Hjem / Indsigt / Ikke alt jøder gør interesserer mig

Ikke alt jøder gør interesserer mig

Denne artikel er i endnu højere grad end ellers et udtryk for egne holdninger.

Vi her på Dagens Blæser er opmærksomme på at der er nogle grimme, griske og undergravende folk i vores land. Disse folk vil gøre alt for at udrydde de sande danskere, og erstatte dem med negere og østeuropæere…

Men nok om københavnere, det her skal handle lidt om jøder.

Vi har en mail hvor folk kan sende os breve, tips og hjemmeskrevne artikler som vi hellere end gerne vil udgive hvis de er af rimelig kvalitet. Nogle gange sker der ting i denne verden, der får adskillige til at sende os det samme tip. Enkelte sender endda det samme flere gange hvis de ikke føler at vi reagerer korrekt på deres henvendelse. Begge udsagn er særligt rammende, når skurken(e) i en historie er jøde(r), og en sådan hændelse var 12 Israeleres voldtægt af en brite på Cypern.

Det er selvfølgeligt sørgeligt at en brite er blevet voldtaget af nogen der ikke er danskere på plyndrings-togt iklædt skind og bevæbnet med økser. Men hvorfor skulle det være særligt interessant for Blæseren? Nok er vi et af de få dansksprogede medier der nævner “guds udvalgte” uden at slikke deres semitiske siddemuskel, men vores interesse for dem er altså ikke total.

Undergravning, urørlighed og… tilfældig sædelighedsforbrydelse?

Når Island får sin første rabbiner og få dage efter taler denne for yderligere import af fremmedelementer, så er jeg interesseret. Når en dansk ungdomspolitikker bliver forvist fra sit parti for at nævne jøder i forbindelse med omskæringsdebatten, så er jeg interesseret. Det ene eksempel bevidner deres undergravende tendens, det andet deres hellige urørlighed i den offentlige debat. Men når tilfældige jøder på ferie voldtager en tilfældig kvinde på ferie, så kan jeg virkelig ikke se hvorfor jeg skulle interessere mig synderligt.

Sædelighedsforbrydelser er ikke det jøder gør sig mest i, og når de endelig gør så er det mere klamt end samfundsskadeligt. Hvad der kan gøre en jødisk sædelighedsforbrydelse interessant er hvis politisk magt bliver brugt til at undgå dom, eller hvis medierne forsøger at tildække systematisk misbrug eller skylde det på “gamle HVIDE mænd” som med #metoo sagerne. I sådanne tilfælde vil vi gøre vores for at råbe vagt i gevær, særligt hvis det omhandler danske forhold. Men når tilfældige ørkenrotter voldtager andre nationaliteter i fjerne lande, så gør det det altså ikke meget mere interessant at de på hovedet har kalot i stedet for keffiyeh.

Hvis man mener at vi absolut må og skal bringe en artikel om et emne som vi ikke har berørt, er man mere end velkommen til at skrive den og sende den ind. Men vi forbeholder vores ret til ikke at udgive artikler indsendt af ordblinde, jøder, og kedelige spassere.

Om Lord Lolland

Lars "Lord" Lolland, gennemsnitlig Lollandsk kontanthjælpsmodtager og uansvarlig redaktør på Dagens Blæser

Tjek også

“Oprørende og dybt beskæmmende”: en fortælling om ”Dagskost i en KZ-lejr”

Forleden da kreative aktivister med mottoet ’dårlig opmærksomhed er bedre end ingen opmærksomhed’ og med …

8
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
4 Kommentartråde
4 Tråd kommentarer
4 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
4 Kommentarorer
IngolfGaboldsenClaus BoatsinkerOversætterenSvend Gønge Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Ingolf Gaboldsen
Skribent

Jeg er meget interesseret i Jøder. Pt jeg vil gerne samle folk til en ren-skrivelse/oversættelse af “Jødernes Krønike” fra 1803 af Otto Horrebow

www.bookdepository.com/search?searchTerm=Otto+Horrebow&search=Find+book

Oversætteren
Skribent

Er den ikke allerede på Dansk da?

Ingolf Gaboldsen
Skribent

Det meget besværligt at læse med den der gothiske-skrift.

Claus Boatsinker
Administrator

Lollikkerne og deres l̶ø̶g̶n̶e̶ glimrende artikler!

Oversætteren
Skribent

Skøgen har sikkert selv sendt dem en smiley på tinder..

Oversætteren
Skribent
Claus Boatsinker
Administrator

Jep, vand på din mølle!!!

Svend Gønge
Gæst
Svend Gønge

Apropos skønne historier om undergravende adfærd, var det for et par måneder siden muligt at læse om endnu en forhånelse af dansk kulturarv, denne gang i Nordens ældste stad, Ribe. Blot endnu et eksempel på den uendelige udåd, der begåes mod vort land og folk på daglig basis.

ekstrabladet.dk/nyheder/samfund/historisk-hotel-ramt-af-islam-rygter/7548783
balletmagnifique.blogspot.com/2019/03/direktren-pa-danmarks-ldste-hotel-er.html
Det er interessant læsning, om end det har mere at gøre med kOntRa-jiHaDiSMe.