Hjem / Indsigt / Scandza Forum København II

Scandza Forum København II

Læs mere her: www.counter-currents.com/2019/07/the-scandza-forum-returns-to-copenhagen/

Vel mødt! 🙂

Om Claus Boatsinker

Tjek også

“Oprørende og dybt beskæmmende”: en fortælling om ”Dagskost i en KZ-lejr”

Forleden da kreative aktivister med mottoet ’dårlig opmærksomhed er bedre end ingen opmærksomhed’ og med …

54
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
11 Kommentartråde
43 Tråd kommentarer
9 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
17 Kommentarorer
Torsten TorBørge-MuhammedScandinavianheritageDen gamleOy Vey! Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Den Funklende Vibe
Blæser læser
Den Funklende Vibe

Det var sgu da alligevel lidt af en talerrække!

Flavius Belisarius
Gæst
Flavius Belisarius

Det lugter af leflen for kendiseffekt, da ingen af talerne har noget at bidrage med som jøder, homofile og generelt uoplyste.

Oversætteren
Skribent

Så synes jeg, du skulle skrive til dem og bede om at holde en tale.

Bjørn Sven
Gæst
Bjørn Sven

Horry shieet Rasmus Paludan :O

Den Funklende Vibe
Blæser læser
Den Funklende Vibe

Ja – Det bliver sgu’ sjovt !

Bjørn Sven
Gæst
Bjørn Sven

Der er desværre mulighed for at pressen vil rapportere denne begivenhed og hundredvis af muggier og hippier vil være tilstede og prøve at få det aflyst. Men han vil hel sikkert blive stillet spørgsmål til hvorfor han var sammen med “neo nazister/white nationalist” hver gang, især når han går indenfor værdsatte fremmede og ikke kigger på race og er fin med danske jøder.

Den Funklende Vibe
Blæser læser
Den Funklende Vibe

Ja – Hvordan Paludan forholder sig til jødespørgsmålet, hvis det fremsættes i et forum hvor han INTET vinder ved at cucke for dem, er nok det jeg er mest interesseret i.

Jeg kan i særdeleshed forestille mig at debatten mellem Paludan og Enoch bliver underholdende.

Flavius Belisarius
Gæst
Flavius Belisarius

Kike Enoch er utålelig.

Børge-Muhammed
Gæst
Børge-Muhammed

“Get the fuck otta here”

Flavius Belisarius
Gæst
Flavius Belisarius

@Bjørn Sven,
Mener du at det er en god ting, at Paludan er race-blind samt fortaler for homofili og fjendtligt stillet overfor alle, der tør påpege det Jødiske Spørgsmål?

Oversætteren
Skribent

Jeg synes, at det er fantastisk, at han tager med og endda holder en tale. Det giver vores synspunkter en kæmpe legitimitet at en person der var så ekstremt tæt på at komme i folketinget taler ved sådan en konference. Det er helt fantastisk.

Kristian Niss
Gæst

Grindr Greg, en CivNat(Ikke ægte nationalist) mysterymeat, en Dansk CivNat(Ikke ægte nationalist) muligvis homo???, en Anglo partisan som mener at det er OK at vores døtre prostituere sig selv (prostitution burde beskattes og ikke forbydes), MW (biseksuel) og så Frodi som tænkte at det her var gode talere.
Sidste år nægtede de at tale om Jøden og Paludan var en folk fniste af i stedet for at lytte til.
Det kan godt være at i tænker “wow det her bliver sjovt XDDD”. Tror jeg springer over.

Den gamle
Gæst
Den gamle

Der er for mange tosser. Og helt fint de ikke tropper op til dette glimrende arrangement 😀

LarsLarsen
Gæst
LarsLarsen

Hvorfor kan vi ikke bare allesammen være venner?

Børge-Muhammed
Gæst
Børge-Muhammed

Altså spergs gad jo heller ikke være med til fodbold i frikvarteret, vel.

Børge-Muhammed
Gæst
Børge-Muhammed

kristian nIIIss er surmand.dk. Men hey, det økonomiske kollaps kommer imorgen og SÅ begynder racekrigen (lol not).

Sorte Slyngel
Gæst
Sorte Slyngel

Er der “Dagens Blæser”-klistermærker at finde, hvis man skulle være så heldig at have en fri-weekend?

LarsLarsen
Gæst
LarsLarsen

Det er ikke umuligt.

