Hjem / Indsigt / Scandza Forum København II

Scandza Forum København II

Læs mere her: www.counter-currents.com/2019/07/the-scandza-forum-returns-to-copenhagen/

Vel mødt! 🙂

Om Claus Boatsinker

Tjek også

Island fik en rabbiner og det var en fantastisk berigelse

Hvad kan man opnå hvis alle arbejder sammen for samme sag på tværs af grænser? …

54
Efterlad et svar

avatar
 
11 Kommentartråde
43 Tråd kommentarer
3 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
17 Kommentarorer
Torsten TorBørge-MuhammedScandinavianheritageDen gamleOy Vey! Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Den Funklende Vibe
Blæser læser
Den Funklende Vibe

Det var sgu da alligevel lidt af en talerrække!

Flavius Belisarius
Gæst
Flavius Belisarius

Det lugter af leflen for kendiseffekt, da ingen af talerne har noget at bidrage med som jøder, homofile og generelt uoplyste.

Oversætteren
Skribent

Så synes jeg, du skulle skrive til dem og bede om at holde en tale.

Bjørn Sven
Gæst
Bjørn Sven

Horry shieet Rasmus Paludan :O

Den Funklende Vibe
Blæser læser
Den Funklende Vibe

Ja – Det bliver sgu’ sjovt !

Bjørn Sven
Gæst
Bjørn Sven

Der er desværre mulighed for at pressen vil rapportere denne begivenhed og hundredvis af muggier og hippier vil være tilstede og prøve at få det aflyst. Men han vil hel sikkert blive stillet spørgsmål til hvorfor han var sammen med “neo nazister/white nationalist” hver gang, især når han går indenfor værdsatte fremmede og ikke kigger på race og er fin med danske jøder.

Den Funklende Vibe
Blæser læser
Den Funklende Vibe

Ja – Hvordan Paludan forholder sig til jødespørgsmålet, hvis det fremsættes i et forum hvor han INTET vinder ved at cucke for dem, er nok det jeg er mest interesseret i.

Jeg kan i særdeleshed forestille mig at debatten mellem Paludan og Enoch bliver underholdende.

Flavius Belisarius
Gæst
Flavius Belisarius

Kike Enoch er utålelig.

Børge-Muhammed
Gæst
Børge-Muhammed

“Get the fuck otta here”

Flavius Belisarius
Gæst
Flavius Belisarius

@Bjørn Sven,
Mener du at det er en god ting, at Paludan er race-blind samt fortaler for homofili og fjendtligt stillet overfor alle, der tør påpege det Jødiske Spørgsmål?

Oversætteren
Skribent

Jeg synes, at det er fantastisk, at han tager med og endda holder en tale. Det giver vores synspunkter en kæmpe legitimitet at en person der var så ekstremt tæt på at komme i folketinget taler ved sådan en konference. Det er helt fantastisk.

Kristian Niss
Gæst

Grindr Greg, en CivNat(Ikke ægte nationalist) mysterymeat, en Dansk CivNat(Ikke ægte nationalist) muligvis homo???, en Anglo partisan som mener at det er OK at vores døtre prostituere sig selv (prostitution burde beskattes og ikke forbydes), MW (biseksuel) og så Frodi som tænkte at det her var gode talere.
Sidste år nægtede de at tale om Jøden og Paludan var en folk fniste af i stedet for at lytte til.
Det kan godt være at i tænker “wow det her bliver sjovt XDDD”. Tror jeg springer over.

Den gamle
Gæst
Den gamle

Der er for mange tosser. Og helt fint de ikke tropper op til dette glimrende arrangement 😀

LarsLarsen
Gæst
LarsLarsen

Hvorfor kan vi ikke bare allesammen være venner?

Børge-Muhammed
Gæst
Børge-Muhammed

Altså spergs gad jo heller ikke være med til fodbold i frikvarteret, vel.

