Hjem / Danmark / Danmark inviteret med til at begå flere krigsforbrydelser

Danmark inviteret med til at begå flere krigsforbrydelser

Der findes næppe en konflikt eller krig hvor Danmark har dyppet sit krogede næb, hvor det ikke er foregået på den forkerte side, eller hvor det på nogen måde var relevant i forhold til vores egen territorielle sikkerhed.

Galgen og en bøn om syndsforladelse kan bringe en flig af retfærdighed til ofrene for disse infame forbrydere.

Som et lille ynkeligt cirkusland med mindreværdskomplekser, begår vi krigsforbrydelser og får ros og hovedklap af jøder, andre globalister og amerikanere styret af jøder. Der har hidtil ikke været noget retsopgør med de ansvarlige politikere og embedsmænd i forbindelse med vores tidligere ugerninger, ikke mindst hvad angår de skamfulde NATO-aktioner mod et heltemodigt Serbien, der for altid vil være et sort kapitel i vores i forvejen uskønne demokrati.

Nu har vi så fået endnu en mulighed for at vanære vores fædreland og lave mere ballade til fordel for forbryderstaten Qatar, nej vent, Israel.

I går diskuterede den danske udenrigsminister, Jeppe Kofod (S), og den britiske udenrigsminsiter, Jeremy Hunt, situationen i Hormuzstrædet, efter at Iran fredag beslaglagde en britisk olietanker i området.

– Det ville være forbavsende, hvis ikke Danmark i den sammenhæng er blevet spurgt, om vi vil deltage i en flådevagt i den persiske golf, siger Søren Schmidt fra Aalborg univeritet.

– Konflikten er ekstremt tilspidset lige nu, både fra iransk og amerikansk side. De europæiske lande har derimod spillet en mere fredelig rolle, og det synes jeg (Eva Flyholm, Enhedlisten -red.), at vi skal fortsætte med.

Både Venstre og Dansk Folkeparti mener derimod, at Danmark straks bør gå med i en flådemission sammen med Storbritannien.

– Vi er den femte største søfartsnation i verden, og derfor vil det være altødelæggende for os, hvis den civile skibstrafik i Golfen bliver stoppet, siger Venstres udenrigsordfører Michael Aastrup Jensen.

Det som er altødelæggende er Israel og deres judeosataniske dukke USA, der med deres provokerende og nederdrægtige, persiofobiske politik søger at trække endnu en krig ud af den hvide mand. Der er kun én fællesnævner med de seneste mange mellemøstkonflikter, og det er en tilstedeværelse af magtfulde jøder, deres globale indflydelse og hovedkvarteret for deres verdensforbrydelser, røverbulen Israel.

Danmark har meget at undskylde for, og i denne konflikt, hvor vi har set provokation på provokation, og en uhæderlig, vedholdende tilsvining af Iran, bør vi sige nej til ZOG, og holde os væk. Vi kan kun protestere mod at Storbritannien, USA og den altdominerende jødelobby bliver ved med at sanktionere og hetze mod Iran, og dermed optrapper en konflikt der ikke burde eksistere på noget plan.

Tænk at man i dag skal glæde sig over at Dansk Folkeparti og Venstre ikke igen kan stikke tungen op i røven på Moishe og levere militær sømagt til fordel for denne klodes kræftsvulster. Eller vil Mette og Jeppe vise at de også kan bære den rød-hvide kalot?

“Bare rolig, de har ikke noget på mig. Jeg takkede nej til at flyve med Epstein. Jeg napper al min teenfjams til landsmøde, og det er rigeligt til mig. *forsøger fistbump*”

Om Claus Boatsinker

Tjek også

Perverse bøsser hærger fynsk skov, Normiedanmark trækker på skuldrene

På den fynske side af Lillebæltsbroen ved Middelfart ligger den hyggelige Staurby Skov imellem familieboliger …

61
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
7 Kommentartråde
54 Tråd kommentarer
5 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
11 Kommentarorer
Børge-Muhammed HansenHitlers jødebageriOy Vey!ScandinavianheritageLord Lolland Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Troldmanden
Blæser læser

Denne plakat bliver aldrig urelevant

comment image

Oy Vey!
Gæst
Oy Vey!

