Hjem / Verden / Oi, Tommy, Tommy, Tommy

Oi, Tommy, Tommy, Tommy

Som man kunne læse på Blæseren, så måtte vores tæer krummes sammen så hårdt, at man kunne høre knogler knase, efter Generation Karbonade Division Defend Evropa Deus Vult tog afstand fra deres engelske kampfæller, der havde haft et arrangement med selveste Adolf Hitler. Nej vent, Millennial Woes!

Mmmmm…. okay. Wow. Det var en ting der skete. Egentlig vil man gerne have en samling af folk på den nationalistiske fløj, men for pokker hvor er det svært at bevare den høflige, støttende maske, når visse dele på den måde udstiller deres egen hanrejsnatur. Pinligt! Det er en ommer. Jøsses i himlen!

Og det kommer lige i røven af Tommy Robinsons (((folks))) frontalangreb på Shazia Hobbs, via en fuldkommen komisk tilsvining af Mark Collett på YouTube. Denne skete med fjernelse af muligheden for at lægge kommentarer eller give en tommel ned. Dertil har man retroaktivt ændret titlen på videoen, da NAZI-kortet blev spillet så hårdt at det har skabt røre.

Avi Yeminis video var alt andet end et publikumshit.

En ting er at Tommy som sådan nok holdningsmæssigt er helt på linje med hans jødiske team, og klart har udtrykt at England tilhører alle, og at alle kan få årskort til Tommyland. En anden ting er at Tommys fans desuagtet nok mere er på linje med Mark Collett og at de fleste af dem ville kyle den racefremmede plage i et hul i Jorden, hvis de havde den mulighed.

Så tak, Shlomo, for at have skabt denne mærkværdige video, der er en gave som i den grad vil gavne den nationalistiske fløj. Er det ikke den såkaldte Streisand-effekt…?

 

Om Claus Boatsinker

Tjek også

“Prins raser efter racisme”

Jeg kunne ikke undgå at give projektilopkastpressen hos TV2 et klik, da prins William (ham …

17
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
10 Kommentartråde
7 Tråd kommentarer
3 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
10 Kommentarorer
scandinavianheritageOversætterenFlavius BelisariusLord of the FrogsOy Vey! Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Oversætteren
Skribent

Tommy er jo nok bare en vigtig overgangsfigur.. Måske lidt som Generation Identitær.

Flavius Belisarius
Gæst
Flavius Belisarius

“Tommy Robinson” er en ækel jøde-dukke hyret til at holde masserne til alene at debattere symptomerne (ie. den muhammedanske invasion evt.) frem for essencen, nemlig det Jødiske Spørgsmål.

Oversætteren
Skribent

Ja det var det, jeg skrev.

Den gamle
Gæst
Den gamle

Shit. Jeg var så tæt på at møde den “unævnelige”, som boomerne kalder ham. Tænk hvis jeg havde taget selfie med ham til Mosbjerg. Hvordan skulle jeg kunne bortforklare det til rigtige nationalister? Jeg så noget af videoen, men kunne virkelig ikke holde ud at se det hele. Føj for en kibbutz-nationalist.

Lars Agerbæk med æ
Gæst
Lars Agerbæk med æ

jeg oplevede nu mere TRNews videoen som en promo for Mark Collett men okay

Lord of the Frogs
Administrator

Ja det viser det sig at være. TR er opløsning nu.

Goseph
Blæser læser
Goseph

>du prøver at scrolle på blæseren
>siden bevæger sig med 100km/t
>du bevæger hovedet så hurtigt at din yarmulke falder af
>6 millioner

Lord of the Frogs
Administrator

Jim pillede Tommy videoen helt fra hinanden.

Den gamle
Gæst
Den gamle

Oh Tommy!! LOL

Børge-Muhammed
Gæst
Børge-Muhammed

Det har længe været kendt, Tommy Robinson arbejder for Mossad for at kunne finansiere sit coke og Stone Island forbrug.

Oy Vey!
Gæst
Oy Vey!

Er det bare min computer, der fucker, eller går det også helt amok for jer, når I scroller på siden efter opdateringen? Det hopper rundt som en neger med ild i.

Lord of the Frogs
Administrator

Hvis du kan fortælle lidt mere om hvad du bruger af browser, OS og eventuelle extensions så vi kan teste det og finde problemet. Siden er dog ikke 100% opdateret endnu.

Flavius Belisarius
Gæst
Flavius Belisarius

Jeg vil anbefale at se Earthling Carl’s og Morgoth’s Review kommentarer vedr. det pinagtige angreb på Mark Collett mf.

– I øvrigt er det mig ubegribeligt hvorfor man ønsker at associere sig med den homofile dværg (ie. Millennial Woes).

Flavius Belisarius
Gæst
Flavius Belisarius
Scandinavianheritage
Blæser læser
Scandinavianheritage

Tommy er Pro Israel så det kommer ikke som nogen overraskelse at han tilsviner Mark Collett og samtidig støtter jødelobbyen han er jo blot et af deres værktøjer.
comment image

trackback

[…] En deltager på Scandza, Ingolf, bliver interviewet af Dionne Møller, der også selv deltog. Dionne er en tidligere fremtrædende counterjihadist og person i Tommy-Robinson “bevægelsen”, der indså hvad der ret faktisk foregår og har sidenhen forladt den kontrolleret oppositions plantage (Snaphanen BTFO) og er nu blevet et kæmp aktiv, specielt i den Britiske kamp, for Europæernes fremtid. Læs mere om afsløringen af Tommy Robinson bevægelsen her. […]