Hjem / Indsigt / Skjulte tal om (((uønskede elementer))) dengang og nu

Skjulte tal om (((uønskede elementer))) dengang og nu

Der er meget at sige om Henry Ford. Såvel i henhold til industriel innovation som folkeoplysning. Som bilproducent var han nok ikke helt uskyldig i at have medvirket til at trække negerplagen nordpå, og startet den demografiske dødsspiral der omdannede Detroit i Michigan fra Nordamerikas Paris til et afrikanerfyldt helvede på Jorden. Man kan måske nok i 2019 stadig bruge Paris-sammenligningen, dog i en dyster og klovnetragisk kontekst.

Men som sagt er der også ros til Henry Ford som gennem sit tidsskrift The Dearborn Independent bidrog til den datidige rødkalkning af den gennemsnitlige amerikaner hvad angår jøderne i USA.

Det var i 1880’erne at jødeinvasionen af USA tog fart, og med deres allerede dengang store magt forsøgte de med held at skjule størrelsen af denne invasion for folket. Helt tilbage i 1920 kunne man læse følgende om dette i Fords blad:

How many Jews are there in the United States? No Gentile knows.

The figures are the exclusive property of the Jewish authorities. The government of the United States can provide statistics on almost every matter pertaining to the population of the country, but whenever it has attempted in a systematic way to get information about the Jews who are constantly entering the country and the number now resident here, the Jewish lobby at Washington steps in and stops it.

Havde danskerne i vidt omfang haft adgang til de reelle tal om fremmedinvasionen i Danmark kunne en kraftigere reaktion måske have opstået. Men selv i dag, hvor vi har krydset de 20% fremmede, lever det store flertal af befolkningen i uvidenhed om katastrofen, der er i fuldt sving. I årtier blev vi også fortalt at antallet af muslimer var 180-200.000-agtigt, mens det faktiske tal i dag kan formodes at være mindst 3 gange større. Men store løgne virker, og dem der fortæller disse store løgne har historisk set været vores folks dødsfjender.

For more than 20 years the fight for the right of the United States Government to make a complete census of the people has been going on, and for the same period the Jewish lobby at the Capitol has been strong enough to win.

The alarming increase in Jewish immigration at the present time has brought the question to public attention again. For the first time in the history of the United States a national conviction is forming upon this subject. From Europe came the first news which startled this country.

The reports told of vast mobilizations of Jewish people at stated rendezvous in Europe. Great barracks were built for them. Large bodies of trained men went from the United States, under orders of Jewish secret societies here, to expedite “passport work,” as it is termed among those bodies. Immigration into the United States became a business—a strictly Jewish business.

Why is that statement made?—“a strictly Jewish business.” For this reason: there are countries in Europe from which today no Gentile can be admitted to the United States. From Germany, from Russia, from Poland, it is with the utmost difficulty that even one person can be won permission to enter this country.

Har man magten kan man bare lade sine krognæsede frænder vælte ind i hobetal, mens lovlydige europæere ikke har denne rodløse rejseadfærd som en mulighed.

But Jews from Poland, Germany, and Russia by the thousands come in most freely, in utter disregard of the laws, in open contempt of the health regulations—a strictly Jewish business of getting another million Jews into the United States. It is like moving an army, which having done duty in Europe for the subjugation of that continent, is now being transferred to America.

When the conditions overseas were made known in this country and it became apparent that Jewish societies in the United States were the principal aids in this stampede to America, the newspapers for the first time in American history began to comment on a Jewish Question in tones of alarm. This in itself is an indication that the facts are becoming too challenging to be longer ignored.

Even the ordinary immigration officials, who for years have watched the human stream as it flowed over Ellis Island, have this year been startled into attention and action by the sharp change that has come in the character of the stream. And what has startled them?

First, it is composed almost entirely of Jews. Real Ukranians, real Russians, real Germans cannot come in. But Jews can come from anywhere, and are coming from almost everywhere. Why this special privilege?—is being asked.

Second, they do not come as refugees, as people fleeing from hunger and persecution: they come as if they own the country. They arrive as special guests. As on the other side the passport business is “arranged,” so on this side the entrance business is “arranged.” The laws are set aside. Health regulations are ignored.

Why should they not behave as if they own the United States? They see officials of Jewish secret societies override officials of the United States Immigration Bureau. Their first glimpse of life here shows a Jewish control as potent and complete as it is in Russia. No wonder then that they literally beat down the walls and gates with all the éclat of a victorious invasion. Is not this America—“The Jews’ Country,” as it is called in the smaller nations of Europe?

