Hjem / Samfund / Netflix: Ukendt gruppe har enorm magt og indflydelse i USA og verden

Netflix: Ukendt gruppe har enorm magt og indflydelse i USA og verden

Jeg ryster bogstaveligt talt. Angstens sved hagler ned over mit smukke ansigt, mens jeg forsøger at bearbejde den nye information der er blevet mig til dels. Er det dokumentarisk? Er det satire? Er jeg gået blind gennem verden uden at ænse at en lille gruppe i al offentlighed, men uden at blive nævnt, har en enorm magt og styrer amerikanske præsidenter og mere til?

Først et kig på dagens ord, som slet ikke har noget at gøre med dagens artikel i øvrigt:

Netflix har lavet en ny dokuserie om den skjulte hånd, der plager Jordens folk. Kan vi kort få at vide hvad det drejer sig om?

Scroll through Twitter and you’re likely to read about a number of “secret organizations” polluting the Deep State of American politics, almost all of which are apparently brimming with pedophiles. There’s nothing so sensational in The Family, the latest docuseries from Netflix, but the quiet threat explored in this five-part investigative series is all too real.

AHA! Hvem styrer den dybe stat? Hvem trækker i trådene? Hvem er voldsomt overrepræsenteret blandt pædofile? Jeg behøver ikke læse mere, for jeg kender svaret. Det er de dersens sataner fra Qatar.

It follows The Fellowship, a Christian fundamentalist organization that, for years, has exerted influence over our nation’s leadership without drawing attention to itself. One of their goals? Ensuring church and state don’t stay separate.

Gulp!!!! Ja, du er vel så chokeret som jeg, da jeg først hørte det. Ikke blot i 2019, men i mange årtier har u̶f̶o̶r̶s̶k̶a̶m̶m̶e̶d̶e̶ ̶j̶ø̶d̶e̶r̶o̶t̶t̶e̶r̶  KRISTNE aktivister formet uskyldige nationer i deres eget uhellige billede! En magt der ikke tilkommer dem! De er jo ikke valgt demokratisk! Ja, undskyld, jeg er så tæt på at skrive i caps lock lige nu. Det er bestyrtende at lære om de her rodfæstede, kristne forbrydere.

Men heldigvis er der folk der er hella woke på dybstatskontrollerende kristusfantaster, og de giver sig til kende i kommentarfeltet på A.V. Clubs artikel om dokuserien:

Og her gik jeg og troede at vores civilisations historiske fjende, som har plaget os i tusind år og skabt ubeskrivelig ulykke for vores race var de fandens krognæser fra QATAR!

Hallå, Fætter Guf og skakmat. Åben vinduet og se den kristne undergravning med dine egne øjne. Jeg var blind, men nu kan jeg se! Jeg er dog rimelig sikker på, at hvis man graver lidt i den her kristne gruppering, så finder man utvivlsomt donationer og pengemænd fra – og ja, jeg gætter bare – Qatar.

Jeg håber du tager denne nye information til dig, og ser vores politiske realiteter gennem helt nye øjne.

DEN EVANGELISK-KRISTNE AKTIVIST ER IMMUN OVERFOR ALLE FARER. KALD HAM GLOBALIST, ILLUMINATI, RODLØS, NEOKONSERVATIV – DET PRELLER AF HAM SOM VAND PÅ EN GÅS. MEN KALD HAM KRISTEN OG DU VIL SE HVORLEDES HAN SYNKER SAMMEN, HVOR SÅRET HAN ER: “JEG ER BLEVET OPDAGET!

Om Claus Boatsinker

Tjek også

Danskere udsættes for inuitters frækheder – Grønland ude af kontrol!

Tundramongolen er immun over for alle farer: kald ham en blodskamsentusiast, dranker, tomhjerne, dovendidrik – …

8
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
5 Kommentartråde
3 Tråd kommentarer
3 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
7 Kommentarorer
Flavius BelisariusTom VensterBørge-MuhammedLarsLarsenOversætteren Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Børge-Muhammed
Gæst
Børge-Muhammed

Det har også bekymret mig længe. Se blot på stakkels Sverige hvis kvinder er blevet hjernevasket af den anakronistiske, kristne moral. Når mænd taler, tier de og slår blikket ned. Lad Henry Rollins ord blive mantraet for vores fortsatte politiske kamp “what feels good is good”. Vi har brug for mere demokrati, mere liberalisme, en mere løssluppen seksualmoral. Kort sagt mere frihed.

Morningstar
Gæst
Morningstar

Blås dom på deras shekels. Det finns olika gratis streaming-siter. Rekomenderar gärna Nya Filmer, en svensk site som har både filmer och tv-serier och bra utbud. Lite irriterande med reklamen men man kan blockera det mesta med Adblock.

Flavius Belisarius
Gæst
Flavius Belisarius

Hvorfor dog spilde sin tid på degenereret og løgnagtigt jøde-teater?

Der altid en gammel bog, der er mere interessant og givende end en film / serie.

Oversætteren
Skribent

Hvis de kristne styrer USA, hvorfor prøver USA så at gøre hele verden homoseksuel?

Børge-Muhammed
Gæst
Børge-Muhammed

Sola scriptura – det er fransk og betyder globohomo kattedame kristendom.

LarsLarsen
Gæst
LarsLarsen

FUCKING CHRISTCUCKS RRRRRRÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆ

Tom Venster
Gæst

(((Mediene))) anklager kristne for å ha for stor innflytelse i USA. Deres skamløshet kjenner virkelig ingen grenser.