Hjem / Verden / En lille reklame

En lille reklame

The occidental quarterly er en akademisk journal med fokus på Vesten og det europæiske menneske. Journalen udkommer (ja) fire gange om året med ny forskning omkring de emner, ingen vinder priser for at behandle kritisk: Multikultur, genetiske forskelle, pornografi, Vestens demografi, feminisme, censur og så ja det allerværste, man kan beskæftige sig med kritisk i Vesten i dag: Jøder.

Flere af skribenterne har da også oplevet repressalier såsom doxing og tilsværtelse af deres navn online. En af skribenterne Andrew Joyce har endda haft besøg af politiet i sit hjem pga. hans forskning. Redaktøren af journalen, udviklingspsykologen Kevin MacDonald, har oplevet at blive helt frosset ud af det akademiske miljø efter hans forskning har fundet frem til ubehagelige sandheder.

Udover selve journalen så er der en gratis blog til rådighed for alle (www.theoccidentalobserver.net/) med generelt lidt kortere indlæg om de samme emner og en månedlig livestream med skribenterne fra the occidental quarterly. Disse livestreams ligger på youtube og er frit tilgængelige for alle (lidt tid endnu). Disse livestreams har også en hjemmeside, der kan tilgås her: www.toqlive.com/

Grunden til dette opslag er, at TOQ har opnået mulighed for at tilgå kreditkortbetalinger efter mere end et år, hvor den eneste mulighed for at abonnere på journalen var at sende en check eller kontanter i posten. Som så mange andre dissidenter, så blev de selvfølgelig også smidt af elektroniske betalingsformer såsom paypal og andre. Det er jo det frie marked ikke?

Det koster 30 usd for et årligt digitalt abonnement af TOQ. Det er altså 50 kroner per journal. Hver journal er cirka på 130-140 sider. Det er altså en latterlig billig pris, ift. hvad man får for sine penge. Derudover får man mange af de gamle udgivelser gratis og kan desuden købe andre ældre udgivelser enkelt vis til en fornuftig pris.

Jeg vil selvfølgelig opfordre ALLE på det kraftigste til at abonnere på denne journal. Det tager to minutter med ens kreditkort, og så kan man downloade den nyeste udgivelse og de gamle udgivelser, man får med gratis. Vores fjender støtter hinanden med milliarder, og så burde vi altså godt kunne betale 50 kroner for meget høj kvalitetsforskning og hjælpe hinanden den vej og samtidig blive klogere på de emner, vi alle brænder for.

Abonner her: www.theoccidentalobserver.net/2019/07/24/toq-now-has-a-credit-card-processor-plus-toqlive-with-prof-drew-fraser-at-200-pm-edt-on-sunday-july-28/

Om Oversætteren

Tjek også

Kæmpe chok; bøsse anklages for pædofili

Jeremiah Harris, stjernen i Netflix-dokumentaren “Cheer”, er blevet ramt af nye anklager, der alle har …

7
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
4 Kommentartråde
3 Tråd kommentarer
3 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
6 Kommentarorer
OversætterenIngolfGaboldsenLarsLarsenDanielSorte Slyngel Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Daniel
Gæst
Daniel

Dagens øv-nyhed som vi alle er meget kede af……
www.dr.dk/nyheder/udland/skibsforlis-ud-libyen-over-100-frygtes-omkommet

Oy Vey!
Gæst
Oy Vey!

Ej, ja.. Det var da lige godt sørgeligt, eller noget.. Vi må søreme håbe, at det aldrig sker igen.

Daniel
Gæst
Daniel

Der står i bunden af artiklen dette
”Hvis dødstallet bliver bekræftet, vil det være det højeste for et skibsforlis i Middelhavet i år. Tusindvis af migranter drukner årligt i forsøget på at komme over Middelhavet. I år er antallet af omkomne foreløbig lavere. Det skyldes især de bestræbelser på at forhindre migranterne i at tage af sted fra Libyen, som EU støtter. Tidligere i juli omkom 72 mennesker, da en båd fuld af migranter forulykkede ud for Tunesiens kyst.”

Nu er jeg rigtig ked af det. Tænk hvis det kommer til at ske endnu flere gange fremover, så kan jeg næsten ikke sove om natten mere…..

Sorte Slyngel
Gæst
Sorte Slyngel

Jeg vil tage et kig på det – tak for det.

LarsLarsen
Gæst
LarsLarsen

Godt plug

Ingolf Gaboldsen
Skribent

Nogen der har link til den der jødeundersøgelse de snakker om i Europa Report #11?

The Europa Report – Episode 11

Det også interessant at Schlomo nu opretter en masse centrer for flygtninge på de græske øer.