Hjem / Indsigt / I teorien er demokrati en helt ok styreform?

I teorien er demokrati en helt ok styreform?

Jeg hørte en samtale der handlede om demokrati, og den ekstremt fremskredne samfundsnedbrydning, som der er sket i Vesten på ganske få årtier. En person mente at i et hvidt samfund, uden (((uønskede elementer))) og andre racefremmede, så ville demokratiet kunne fungere.

Jeg er ikke så sikker. Javist, vi har også i vores ulykkelige demokratiske periode været begavet med rodløse gefiltefisch-gnaskere, som har medvirket til vores nuværende katastrofe. Det kan ikke benægtes. Men jeg vil påstå, at selv uden disse kyllingesvingende verdensforbrydere, så ville den danske demokratiske model have været nærmest lige skadelig. Se hvordan politikerne flyder med strømmen og se hvordan statsmedierne vedholdende pumper smuds og fortielser ud, i fast takt med globale tendenser og narrativer. De mekanismer der kunne have beskyttet Danmark mod Weimar, er ikke til stede i demokratiet.

Schlüters udlændingelov var en af flere landsødelæggende elementer, der foregik samtidigt i mange lande. Den demokratiske dødskurs lå i luften og (((tidsånden))).

Vi handler ikke i et åndeligt vakuum. Heller ej i stemmeboksen. Den internationalisme og globalisme som ses i form af overstatslige institutioner og multinationale giganter, har en skæbnesvanger følgesvend. International propaganda og en samfundsundergravende dagsorden gennemsyrer vores samfund, vores danskfjendske medier, vores reklamebureauer, vores uddannelsesinstitutioner, vores kulturelite, vores politiske partier og gennem disse, hr. og fru Danmark A/S.

Det tydeligste argument for en kraftig regulering af vores nuværende “folkestyre”, kan gives ved at kigge på Island. De har været forskånet for mange af de sataniske plager, som vi har set skylle ind over Vesten, og er gået igennem denne folkemorderiske tid uden at lide samme skæbne – skulle man umiddelbart tro. De har kunnet bevidne masseindvandringen og dennes utallige ofre, den destruktive pornografis frigivelse, homolobbyens kvalmende triumfer, kernefamiliens destruktion, feminismens dødelige frugter og så videre.

“Claus, vi forstår udmærket hvad du mener og takker dig for at have skåret det meste af dette velkendte motiv bort.”

Er de i deres geografiske isolation eksemplet på et demokrati der så sikrer trivsel, stabilitet og beskyttelse for fremtidens islændinge? Slet ikke. Den åndelige råddenskab er grænseløs og Island er ubeskyttet. Deres dødskurs er måske udskudt, men de plages af sindssyge skøger der råber på muggiimport, plages af homofile aktivister og har allerede påbegyndt en import af brunhudet djævleyngel.

Hvis dog blot det islandske folk nød samme racebeskyttelse som deres krikker.

Netop denne import viser at de intet forsvar har mod den fremmede indtrænger. Det viser at de lovgivningsmæssigt og politisk har iværksat muligheder for at affald fra fjerne – meget fjerne – kontinenter kan indtage dette mikroskopiske øsamfund.

Demokratiets øverste repræsentant præsenterer resultatet af sit politiske virke. Tillykke, Island.

For dette kan man godt se ilde på demokratiet. Det er ikke bedre for samfundet end det oplysningsniveau og de internationale kulturpåvirkninger der florerer blandt den gennemsnitlige, stemmeafgivende islænding.

Vi har brug for stærke ledere, håndfast lovgivning og selvstændighed. Vi har brug for nationalisme. Det er så ikke lige noget vi lader til at få lige foreløbig, men det er det som rent praktisk kunne redde folket.

Det vi skal forberede os på er det mest sandsynlige: at vi i Danmark og det øvrige Vesten ganske hurtigt bliver en minoritet. Den største minoritet i et flertalskludetæppe af lortelandsfolk, men en minoriet. Vores kamp udspringer fra dem der kan og vil overleve (og det er langt fra alle). I sammenslutninger, foreninger, forbund og deslige. Min konklusion er, at demokratiet skal knuses. Eller i hvert fald at det uanset hvad, selv under optimale forhold, ikke er en styreform der på nogen måde giver familie, folk eller fædreland gode eksistensvilkår.

Om Claus Boatsinker

Tjek også

“Oprørende og dybt beskæmmende”: en fortælling om ”Dagskost i en KZ-lejr”

Forleden da kreative aktivister med mottoet ’dårlig opmærksomhed er bedre end ingen opmærksomhed’ og med …

12
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
5 Kommentartråde
7 Tråd kommentarer
6 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
9 Kommentarorer
OversætterenBørge-MuhammedOgier le DanoisAbrahamismens flåede rektumGyda Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
zyklon brusenbadenstein
Gæst
zyklon brusenbadenstein

Definition af demokrati:organiseret (((mindretal))) styrer uorganiseret flertal.

lebensraum
Blæser læser
lebensraum

Vi har brug for en tilbagevenden til vores rødder/naturen/hedenskab i blodets bånd for at skabe det fremtidige hedenske Europa uden abrahamisme. Hil Odin/forfædrene/mødrene !

Ogier le Danois
Gæst

ok…..

lebensraum
Blæser læser
lebensraum

ogier le danois = jesussvans

Ogier le Danois
Blæser læser

ok.

Børge-Muhammed
Gæst
Børge-Muhammed

Arrival of the sperg lol

Børge-Muhammed
Gæst
Børge-Muhammed

tjo-tja, kattedamekristendom er cancer. Tror Jesus ville ha været hedning sammen med os end det her jammer.

vivian edsberg
Gæst
vivian edsberg

De europæiske befolkninger burde indføre nogenlunde samme beskyttelsesforanstaltninger, som for den unikke islandske hest.

LarsLarsen
Gæst
LarsLarsen

Vi har brug for en udødelig fører, noget à la Emperoren i Warhammer 40k.

Så er det sagt.

brugernavn
Blæser læser
brugernavn

Har vi ikke Mogens Glistrup?

Børge-Muhammed
Gæst
Børge-Muhammed

Jo, legemliggjort i Dark Lord Paludan

Oversætteren
Skribent

Demokrati er baseret på, at folk er rationelle, og at de tør sige gruppen imod. Det er ikke tilfældet. Jeg foretrækker personligt monarki.