Hjem / Indsigt / Somaliere, globalister, kommunister i intraklovnekonflikt

Somaliere, globalister, kommunister i intraklovnekonflikt

Det var ikke lige til at finde en passende overskrift i dag, for det var et kludetæppe af hændelser der, når de ses i sammenhæng, er så 2019-agtige på den kvalmende men morsomme måde, at det er svært at sætte ord på.

Først havde vi terrorangrebet, begået af en navlepillende Antifa-boomer, der helt og aldeles er fortiet i medierne. Godt nok har jeg ikke undersøgt det, men jeg gætter på at hverken DR eller TV2 har haft paneldebatter, hvor de har diskuteret Willem Van Spronsens angreb på ICE-faciliteter i Tacoma, Washington, der endte med hans egen død.

I hans ekstremt tåkrummende manifest, snakkede han om kapitalisternes fascisme og disses trang til at stoppe fremmede og putte dem i koncentrationslejre i jagt på profit(?). Ja, samtidig med at den række navne han nævnte, ikke mindst Soros og Bezos, alle ville juble over – og aktivt arbejder for – ubegrænset indvandring. Det er såkaldt kognitiv dissonans, fordi disse Antifa-fantaster har et verdensbillede der ikke giver logisk mening i 2019. Noget der ikke alene kan forklares med henvisning til Downs syndrom.

Willem Van Spassers fjendebillede, de fascistiske nazikapitalister, er præcis dem der støtter Willem Van Svansens hedeste drømme og Willem så ikke (eller var ligeglad med) at dette grænseløse, nationsløse utopia er til stor skade for den arbejderklasse han påstår at tage parti for. Det var vigtigere at kunne signalere om de visdomsprutter han har sniffet hos hans transallierede.

Vil man beskue hvor absurd terroristens verdensanskuelse er, så se blot på Amazon. Jeff Bezos nyder godt af politikernes forræderi, og han suger den illegale, lavtlønsarbejdskraft til sig som en svamp. Højre og venstre er ubrugelige begreber. Der er GloboHomoMarxoKapitalismen kontra nationalismen. Og nu har disse abelignende skabninger fra Somalia, som Bezos sætter til at putte kinesisk lort i papkasser, begyndt at drikke Weimericas Kool-Aid. De strejker og viser sjovt nok at etnisk solidaritet er en samlende kraft, som dog nok ikke i dette tilfælde giver pote.

Bix nood, muhfugga. Disse glødepærekranier får en lille løn, og er ikke mere værd, men de vil have mere af den hvide mands amerikanske kage. Det er disse snylterdyr som Willem Van Spronsen tror folk som Bezos vil sætte i udvisningslejre.

Når venstreorienterede farer ud med den retorik, så må det være mod bedre vidende. Løkke var jo også en strammerfigur, en semi-Hitler, selvom han stod for nøjagtig det samme som Spronsen, Dansk Industri og Bezos. Med seneste Venstre-regering fik vi det højeste indvandringsniveau i Danmarks historie, så vores egen rodløse arbejdsgivere kan presse lønnen yderligere i bund og få billige brune hænder uden at skulle bekymre sig om de samfundsmæssige konsekvenser af denne kolossale forbrydelse.

Alene tilbage med opgaven for at sikre vores folks eksistens står nationalsterne. I det mindste er det ikke så svært at udpege fjenden.

Om Claus Boatsinker

Tjek også

BONUSNOVELLE! Jonni kidnapper Lars Løkke Rasmussen

Vi er blevet beriget med en novelle direkte tilsendt af Jonni Hansen, som ellers skulle …

8
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
6 Kommentartråde
2 Tråd kommentarer
3 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
8 Kommentarorer
KrematorieEnthusiastLord of the FrogsFlavius BelisariusLarsLarsenzyklon brusenbadenstein Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Oy Vey!
Gæst
Oy Vey!

Det er for grineren med de fjolser. De tror, at de ved alt, men de har fattet mindre af, hvad der foregår i verden, end normalt begavede børnehavebørn. Det er fucking komisk så lidt, som de fatter af noget som helst i denne verden. Antifa er synonymt med IQ <60. Lidt ligesom i skolen, når der var nogen, der var "ordblinde". I gamle dage kaldte man dem, hvad de var – snotdumme.

Oversætteren
Skribent

Spronsen?

zyklon brusenbadenstein
Gæst
zyklon brusenbadenstein

Antifa er ikke andet end et tæskehold for Deep State/ZOG.Derfor bruger (((de))) lav IQ individer.Tid til at slå igen mod de kryb,og specielt deres overordnede.

LarsLarsen
Gæst
LarsLarsen

Det er en trussel vi ikke snakker nok om i vores samfund… Radikale Boomere.

Flavius Belisarius
Gæst
Flavius Belisarius

Boomere generelt. Og deres ynkværdig afkom.

Lord of the Frogs
Administrator

Obligatorisk
Antifa

KrematorieEnthusiast
Gæst
KrematorieEnthusiast

Mangfoldighed er vores største styrke, ikke etnisk og kulturel sammenhængskraft eller et fredeligt, lavkriminelt, højtillidssamfund…