Lars Agerbæk med æ
Gæst
Lars Agerbæk med æ

har lige hørt Mark Collett på NMRs engelsk sprogede podcast; Nordic Frontiers. nordiskradio.se/?avsnitt=nordic-frontier-116-mark-collett-and-the-fifty-shades-of-oy-vey

jeg kan simpelthen ikke fatte hvordan det overhovedet er muligt for Rasmus Paludan, ikke bare at ignorere jødespørgsmålet men ligefrem støtte dem -når man tænker på hvilket miljø det er han bevæger sig i.

Jeg forstår det simpelthen ikke.

Flavius Belisarius
Gæst
Flavius Belisarius

Nu skal jeg hjælpe dig, det skyldes det simple faktum at Paludan selv er jøde.

Lars Agerbæk med æ
Gæst
Lars Agerbæk med æ

kan du bevise det?

ps. o-d-i-n.org gælder ikke.

Oversætteren
Skribent

Han er ikke jøde. Hans slægt er Dansk.

Oy Vey!
Gæst
Oy Vey!

Jeg har lidt den mistanke, at Paludan er redpilled omkring jøderne, men spiller et dobbeltspil, så de lader ham være i fred. Det er pænt dårlig PR at gå efter jøderne. Han havde aldrig haft en chance i dansk politik, hvis han snakkede om jøder. Men det er selvfølgelig blot en mistanke.

Den gamle
Gæst
Den gamle

Paludan er based. Han kan næsten Horst Wessel Lied udenad. Jeg har selv hørt det i en lille lukket kreds.

Kristian Niss
Gæst

Borgerlige er ikke nationalister, nationalister er ikke borgerlige.

Det gør mig trist at se “pøllesex er bedre end ingenting”-mentaliteten.

Oversætteren
Skribent

Hvorfor ikke tage de små sejre, man kan få? Det er jo det marxisterne har gjort, og se hvilken succes de har opnået?

Kristian Niss
Gæst

Selvfølgelig skal man tage små sejre. Jeg grimmes bare ved at der er så mange folk der kalder sig selv nationalister som ser Scandza’s gæstetalere som “en lille sejr”.

Der tales på engelsk, emnerne er kedelige for folk der ikke er normies. Spørger du om Jøden vil du få blive nedgjort af en mand der enten tager eller giver. Sidste gang Scandza var i KBH blev ordet “jew” brugt 4 gange i alt, og 2 af gangene var Grindr Greg som sagde at folk som fokuserede for meget på jøder burde udelukkes af nationale bevægelser.

Kunne du forklare din tiptipoldefar hvad en homoseksuel var for en ville han ikke være positivt stemt, og når du så forklarede ham at danske nationalister hujede af glæde når engelsktalende homofile besøger deres slipsekonferrencer ville han nok reagere med vrede eller væmmelse.

Vores efterkommere kommer til at dømme os hårdt, hvis vi er heldige.

Oy Vey!
Gæst
Oy Vey!

Collett taler nu meget ofte om jøder. Han har også flere gange været gæst hos Red Ice, og sågar Know More News en enkelt gang her forleden.

Der er en grund til, at NMR ikke vokser overhovedet, og det er fordi I er totalt kompromisløse. I forstår det bare ikke.

Den gamle
Gæst
Den gamle

Jeg tvivler på du har forstået ret meget af Culture of Critique eller de to foregående bind. Onkel Adolf har noget sandhed, men han var vulgær og brutal, og kan stort set ikke bruges i den kamp vi står i idag. Men jer NS’ere tror han er en gud.

At en person er jøde, er ikke en altafgørende forklaring. Det er blot en vigtig ting at notere, men ikke ret meget mere.

Homoseksualitet har altid været her, og at en tænker er dette er ikke så afgørende for selve hovedemnet. Greg er da en lige så stor modstander af LGBT-lobbyen, som alle os andre. Skabshomoer kan afpresses, men det kan vi andre også.

Lord of the Frogs
Administrator

Hej “Den Gamle” 😉
Apropos Culture of Critique. Ved du hvad det ville koste at få oversat bogen til dansk?

Den gamle
Gæst
Den gamle

Det ville være en underskudsforretning, som det ser ud nu. Men jeg ved ikke hvad det vil koste.

Oy Vey!
Gæst
Oy Vey!

Det er gratis, hvis du selv gør det. 😀

Børge-Muhammed
Gæst
Børge-Muhammed

Måske noget vi skulle overveje. Mange danske ‘frikadellas’ har studeret Frankfurterskolens virke og påvirkning grundigt. Uriasposten og særligt Snaphanen har skrevet meget om den. De mangler bare den sidst brik før kabbala’en går op, lol.

