmende men ikke overraskende gennemgang af den totale undergravning af det amerikanske samfund, foretaget af et lille sammentømret samfund i samfundet, der skruppelløst bringer et familieorienteret samfund i knæ, og omdanner det til et kvalmede Weimerika.

Umiddelbart efter den store indstrømning af jøder i 1880’erne blev kursen lagt.

Vi havde håbet på et afsnit på halvanden time, men det gik ikke helt. Hør eventuelt de 2 1/2 time på høj hastighed, hvis du har for travlt i dit zoomerliv.

www.nordensgraense.com/syndens-koebmaend-29-06-19/

Om Claus Boatsinker

Tjek også

Blæserens Bogklub Afsnit 4 – Besat af myter

Sorte Slyngel og Claus gennemgår bogjuvelen Besat af myter af Henning Otto der btfo’er alt …

10
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
4 Kommentartråde
6 Tråd kommentarer
6 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
10 Kommentarorer
OlavleivarValhallazyklon brusenbadensteinOgier le DanoisDen gamle Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Oy Vey!
Gæst
Oy Vey!

Ordet “Ostjuden” er tysk for “Ostejøder”, og kommer sig af, at de var for nærige til at købe sæbe, så de lugtede altid af ost. Jo jo, den er god nok.

JarlEchberth
Gæst
JarlEchberth

Jeg troede det var fordi jøden er et rotte lignende væsen. Der kan man bare se…

Oversætteren
Skribent

Var det ikke fordi, at de kom fra øst?

Oy Vey!
Gæst
Oy Vey!

Nej, det er en myte.

Den gamle
Gæst
Den gamle

Jyden han er stærk og sej
Jøden han er slesk og skummel

Ogier le Danois
Gæst

Først nå der æ nåe på fare
Kommer jyden ud å dar
Men han går et ind igjen
For det un han har gjent hen!

#jyskherrerace

zyklon brusenbadenstein
Gæst
zyklon brusenbadenstein

I alle lande hvor Jøden har fået magt har det endt i en katastrofe for værtsfolket.
Det gamle Ægypten,Bolchevikernes Rusland eller nutidens USA,for bare at tage et par eksempler.
Det der gør Jøden dødsensfarlig er at han igennem div.”bevægelser” og “ideologier” er i stand til at tage kontrol med sit værtsfolks tankevirksomhed.Frankfurter-skole marxisme er et grusomt eksempel.Et anslået dusin Frankfurter-skole jøder har overtaget snesevis,hvis ikke hundered af millioner vesterlændinges tankevirksomhed.

lebensraum
Blæser læser
lebensraum

Jøden er skabt for at sammentømre og styrke den ariske race fordi vi blev for splittede. Som et sværd der hærdes i ilden vil vi også overkomme denne trussel som vi har overkommet utallige forhindringer i historien. Næste gang skal jøden udryddes helt. Vil der i tiden komme en ny trussel imod det ariske folk ,ja og det vil kun bringe os tættere på vores guddommelighed. Hil Odin !

Olavleivar
Blæser læser
Olavleivar

Jeg har ikke lyttet til Foredraget.. men vil lige gøre opmærksom på at en af de STØRSTE TILSTRØMNINGER af JØDER ind i EUROPA …inklusive Danmark .. skete i Perioden ca medio 1950 erne frem til Medio 1980 erne , hvor over 3 Millioner Russiske Jøder ( den marxistiske Nomenklarura KGB og Gulag Kommandanter ) FLYGTEDE fra deres Bolshevik Ugerningeri Rusland fordi Jorden brændte under dem i Sovjet og Russerne havde fået NOK .. Et lignende Antal kom fra deres Parti tilværelser i Østeuropa. Vel ankommet påstod de at de var blevet forfulgt af systemet .. hvor sandheden var at DE HAVDE VÆRET SYSTEMET. Ironisk nok set i lyset af WW 2 så slap Rusland af med sit Jøde-problem idet der kun var ca 2-300,000 Jøder tilbage i Rusland.. og Landet kunne rejse sig igen af det JØDISKE FAVNTAG….som vi alle kan bevidne.. Værre er det gået i VESTEN , hvor emigranterne siden hen har gjort hvad der står i deres Magt for at DESTRUERE og UDPLYNDRE vore samfund. Man kan forvisse sig om ovenstående ved at læse den russiske Jøde, Professor i Russisk Historei ved Stanford i Californien Yuri Slezkines bog : THe JEWISH CENTURY , men kan slippe for PRALERIET ved at læse en grundig recension af samme bog her : www.darkmoon.me/2015/stalins-willing-executioners-jews-hostile-elite-ussr/ Bogen forklarer også den Politiske Udvikling post WW2 på glimrende vis… og er derfor NYTTIG BAGGAGE