*irrelevant

Anyhow.. Hvordan poster man billeder i chatten her?

Daniel
Gæst
Daniel

Tror at det er bbcode. Jeg laver en test

[imgcomment image[/img]

Og uden bbcode
comment image

Så man behøver ikke bbcode. Man behøver bare et link til det billede man vil vise.

Børge-Muhammed
Gæst
Børge-Muhammed

comment image

Oy Vey!
Gæst
Oy Vey!

Haha, fuck off, Børge. FØJ!

Oy Vey!
Gæst
Oy Vey!

Det har jeg ellers før prøvet, og der kommer bare et link uden billede, men går ud fra, at det nok kommer an på, hvilke sider man linker fra. Men tak for det.

t. 33 årig boomer. 😀

Børge-Muhammed
Gæst
Børge-Muhammed

lulz, en jævnaldrende <3
comment image

Oy Vey!
Gæst
Oy Vey!

Tror, at vi er mange i denne aldersgruppe. Det er et tidpunkt i livet, hvor man for alvor begynder at fatte, hvad der foregår i verden. Du finder nok ikke mange 18-20 årige i dette miljø – og er man 40+, går der nok lidt for meget frikadelle i den (Muh Israel). Med dét sagt, er alle selvfølgelig hjertens velkomne.

Børge-Muhammed
Gæst
Børge-Muhammed

oy gewalt, du vil blive overrasket. Jeg har allerede mødt en del young guns, der er woke af. Ikke alle nationalister er 33-årige incels eller frådende deller 😀

Oy Vey!
Gæst
Oy Vey!

Skal du kalde mig en incel???? (Angry pepe)!!!

Spøg til side.. Jeg er en incel, indrømmet.. Men det er sgu kun fordi jeg ikke kan holde min kæft. Den mindste trigger og jeg går full 1488 – det kan kvinder desværre ikke lide. Det er sgu ikke udseendet, der fejler noget. Har diverse dating-profiler, men min profiltekst skræmmer dem nok væk – og jeg går ikke på kompromis! Niemals!

Gid man kunne finde en topkval NatSoc kvinde.. Men de hænger fandeme ikke på træerne i disse dage. Dem der er, bliver optaget på et splitsekund, da de fleste mænd i grunden vil have en trad NatSoc kvinde (og omvendt) – også selvom de ikke er bevidste om det. Det er en besynderlig tid, vi lever i.

lebensraum
Blæser læser
lebensraum

skøger som hende på billedet er genetisk afskum som vi husker for deres raceforræderi og de vil blive udskilt fra den ariske race efter jødens udslettelse.

Oy Vey!
Gæst
Oy Vey!

Hun har alligevel allerede udstødt sig selv, så det behøver vi ikke at bekymre os om. Men tænk sig, at man kan være så ulækker.. FØJ! Det er jo decideret dyresex.

Børge-Muhammed
Gæst
Børge-Muhammed

hun er negerknepper, fordi vi er taber-spergs, uden magt eller udsigt til at få det. Så længe vi er ostepopspisende bumser i joggingbukser, har vi kun fortjent negere knepper vores kvinder.

Oy Vey!
Gæst
Oy Vey!

Både og, Børge.. Glem ikke al den indoktrinering, der ligger bag valg, som denne luderskøge af en raceforræder har gjort sig. Netflix, hollow-wood, tv osv. Det sørgelige ved alt dette er, at det ikke er mandens skyld. Eller jo, vi kan blot mande os op, men alligevel.. Problemet er jo, at disse ludertøser jo bliver bombarderet med raceforræderi dag og nat, så uanset hvor tiltrækkende, du er som hvid, så vil mange af dem fortrække en ussel og beskidt møgneger, da TV’et har fortalt dem, at det er “godt”.

Jeg er lean – muskuløs, og har trænet i snart tre år, men jeg finder ingen kællinger – fordi jeg er hvid og “værdiløs” i deres øjne. Men er du en ussel og beskidt neger, så skal du bare se. Så kan du få plejefamilie og kneppe hele familiens pigebørn uden kvaler. Det er hjernevask i en nøddeskal.