Scandinavianheritage
Blæser læser
Scandinavianheritage

Jeg er selv national monarkist og går ind for en genoprettelse af en monarkistisk styrefrom der brygger på Kalmar unions principper gennem en folkerevolution. Men jeg er også modstander af homofili og er i bund og grund enig med national socialismen i dens biologiske verdensanskuelse. Så spøgemålet går på hvem definere du som nationalister er det per din definition kun national socialister i din optik der kan være nationalister.

Børge-Muhammed
Gæst
Børge-Muhammed

Kristian, hvorfor skal I være så pisse firkantede. Hvorfor kommer I ikke ud og deltager i irl socialisering med os deller?

Lord of the Frogs
Administrator

Hej Kristian Niss,

Du får lige mit svar til din kommentar her.

Umiddelbart forstår dit mindset for jeg har selv haft det på samme måde,
men er kommet frem til en anden konklusion efter at ha’ brugt 4-5 år på at analysere hvad deres kræves for kampen som helhed.

For at tage din kritik punkt for punkt:

– Greg Johnson seksualitet er en åben hemmelighed og ikke noget at råbe hurra for. Greg går til gengæld temmelig stille med dørene omkring det og er på ingen måde en fortaler for det. Jeg vil våge at sige så meget at han faktisk skammer sig over det. Han forstår til fulde de ekstrem komplekse problemstillinger og er exceptionelt intelligent og har skrevet flere gode normie-venlige bøger.

– At Mike Enoch skulle være civ-nat kan jeg slet ikke genkende og amerikanerne er nu engang børn af hele Europa, i det tilfælde vil børn af en dansker og svensker også være mystery meat. Han er lynende intelligent og hans kritik af det etableret regime er temmelig enestestående og formår at sætte ord på hvordan det judeoficeret regime fungere.

– Mark Collett som Anglo partisan? Det må du uddybe. Mark er en rigtig dygtig propagandist, i og med han formår at nævne de ting vi ikke må snakke om og samtidig holde det sobert og normie-venligt. Han tog 5 zionister i en debat og udraderede dem fuldstændig, det endte med den ene rage-quittede, de tog efterfølgende videoen ned og løj som heste kan løbe om den og en af dem (en indisk kristen zionist whatever) skulle eftersigende helt ha’ droppet samarbejdet med de 4 andre. At Mark mener prostitution er okay er vist at strække den temmelig langt. Jeg har aldrig hørt ham omtale det, han har indædt kæmpet mod masse-voldtægterne i England og er blevet hevet i retten over det, længe før hr. Tommy “kontrolleret-opposition” Robinson var noget som helst.

– Millennial Woes som biseksuel. MW lavede en video for mange år siden hvor han beskrev tidligere episoder af sit liv og deriblandt forvirring om sin seksualitet fordi han ikke vidste bedre efter den massive kapitalistiske judeo-kulturmarxisme vi alle bliver stopfodret med fra vi kan gå. MW har aldrig billiget det. MW er den klassiske tragiske-“skjald”, han ved han selv er ødelagt, alligevel kæmper han ufortrødent videre for alle andre ikke skal gå samme ej. Temmelig mange millennials der er vågnet kan spejler sig i ham, fordi om noget er de børn af dette syge regime , mange nåede at opleve hvordan en nogenlunde normal verden så ud, mens de var små.

– Paludan. Her giver jeg dig helt ret. Hvad skulle han snakke om? Homo-islam? Vi ved en af hans handlers kan lave aliyah. Han tager til Israel for at shill for et komplet langt ude tiltag om Israel skal rive Al-Aqsa moskeen ned. Jeg skrev med en anden dansker på twitter og ganske om Paludan ud af det blå kom og blandede sig i debatten for hårdnakket at påstå han ikke var zionist.

For at tage det mere generelt:
Vores syge samfund blev ikke skabet på en dag. Det har taget årtier, vores folk er fuldstændig hjernevasket og lever for den næste video med thai-tranniner så de kan få deres udløsning.
Det er klamt og det er ulækkert, men sådan ligger landet. Vi er brutal censureret og storkapitalen bruger gerne deres antifa stødtropper for at gøre livet svært for dissidenter. De vestlige samfund accelerere hastigt mod sammenbrud, her var Paludan en god kaoskandidat, men nu har han opbrugt sit værd i min optik.

