Nyheder fra fremtiden: Asteroide udraderer alt liv

Spred kærligheden

Med en asteroide på vej mod Jorden, er der blandt den globale elite glæde over den kommende rumgæst. Også i det danske politiske landskab er det enighed omkring hvordan vi skal reagere.

“Vi har ikke eneret til denne planet” siger Uffe Elbæk og Kristian Thulesen Dahl i en fælles udtalelse. “Om det bare en en meget, meget, meget stor sten eller om der også er liv ombord, så skal den nok kunne indpasse sig her. Det er jo ikke en i-SLAM-isk asteroide, hø-hø”, fortsatte Thulesen Dahl.

Der var ved asteroidens opdagelse planer om at destruere den, og det viste sig også at være teknisk muligt, men den politiske vilje viste sig ikke at være til stede. Tværtimod var der, trods den enorme risiko for en total udslettelse af alt menneskeliv, en åbenhed og nysgerrighed omkring rumstenen, der fejede muligheden for en destruktion af bordet, inden der overhovedet kunne lægges konkrete planer.

Nu afventer vi ankomsten af asteroiden N1gG3R, og dens bidrag til Jordens i forvejen prægtige mangfoldighed.

Fra NASA’s pressekonference:

Foreningen Åben Planet – Åbne hjerter er allerede klar til at danne kærlighedsringe over hele Danmark, når asteroiden ankommer februar 2020.

Efterlad et svar

Vær den første til at kommentere!

Informer om
avatar