Hjem / Danmark / Affaldsfolk forsøger storm på Paludan – Politi trækker pistoler

Affaldsfolk forsøger storm på Paludan – Politi trækker pistoler

Danmarks bedste cirkusdirektør, Rasmus Paludan, drager igen rundt i det danske land. Han brillierer ved at få fremmede til at optræde gratis i abenummeret, blot ved at sige sandheder om deres IQ, hjemlande og religion.

I går (Onsdag d. 17.) var det Tingbjerg der lagde gade til en optræden. Musikken, fra Ali-Mustaffas bilradio, efterlod meget at ønske (melodi for eksempel), og hele showet var lidt kedeligt i forhold til tidligere Paludan-opvisninger. 

Jeg kan ikke anbefale at se hele showet, men en lille separat video af hvordan dagen endte kan helt klart anbefales. Paludan går væk fra publikum, for at finde et andet sted uden perkermusik til at holde cirkus. Men han når ikke særlig langt, før en lille gruppe maskerede muggier forsøger at storme ham, formodenligt for at skade den stakkels gadekunstner.

Se selv videoen

Nok er cirkus med vilde dyr ikke i alles smag, men at forsøge at angribe direktøren/abedomptøren er uhørt! Politiet trækker pistoler for at stoppe de stormende muggier, og Paludan evakueres uden yderligere problemer.

Med frygt for at ende på en sørgelig tone kan Dagens Blæser desværre rapportere at ingen af de uvorne udlændinge blev skudt. Bedre held næste gang.

Vi giver Cirkus Paludans optræden i Tingbjerg 2½ af 5 9mm-patroner

Paludans Ekstravaganza i Tingbjerg (PET)

Generel optræden
Musik
Sejt pistol-trick

En forglemmelig optræden med en super afslutning.

User Rating: 2.93 ( 3 votes)

Om Lord Lolland

Lars "Lord" Lolland, gennemsnitlig Lollandsk kontanthjælpsmodtager og uansvarlig redaktør på Dagens Blæser

Tjek også

Den store ludderprofet

Jeg har altid tænkt at Paludan, ud over at være sjov, var pænt cringe når …

12
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
4 Kommentartråde
8 Tråd kommentarer
5 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
8 Kommentarorer
Broseph StalinEinherjer FynDanielLord LollandOversætteren Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
LarsLarsen
Gæst
LarsLarsen

Ingen selvmordsbomber? Arabere er ikke hvad de har været. Low energy…

Kristian Niss
Gæst
Kristian Niss

giv dem tid

Daniel
Gæst
Daniel

Der var en håndgranat på Nørrebro. Så spørgsmålet er hvad der sker først, en selvmordsbomber, eller en der kaster en håndgranat eller bare en der er så trætte af Paludan (og politiet der bestykker ham) at personen går fuld Brenton Tarrant på Paludan/politiet med en fuld automatisk riffel. Der skal kun en person til at lave terror og mon ikke der er en enkel araber som er villig?

Tom Venster
Gæst

Ja, det var jo virkelig synd at politiet ikke lagde noen “danske” Michael Brown eller Trayvon Martin i forbindelse med denne episoden. Jeg er helt sikker på at disse flotte individer – som helt sikkert bare ville rette på Paludans slips – bidrar til det danske samfunnet på en svært berikende måte.

Daniel
Gæst
Daniel

Jeg fandt ud af at Paludan er bannet fra Twitter. Jeg ved ikke hvornår det er sket men jeg ved at det ikke er ret lang tid siden twitter.com/rasmuspaludan/

Jeg er overrasket over at han blev bannet fra Twitter før Lord Lolland.

Broseph Stalin
Gæst
Broseph Stalin

Paludan är en typisk kontrajihadist. Jag har absolut ingenting emot muslimer så länge de håller sig till sina delar av världen. Fakum är att jag tycker alla vita länder borde ge bistånd till våra antisionistiska bröder i Hizbollah och Ba’athpartiet istället för att ge bistånd till Grisrael. Vi hade inte haft en enda muslim (vita konvertiter möjligtvis) ifall det inte hade varit för (((våra kära vänner))). Så dumpa den där clownen kära danskar och ta hizbollahpillret.