Hjem / Samfund / Satanisk “menneskerettighedsdomstol” støtter pædofil psykopat

Satanisk “menneskerettighedsdomstol” støtter pædofil psykopat

Dette er ikke så meget en artikel der skal fokusere på klovnedomstolen i Strasbourg. At det er skadeligt, at vi er underlagt overstatslige institutioner som FN, EU og Menneskerettighedsdomstolen, det er let at dokumentere. Vil man læse om præcis hvad det er Tim Hansens djævleadvokater har sejret med i Strasbourg, må man læse sig til det andetsteds.

Nej, vi skal kigge indad. På vores egen syge retskultur og den patologiske mangel på vilje til at straffe og dræbe.

Her præsenteres vi for en helt grotesk sag om en pædofil forbryder, der allerede ved første dom skulle have været lagt i en kiste. I stedet ydmyges vi over 30 år efter hans første af mange forbrydelser, fordi han tillades at spille Kong Gulerod i hans formentlig komfortable forvaring.

I 1988 blev Tim Henrik Bruun Hansen dømt for at have bortført en mindreårig pige og forsøgt voldtægt. Det kostede ham to års fængsel. Pigen gik til ridning og havde ridebukser på, da hun blev bortført, hvilket også skulle gå igen under hans fremtidige sager.

Bortføring og voldtægtsforsøg. Ingen dødsstraf. TO år og ud blandt børn igen. Javel, i dag kan vi se hvor råddent vores samfund er, men det har været det meget, meget længe.

For løsladt fra fængslet forsøgte han igen at begå en voldtægt. I marts 1991 bortførte han igen en ridepige og forsøgte voldtægt. Denne gang lød straffen på 3,5 års fængsel.

Nu er det at man, trods kendskab til sagen, igen bliver pissesur. Hvad er det for værdier der er påduttet en nation, når hensynet til retsfølelse og børns sikkerhed er skrottet til fordel for fløjlshandskebehandling af folk der skulle have haft en kugle for panden ved første børnevoldtægtsforsøg?

G E N N E M F Ø R T   S Y ‘ T

Der gik kun få måneder efter hans prøveløsladelse, før Tim Henrik Bruun Hansen gjorde sig skyldig i en endnu mere grufuld forbrydelse.

Denne gang skete forbrydelsen sydvest for Roskilde, hvor han stoppede 10-årig pige, der cyklende var på vej hjem fra ridetræning. Han spurgte hende om vej, men da pigen stoppede op, tvang han hende ind i sin bil.

Han kørte hende ud i en skov, hvor han forgæves forsøgte at voldtage hende. Efter det mislykkede voldtægtsforsøg lænkede han pigen fast til et træ med jernkæder. Her sad hun i 17 timer, inden det lykkedes hende at komme fri.

Alle gode gange tre for Klovnedanmark.

Da retten skulle vurdere voldtægtsforsøget, var der ingen nåde. Han blev i 1996 idømt den tidsubestemte straf forvaring, da retten vurderede, at han var for farlig til at være på fri fod.

Forvaringsdomme er den sidste fuckfinger til ofrene for de mest syge stodderes ugerninger. Vi har ikke livstidsdomme. Vi har ikke dødsstraf. Kun småstraffe og i “bedste” fald forvaring. Skandaløst. Vi hungrer efter h̶æ̶v̶n̶  retfærdighed og komme vort rige skal vor vilje ske.

Der skulle gå mere end 20 år, før offentligheden igen hørte om den forvaringsdømte mand. Under en ledsaget udgang i marts 2017, stak Tim Henrik Bruun Hansen af under et besøg i Herlev Bycenter.

Der var lidt ballade på Christiansborg efterfølgende, fordi man lod dette monster tøffe rundt i et indkøbscenter, hvor han nemt kunne stikke af og fortsætte sin hobby. Ti timer gik der før de fik fat på ham. Båt-bååååååååååååååt.

Det er advokat Tobias Stadarfeld Jensen hos advokaterne Bonnez og Ziebe i Aarhus, der har ført sagen i Strasbourg. Han glæder sig over resultatet.

– Det er sjældent, at Danmark får en plet på den menneskeretlige straffeattest, siger han til Ritzau

Din mor, Tobias Staderfeld, din mor. Din mor har fået en plet på hendes røvhulsattest.

Død over pædofile forbrydere. Det kan man vel godt komme over spærregrænsen med?

Om Claus Boatsinker

Tjek også

Ultra kastede børn for pædofil

I 2019 lavede DR [Danmarks Rådenskab, red.] et børneprogram ved navn “Ultra Smider Tøjet”, hvor …

6
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
5 Kommentartråde
1 Tråd kommentarer
4 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
5 Kommentarorer
Lord LollandTroldmandenDen gamleOversætterenzyklon brusenbadenstein Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
zyklon brusenbadenstein
Gæst
zyklon brusenbadenstein

Denne artikel bør være obligatorisk læsning til dem der ikke tror at (((retsystemet))) er specielt indrettet til at nedbryde danskere og andre hvide mennesker.

Oversætteren
Skribent

Et samfund der ikke beskytter sine børn vil ikke overleve..

Den gamle
Gæst
Den gamle

Og hvor mange skatteyderkroner bruger vi ikke på det afskum? Jeg tror jeg skal investere i Randersreb-aktier.

Lord Lolland
Administrator

Og jeg der naivt håbede vi bare kunne grine af sagen på 266b, håbede at det at sagen overhoved blev taget op var top klovn.
Men det er aldrig top klovn, der vil altid være et højere niveau af BÅT BÅT.

Tryk B for BÅT BÅT BÅT.

Troldmanden
Blæser læser
Troldmanden

For godt 2000 år siden skrev romeren Tacitus således om vores Germanske forbæreres behandling af forbrydere: “Landsforrædere og overløbere hænger de op i træer; feje folk, dem, der unddrager sig tjenesten i krigen, og dem, der besudler deres legeme ved unaturlige laster, drukner de under en risfletning i dynd og morads, idet forskellen i henrettelsesmåden peger på en tanke hos folket om, at det bør sig, at lovbruddet stilles til skue ved afstraffelser, men den vanærende besmittelse undrages blikket.”

I en mere sund og fornuftig tid ville Hr. Bruun Hansen som straf for en besudlende og unaturlig last som pædofili, hurtigt og effektivt have endt sine dage med hovedet holdt under mosevand.

Lord Lolland
Administrator

#MoseNationalisme nu!