Børge-Muhammed
Gæst
Børge-Muhammed

kristian nIIIss er surmand.dk. Men hey, det økonomiske kollaps kommer imorgen og SÅ begynder racekrigen (lol not).

Sorte Slyngel
Gæst
Sorte Slyngel

Er der “Dagens Blæser”-klistermærker at finde, hvis man skulle være så heldig at have en fri-weekend?

LarsLarsen
Gæst
LarsLarsen

Det er ikke umuligt.

Lars Agerbæk med æ
Gæst
Lars Agerbæk med æ

har lige hørt Mark Collett på NMRs engelsk sprogede podcast; Nordic Frontiers. nordiskradio.se/?avsnitt=nordic-frontier-116-mark-collett-and-the-fifty-shades-of-oy-vey

jeg kan simpelthen ikke fatte hvordan det overhovedet er muligt for Rasmus Paludan, ikke bare at ignorere jødespørgsmålet men ligefrem støtte dem -når man tænker på hvilket miljø det er han bevæger sig i.

Jeg forstår det simpelthen ikke.

Flavius Belisarius
Gæst
Flavius Belisarius

Nu skal jeg hjælpe dig, det skyldes det simple faktum at Paludan selv er jøde.

Lars Agerbæk med æ
Gæst
Lars Agerbæk med æ

kan du bevise det?

ps. o-d-i-n.org gælder ikke.

Oversætteren
Skribent

Han er ikke jøde. Hans slægt er Dansk.

Oy Vey!
Gæst
Oy Vey!

Jeg har lidt den mistanke, at Paludan er redpilled omkring jøderne, men spiller et dobbeltspil, så de lader ham være i fred. Det er pænt dårlig PR at gå efter jøderne. Han havde aldrig haft en chance i dansk politik, hvis han snakkede om jøder. Men det er selvfølgelig blot en mistanke.

Den gamle
Gæst
Den gamle

Paludan er based. Han kan næsten Horst Wessel Lied udenad. Jeg har selv hørt det i en lille lukket kreds.

Kristian Niss
Gæst

Borgerlige er ikke nationalister, nationalister er ikke borgerlige.

Det gør mig trist at se “pøllesex er bedre end ingenting”-mentaliteten.

Oversætteren
Skribent

Hvorfor ikke tage de små sejre, man kan få? Det er jo det marxisterne har gjort, og se hvilken succes de har opnået?

Kristian Niss
Gæst

Selvfølgelig skal man tage små sejre. Jeg grimmes bare ved at der er så mange folk der kalder sig selv nationalister som ser Scandza’s gæstetalere som “en lille sejr”. Der tales på engelsk, emnerne er kedelige for folk der ikke er normies. Spørger du om Jøden vil du få blive nedgjort af en mand der enten tager eller giver. Sidste gang Scandza var i KBH blev ordet “jew” brugt 4 gange i alt, og 2 af gangene var Grindr Greg som sagde at folk som fokuserede for meget på jøder burde udelukkes af nationale bevægelser. Kunne du forklare din tiptipoldefar… Læs mere »

Oy Vey!
Gæst
Oy Vey!

Collett taler nu meget ofte om jøder. Han har også flere gange været gæst hos Red Ice, og sågar Know More News en enkelt gang her forleden.

Der er en grund til, at NMR ikke vokser overhovedet, og det er fordi I er totalt kompromisløse. I forstår det bare ikke.

Den gamle
Gæst
Den gamle

Jeg tvivler på du har forstået ret meget af Culture of Critique eller de to foregående bind. Onkel Adolf har noget sandhed, men han var vulgær og brutal, og kan stort set ikke bruges i den kamp vi står i idag. Men jer NS’ere tror han er en gud. At en person er jøde, er ikke en altafgørende forklaring. Det er blot en vigtig ting at notere, men ikke ret meget mere. Homoseksualitet har altid været her, og at en tænker er dette er ikke så afgørende for selve hovedemnet. Greg er da en lige så stor modstander af LGBT-lobbyen,… Læs mere »

Lord of the Frogs
Administrator

Hej “Den Gamle” 😉
Apropos Culture of Critique. Ved du hvad det ville koste at få oversat bogen til dansk?