Man bliver vred, og det er også derfor man en eller anden dag går ud og laver et ************… Haha, der troede I lige, hva’, PET? Nææh nej, den gik ikke.. Heller ikke denne gang. 😉

Børge-Muhammed
Gæst
Børge-Muhammed

Har du givet det et forsøg? Altså at score damer? Jeg er chad, men grim. Det er alligevel intet problem for mig at lave damer. Problemet er, de fleste af os er nogle fucking bumser – vi har simpelthen ikke fortjent bedre.

Oy Vey!
Gæst
Oy Vey!

Ja, det har jeg skam. Og det føles lidt som om, at man skal tage negernes leftovers, om du vil. De fedeste og klammeste kællinger, som ingen mand har lyst til at kneppe eller ses med.

Det passer ikke, Børge. Du projicerer vist. Bevares, min psykologiske attitude skræmmer nok en del kvinder væk, men sådan burde det ikke være. Kvinder i dag, vil kun have enten soyboys eller niggersvin, og jeg er ingen af delene, og mine profiltekster på div. datingsider lægger naturligvis ikke skjul på det. Skriver intet om niggers osv. da man bliver banned, men skriver nogle ret redpilled ting, og det skræmmer dem væk – men so be it. Jeg gider alligevel ikke en eller anden fortabt kattedame af en snottøs, der stener netflix 18 timer i døgnet. Så vil jeg hellere være single resten af mine dage. Har været single i 11 år nu, og hvis jeg skal være single de næste 11 år, og næste 11 år og næste 11 år og næste 11 år igen, så går det nok. Jeg gider og vil ikke være sammen med en eller ande hjernedød konsument. Sådan er dét.

Jeg vil hellere dø alene end leve sammen med den forkerte.

Børge-Muhammed Hansen
Gæst
Børge-Muhammed Hansen

Bror, jeg føler med dig. Cool it med rødkalkningen. Det gider ingen kvinde høre på. Du vil heller ikke red pill din hund, vel.
Hvis alting er vendt på hovedet, så muter og lær at spil spillet. Hvis vi ikke formår dette, har vi ingen ret til at overleve.
Læst Roosh?

Oy Vey!
Gæst
Oy Vey!

Der er vi igen forskellige. Jeg kan ikke med normietøser. Hvis de ikke kan læse skriften på tavlen fra dag ét, så er de i min optik spild af tid. Kald mig ekstrem, fordi det er jeg nok, men det er nu engang sådan, jeg er. Det er ikke noget jeg hverken har lyst til, eller kan lave om på. Autists gonna autist.

Jeg gider ikke alle disse spil. Jeg er plain og straight up. Hvis jeg skal spille et spil for at tiltrække en snotso, så er hun alligevel ikke noget for mig til at begynde med.

Jeg har ikke læst noget af ham, nej, men det er ikke fordi jeg er totalt tard til kvinder. Jeg ved godt, hvordan tingene spiller sig ud – jeg orker det bare ikke, da jeg føler, at det niver i, og æder af min sjæl. Jeg kan ikke sammen med “normale” mennesker. Jeg er fortabt, men det er okay, fordi jeg har indfundet mig med det. Jeg dyrker tomater og chiliplanter, og jeg har har mere respekt og kærlighed for dem, end jeg har for resten af menneskeheden tilsammen.

Børge-Muhammed Hansen
Gæst
Børge-Muhammed Hansen

Jeg tror, kvinder er børn indtil de blive mødre. Vis mig en ung kvinde der læser Schopenhauer og lytter til Beethoven. Not gonna happens. Det er imod deres natur. Og sådan skal det være. Når de får deres moderinstinkt aktiveret forandre de sig. Jeg er fortrøstningsfuld.

Oy Vey!
Gæst
Oy Vey!

Tja, det burde deres fædre jo have taget sig af. Jeg har ikke tænkt mig at finde en datter, men derimod en kvinde, der har indhold.

Faktum er, at vi er fortabte, og der er kun én ting, vi kan gøre (ikke at det løser nogle problemer), men det må jeg nok hellere afstå fra at skrive, hehe. Jeg er dødtræt af verden. Den fortjener det værste.