Third, there is a perfect organization which overcomes the numerous objections which arise against admission of known revolutionary Jews. European Jews are potential revolutionists. They are the revolutionists of Italy, Germany, Russia and Poland today. They are the Red and I.W.W. leaders of the United States today. When one man whose record is known presents himself at Ellis Island—and of course he is one in a thousand whose records are not known—he is held up.

Immediately there start across the country telegrams to Congressmen, editors, state and municipal officials telling them in peremptory tones to “get busy” in behalf of Mr. So-and-So who is detained at Ellis Island. And the same day there start back to Washington telegrams from Congressmen, editors and others of influence, insisting on the spotless character of Mr. So-and-So and demanding his immediate admittance into the United States. Sometimes also the Russian embassy—so-called—is used in this work.

It is an invasion—nothing but an invasion; and it is helped by influences within the United States. It is thinly cloaked with sentiment—“these people are fleeing from persecution.” It is cleverly assisted by photographs showing groups of forlorn looking women and children—never by photographs showing the groups of husky young revolutionists who are just as ready to despoil the United States as they were to despoil Russia.

Som beskrevet ovenfor ville sandheden om antallet af jøder, og kendskab til deres forbrydelser i Europa og Amerika, have givet anledning til et oprør i befolkningen og et folkekrav om deres udsmidning. Derfor blev der lagt kræfter i at mørkelægge disse fatale fakta, og der var ikke en tilsvarende modsatrettet aktivisme, der kunne forsvare amerikanerne mod dette.

Samme taktik bruger jøderne igen i dag, for at skjule antallet af ikke-hvide med ophold i USA, da de med (mis)brug af retssystemet, igen med succes, sørger for at man ikke kan spørge om folks statsborgerskab eller mangel på samme i den kommende folketælling. Men USA’s befolkning er steget med 100 millioner på ganske kort tid, og ligesom i Danmark kan man se overalt at det gamle, homogene samfund er væk, afløst af en overvældende tilstedeværelse af biologisk affald fra andre kontinenter; en konsekvens af det skænesvangre Hart-Celler Act, den reviderede indvandringslovgivning fra 1965.

I dag mangler vi et Dearborn Independent og må i stedet finde os i tilsvining for at ytre helt banale sandheder, der burde være ukontroversielle. 2019 og så videre…

Vi kan en stund endnu læse visdom fra dissidentkilder, som for eksempel The Dearborn Independent, men efterhånden som monopolplatformes terrorcensur, manipulerede søgeresultater og sletning af ubelejligt materiale intensiveres, så vil denne sandhedens kilde, internettet, langsomt tørre ind.

Så del sandheden, find sandheden. Den skal sætte dig fri.

Læg gerne en kommentar og/eller giv en donation til vores nichearbejde.

Om Claus Boatsinker

Tjek også

BONUSNOVELLE! Jonni kidnapper Lars Løkke Rasmussen

Vi er blevet beriget med en novelle direkte tilsendt af Jonni Hansen, som ellers skulle …

10
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
5 Kommentartråde
5 Tråd kommentarer
3 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
6 Kommentarorer
OversætterenOy Vey!Claus Boatsinkerzyklon brusenbadensteinLarsLarsen Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Ingolf Gaboldsen
Skribent

Jeg håber at vi når til et punkt, hvor får alle bare nok, det skal ikke være en delvis opvågning.

LarsLarsen
Gæst
LarsLarsen

Spændende at læse fra The Dearborn Independent

zyklon brusenbadenstein
Gæst
zyklon brusenbadenstein

Så allerede i 1880´erne havde jøderne betydelig magt i USA.Så er spørgsmålet hvor mange er der verdensomspændende ? Ifølge Malaysias premierminister,Mahatir Mohammad,der har studeret (((spørgsmålet))) indgående skulle der være omkring 30 millioner på verdensplan.

Oy Vey!
Gæst
Oy Vey!

1564338978052

Oy Vey!
Gæst
Oy Vey!

Og selvfølgelig virker det heller ikke, så billedet bliver vist i chatten.. Nogen der kender en image upload side, der virker med blæseren?

Oversætteren
Skribent

“I, brødre, ligner jo Guds menigheder i Judæa, som er i Kristus Jesus, for I har lidt det samme af jeres landsmænd, som de har lidt af jøderne, der slog både Herren Jesus og profeterne ihjel, og som har fordrevet os, og som ikke behager Gud og er imod alle mennesker, fordi de hindrer os i at tale til hedningerne, så de kan blive frelst; sådan fylder de altid deres synders mål. Men vreden er kommet over dem til fulde.”

www.bibelselskabet.dk/brugbibelen/bibelenonline/1_Thess/2