Den gamle
Gæst
Den gamle

Det ville være en underskudsforretning, som det ser ud nu. Men jeg ved ikke hvad det vil koste.

Oy Vey!
Gæst
Oy Vey!

Det er gratis, hvis du selv gør det. 😀

Børge-Muhammed
Gæst
Børge-Muhammed

Måske noget vi skulle overveje. Mange danske ‘frikadellas’ har studeret Frankfurterskolens virke og påvirkning grundigt. Uriasposten og særligt Snaphanen har skrevet meget om den. De mangler bare den sidst brik før kabbala’en går op, lol.

Scandinavianheritage
Blæser læser
Scandinavianheritage

Jeg er selv national monarkist og går ind for en genoprettelse af en monarkistisk styrefrom der brygger på Kalmar unions principper gennem en folkerevolution. Men jeg er også modstander af homofili og er i bund og grund enig med national socialismen i dens biologiske verdensanskuelse. Så spøgemålet går på hvem definere du som nationalister er det per din definition kun national socialister i din optik der kan være nationalister.

Børge-Muhammed
Gæst
Børge-Muhammed

Kristian, hvorfor skal I være så pisse firkantede. Hvorfor kommer I ikke ud og deltager i irl socialisering med os deller?

Lord of the Frogs
Administrator

Hej Kristian Niss, Du får lige mit svar til din kommentar her. Umiddelbart forstår dit mindset for jeg har selv haft det på samme måde, men er kommet frem til en anden konklusion efter at ha’ brugt 4-5 år på at analysere hvad deres kræves for kampen som helhed. For at tage din kritik punkt for punkt: – Greg Johnson seksualitet er en åben hemmelighed og ikke noget at råbe hurra for. Greg går til gengæld temmelig stille med dørene omkring det og er på ingen måde en fortaler for det. Jeg vil våge at sige så meget at han… Læs mere »

Torsten Tor
Gæst
Torsten Tor

Godt skriv!

Oy Vey!
Gæst
Oy Vey!

Bliver lidt sjovt at se, hvordan Paludan vil forholde sig til jødespørgsmålet, som de andre talere jo har fuld indsigt i. Han kan da ikke andet end at blive lidt redpilled af at høre de andre tale, tænker jeg.

Den gamle
Gæst
Den gamle

Jøder er interessante. Men her i dag læste jeg om tyrannisk kulturmarxisme på universiteterne. Der dukkede en antiracist og anti imperialist op. Hun måtte da være jøde tænkte jeg, og googlede. Men nej hun havde indisk oprindelse.

Max von Lützow
Gæst
Max von Lützow

Den hvide modstand mod integration i det hedengangne gamle syd splittedes i to fraktioner over det jødiske spørgsmål, åh, hvilket spild. Nogen ville beskæftige sig med det, andre ikke. Hvilken nytte gør dette i virkeligheden, spørger jeg eder. Lad mig yderligere tilføje en betænkning ved at beskæftige sig med dette jødiske spørgsmål, selvom det givetvis indeholder meget sandhed. En kort taktisk overvejelse, ville føre til en erkendelse af at vi dog ville gøre os til en skydeskive og dermed påkalde os endeløse sorger, dersom vi ikke allerede var endt som offer for Israels våbenarsenal, der jo som bekendt ikke er… Læs mere »

trackback

[…] længe ventede andet københavnske Scandza Forum, som vi har nævnt  her på siden allerede i Juli da det blev annonceret, er rigtignok på Lørdag. Kommunisterne kan ikke tåle at […]

trackback

[…] ikke var oplyst om sammenkomsten. Rasmus Paludan skulle være taler, noget jeg personligt var temmelig uforstående overfor, vidste på forhånd hvor det skulle afholdes og deraf vidste politiet det også, din ledelse […]