Oy Vey!
Gæst
Oy Vey!

Jeg er 2% fra at holde med Israel efterhånden.. De dumme goys har fortjent deres skæbne. Som min gamle morfar altid har sagt: Hvis man ikke vil høre, må man føle. Verden kommer til at føle. Det er helt sikkert. Og jeg kommer til at grine, om det så skal være fra den sure side af en gulag. Bare de andre også kommer til at lide, så går det nok – fordi de har fortjent det. Jeg er blot en lille mand, men de er mange, og deres sammenlagte smerte vil være nok til at udfylde det tomrum, som de efterlod mig.

lebensraum
Blæser læser
lebensraum

Oy Vey, ‘jeg er 2% fra at holde med israel’ at du overhovedet kan ytre de defaitistiske ord er chokerende -du ved godt defaitisme blev straffet i hæren ? Vi må tage os sammen og mande os op. Hil Odin !

Oy Vey!
Gæst
Oy Vey!

Og du har ret, vi har ingen ret til at overleve. Darwinisme 101. Hvide mennesker er svage, det burde være selvindlysende efterhånden.

Børge-Muhammed Hansen
Gæst
Børge-Muhammed Hansen

Shabab, kære bror. Det ariske folk vil overleve. Men ikke her. Vi må immigrerer. Til Iran. Wallah, jeg sværger, det iranske præsestyre er det tætteste vi kommer Platons Callipolis. Ingen bøsser, begrænset ytringsfrihed og dydige kvinder. Whats not to likes!

Oy Vey!
Gæst
Oy Vey!

Jeg smutter ingen steder. En kaptajn går ned med skibet – og rotterne.

Desuden vil SJW kulturen bare sprede sig dertil, og helvede vil starte forfra.. HVIS Iran da overlever de næste 10-15 år, hvilket jeg tvivler på.

Børge-Muhammed Hansen
Gæst
Børge-Muhammed Hansen

Hvis du bliver, så bliver jeg også. Os + DB crewet – det skal nok blive en fest. Om så den tykke dame synger valkyrieridt iført pride farver. Vi embracer undergangen, kali yugi.

Oy Vey!
Gæst
Oy Vey!

Præcis. Jeg øver mig på at tage nydelse i mit eget folks undergang. Det er svært, men ikke umuligt. Det kræver blot at de er utålelige og dumme nok, og så kommer man stille og roligt til at hade dem nok til at tage nydelse i deres lidelse. Det er som sagt en syg verden, vi lever i. Det kræver tilvænning, men intet er umuligt. Jeg griner allerede af små ludere, der bliver voldtaget. “Nåååårh, haha. Hendes forældre stemte garanteret Soc.Dem. Kek. Hvor har jeg dog “ondt” af dem, eller noget..”.

lebensraum
Blæser læser
lebensraum

@Oy Vey! ‘hvide mennesker er svage’ – taler du om dig selv ? Danske frømænd og jægersoldater er de bedste i verden og slår gang på gang alle andre lande i deres konkurrencer imod andre specialstyrker, hvide mennesker dominerer suverent i verdens stærkeste mand sporten og de fleste andre sportsgrene. Hvide har skabt alle opfindelser af betydning i verden. Pak din defaitisme væk og mand dig op.

Oy Vey!
Gæst
Oy Vey!

Og hvor stor en procent udgør de af befolkningnen? 0.00001%? Det er jo en latterlig sammenligning.

Hvis du vil se, hvor svage folk er, så tjek stats for seneste valg.

Det er ikke et spørgsmål om, hvad vi HAR været, men et spørgsmål om, hvad vi ER NU. WE WUZ VIKANGZ N SHIEET.