Jeg husker tydeligt når JQ blev bragt på banen før jeg blev rødkalket. Ironisk nok var det af nogen af de (temmelig kriminelle) indvandrere jeg rendte rundt med på daværende tidspunkt. Jeg reagerede fysisk, i og med det var noget man ikke måtte snakkede om.
Mange normies har det præcis på samme måde. De skal føres ind i det stille og roligt, præcis som vores (((gode overlords))) ikke startede med at fortælle vores folk de skulle hade sig selv, men gradvis førte dem ind et totalt selvhadende tankesæt og vi skal gøre det samme.

Danmark er lysår bagud ifht. alle andre lande. Vi har kun NMR som den eneste 100% non-kosher organisation. Identitær er omend ikke non-kosher, i hvert fald ikke pro-kosher og tiltrækker også unge. Og ved der er flere medlemmer der er helt JQ-vågne.

Vi har meget få kendte ikke-kosher stemmer og de fleste af dem er ved at være op i årene og/eller har trådt tilbage. Meget af det materiale vi har er af ældre dato og vi har ikke rigtig nogen der laver gode propandavideoer på dansk, ja lige på nær Paludan, populariteten af hans videoer er netop et tydeligt eksempel på råddenskaben i vores samfund.

Dansk Kosherparti, Nye Kosherlige og Kosher Kurs, samt Kosherhanen og Kosherposten har fuldstændig monopol på diskursen på den “nationale” fløj. Mange af dem har været i gang i årtier, intet er sket og INGEN har stillet et helt simpelt spørgsmål: “Hvorfor sker dette vanvid i alle Vestlige lande?”

For at opsummere: at vi rent faktisk får 4 pro-Europæere og kontra-semitter (jeg aner ikke om Frodi er kontra-semit) til Danmark er fremskridt. I bedste fald kan det skabe noget mediedækning der kan få vækket nogen, omend medierne i Danmark er ekstremt ensrettet og effektive i non-platforming.

Normalt synes jeg du har nogen meget gode takes, men her synes jeg lidt det virker som unødig D&C og er rent vand på regimet mølle. Omend jq-nationalsindet-dissidenter og NMR-medlemmer er uenige om diverse ting, så har vi overordnet samme mål og undlader da i videste muligt omfang kritik af hinanden og da aldrig via ironybro takes.

Hil sejr.

Torsten Tor
Gæst
Torsten Tor

Godt skriv!

Oy Vey!
Gæst
Oy Vey!

Bliver lidt sjovt at se, hvordan Paludan vil forholde sig til jødespørgsmålet, som de andre talere jo har fuld indsigt i. Han kan da ikke andet end at blive lidt redpilled af at høre de andre tale, tænker jeg.

Den gamle
Gæst
Den gamle

Jøder er interessante. Men her i dag læste jeg om tyrannisk kulturmarxisme på universiteterne. Der dukkede en antiracist og anti imperialist op. Hun måtte da være jøde tænkte jeg, og googlede. Men nej hun havde indisk oprindelse.

Max von Lützow
Gæst
Max von Lützow

Den hvide modstand mod integration i det hedengangne gamle syd splittedes i to fraktioner over det jødiske spørgsmål, åh, hvilket spild. Nogen ville beskæftige sig med det, andre ikke. Hvilken nytte gør dette i virkeligheden, spørger jeg eder. Lad mig yderligere tilføje en betænkning ved at beskæftige sig med dette jødiske spørgsmål, selvom det givetvis indeholder meget sandhed. En kort taktisk overvejelse, ville føre til en erkendelse af at vi dog ville gøre os til en skydeskive og dermed påkalde os endeløse sorger, dersom vi ikke allerede var endt som offer for Israels våbenarsenal, der jo som bekendt ikke er til at spøge med. Det keder mig at se danskere uddele eder over dette slagspunkt, der jo om man fik et dansk nationalistisk styre uomtvisteligt ville blive irrelevant, i hvert fald indenfor fædrelandets grænser.

trackback

[…] længe ventede andet københavnske Scandza Forum, som vi har nævnt  her på siden allerede i Juli da det blev annonceret, er rigtignok på Lørdag. Kommunisterne kan ikke tåle at […]

trackback

[…] ikke var oplyst om sammenkomsten. Rasmus Paludan skulle være taler, noget jeg personligt var temmelig uforstående overfor, vidste på forhånd hvor det skulle afholdes og deraf vidste politiet det også, din ledelse […]