Og nej, jeg er ikke svag, men når jeg snakker om “vi” hvide, taler jeg på det generelle folks vegne. Påstår du, at hvide er stærke? I så fald, hvor? Hvad er det lige, der gør os stærke i samlet flok i dag? Folk er en flok fucking soyboys, der hellere vil se deres døtre blive gruppevoldtaget af en flok liderlige somaliske svin, end de vil kaldes racister.

lebensraum
Blæser læser
lebensraum

@Oy Vey! Hvide er de stærkeste i verden og vores forfædre har bygget den ,hvorfor skulle alle fra jøder til muzzier ellers ville parasitere på alt vi har bygget ? ‘i så fald hvor ?’ Blandt andre de områder jeg nævnte i sidste besked – de områder representerer hele den hvide race og din defaitisme kan du holde for dig selv – lad være med at prøve at smitte din svaghed og defaitisme på os andre. Ja der er svage hvide og denne process er skabt af naturen for at skille dem fra ,i sidste ende står de stærke ariske tilbage når jøderne og den abrahamiske svøbe er tilintetgjort, med eller uden i pessimisters hjælp. Hil Odin !

Oy Vey!
Gæst
Oy Vey!

Tja, det er jo ikke de hvide, fordi ellers ville vi ikke lade vores lande oversvømme med sorte svin og andet kravl. Orker ikke engang at diskutere det med dig, fordi du lever i en fortidsillusion.

Ja, vi har POTENTIALET til at være de stærkeste, men det betyder ikke, at vi er det. Vi er som en underkuet dobermann – men en underkuet dobermann er stadigvæk ikke et klap værd, hvis en chihuahua kan styre den.

lebensraum
Blæser læser
lebensraum

@Oy Vey! Gu er vi de stærkeste -hvorfor skulle jøder og muzzier ellers hade os så meget ?

Børge-Muhammed Hansen
Gæst
Børge-Muhammed Hansen

Potentiale
comment image

lebensraum
Blæser læser
lebensraum

Jøder er dæmonstyrede flufferslaver for deres gud molech som er bag så onde forbrydelser at hele jødiske race er forudbestemt til udryddelse engang i fremtiden archive.org/details/JewishRitualMurderRevisitedFullVersion

Børge-Muhammed
Gæst
Børge-Muhammed

Jeg ved sgu ikke, skulle man håbe på en ‘boots on da ground’-mission i Iran? Det vil knække nakken på Pax Americana. Vil vi kunne udnytte dette – eller vil faldet medføre, vi bliver kneppet endnu hårdere af sort mænd i jordans?

Oy Vey!
Gæst
Oy Vey!

Kunne være fantastisk at se USA og Pisrael brænde nallerne for hårdt, så man kan høre dem hyle i hele mælkevejen. De psykopater fortjener det mere end nogen anden. Godt nok hader jeg muslimer og sorte svin af hele mit hjerte, men tro det eller ej, jeg hader USA og Pisrael endnu mere.

Børge-Muhammed
Gæst
Børge-Muhammed

Vesten er færdig. Men lad os få så mange holstenere og svenskere med i faldet som muligt.

lebensraum
Blæser læser
lebensraum

@børge Kun de lands/raceforræderiske af dem. Og nej )))vesten((( er ikke færdig.

Børge-Muhammed
Gæst
Børge-Muhammed

Really?

Vestlig GF ->
comment image

Iransk GF ->
comment image

Oy Vey!
Gæst
Oy Vey!

De vil kun have europæiske patruljer dernede, så de kan lave false flags a la USS Liberty, så de kan trække os med i konflikten. De ved, at det ikke er nok med civile skibe – har de jo lige prøvet. Man bliver så fucking træt.. Det eneste positive man kan sige om en krig mod Iran, er at det måske ender i en 3. Verdenskrig, som lukker og slukker for dette cirkus af en planet. Ikke at man har lyst til at dø eller noget, men omvendt kommer man heller ikke til at tude over sin egen død.

JarlEchberth
Gæst
JarlEchberth

Jeg ved snart ikke, det kunne være man bare skulle tage Islam pillen, gro et langt skæg, og friviligt blive soldat på Irans side? I det mindste ville jeg opleve Israels død i real time og sikkert også få en traditionel familie. ALLAHU AKBAR!!!!!!!! INSHALLAH MINE BRØDRE!!!!!!!!!!

Ej bare rolig, jeg ville hellere kæmpe for Assad tbh…

Oy Vey!
Gæst
Oy Vey!

Kek.

Børge-Muhammed
Gæst
Børge-Muhammed

Maa sha’Allah, bror

comment image

lebensraum
Blæser læser
lebensraum

@Jarl -Assad har faktisk blå øjne og er ‘æres arier’ -han er kun crypto muzzie og ved islam er afskum. Hans kone har også europæiske gener og er mellemblond.

JarlEchberth
Gæst
JarlEchberth

I know. Store dele af mellemøsten har indo Europæriske rødder. Problemet er bare, at de nu er så race blandede at dette gen er ved at uddø. Syrien er en af de få lande hvor du stadigvæk kan finde en god del Syrere med Europæriske træk. Statuer med blå øjne osv, er også blevet fundet.

Størstedelen af de syrere vi har i Danmark, er ikke engang syrere. De er alle 56% mutts.

comment image

Børge-Muhammed
Gæst
Børge-Muhammed

Hvis den iranske stat sponsorer en GF, så melder jeg mig til tjeneste under deres tricolore med halvmåner og sværd.

comment image

Oy Vey!
Gæst
Oy Vey!

Syrian Girl er hot af. Gotta give it to you. Hende har jeg haft mange våde drømme om. Indrømmet. Er ikke så vild med hendes stemme, men det betyder ikke noget, fordi hun ville alligevel have munden fuld af pik 24/7.

JarlEchbert
Gæst
JarlEchbert

LOL

Jeg køre No Fap hårdt lige pt, og det var en dum ide at søge efter hendes billeder.

Børge-Muhammed Hansen
Gæst
Børge-Muhammed Hansen

FY!

Oy Vey!
Gæst
Oy Vey!

Hey, )))Boatsinker(((! Jeg har fået en god idé til et meme, du kan tegne…

Hitler, der maler en jødestjerne på en kirke eller noget i den stil.. “Hey Hitler, whatcha doin’?”

Jeg lover dig, at jeg spammer /pol/ med det, hvis du gider at tegne et til os. 😀

Oy Vey!
Gæst
Oy Vey!

Og til jer, der ikke forstår, hvorfor.. Inspiration til folket. Og hvis I stadigvæk ikke forstår det, så burde I nok stikke vognstangen op, hvor solen aldrig skinner.

Ingolf Gaboldsen
Skribent

Britterne beslaglægger et Iransk tanskskip, som de påstår er til Syrien og er imod EUs aftale med Iran. Det er regler omkring våben osv, men ikke omkring crude oil som de godt må importere.

Gæt hvem der mener der har ret til at overtage skibet? Mossad..

www.express.co.uk/news/world/1153864/iran-news-israel-oil-tanker-gibraltar-royal-marines-seize

Oy Vey!
Gæst
Oy Vey!

(((Vesten))): Vi må godt, men )))De((( må ikke. REEEEEEEEEEEE!!!!!

Hver evig eneste gang.. Man bliver så træt.. Nærmest flov.

Børge-Muhammed
Gæst
Børge-Muhammed

Har I hørt denne uges Europa Report? Meget informativt.

Børge-Muhammed Hansen
Gæst
Børge-Muhammed Hansen

hALLO HVORFOR BLIVER MINE KOMMENTARER SLETTET HAR VI IKKE YTRINGSFRIHED ELLER HVAD1111111111111

Lord Lolland
Administrator

Poster man mere end 1 link (gælder også billed-link) i en kommentar er der rimelig god chance for at systemet fatter mistanke om spam og kommentaren bliver tilbageholdt.

Børge-Muhammed Hansen
Gæst
Børge-Muhammed Hansen

Mein Gott! Det er ikke fordi I er blevet trætte af min shitposting? Eller det er I måske også, eh-hee..

Lord Lolland
Administrator

Så længe det er god shitposting er jeg ok med det.

Scandinavianheritage
Blæser læser
Scandinavianheritage

Vi skal have stormuftien af Jerusalem tilbage Amin al-Hussein så kan han forhåbenligt hjælpe mange af de fremmed til at forstå at de er på fremmed kontinent her i Norden og de har svigtet deres oprindelsesland til fordel for jøde lobbyen og kulturmarxismens goder.
comment image

Oy Vey!
Gæst
Oy Vey!

Så sandt!