Hjem / Danmark / Organisation ønsker globohomos velsignelse

Organisation ønsker globohomos velsignelse

Generation Identity (Generation Identitær i England) afholdte i denne weekend deres anden og ganske succesfuld konference, det selvom regimet og storkapitalen sendte deres spytslikkende antifa trans soyletter afsted for at gøre alt for at ødelægge den. 

Ved denne konference var Millennial Woes, MW, inviteret for at holde tale.

MW har været med til at forme den spæde start på hvad der senere udviklede sig til ”Alt-Right” og en vigtig stemme i den igangværende etnokulturellekamp der stadig raser og som globohomo forsøger at slå hårdt ned på. Hans skarpe, omend ofte melankoliske, betragtninger har været med til at vække titusindvis af mennesker af europæisk herkomst igennem hans utrættelige arbejde. Hans show ”Millennial Yule” er blevet en tilbageværende begivenhed hvert år der samler mange interessante dissidenter.

For kort at opridse ”Alt-Right” (AR): det har aldrig været en medlemsorganisation og har været en løs amerikansk betegnelse for forskellige grupperinger, både anonyme og offentlige stemmer, der fælles for dem alle mener folk af europæisk oprindelse har ret til selvbestemmelse i deres egne hjemlande, noget globohomo modsætter sig med vold og magt. Der i deler AR og GI mål og medierne anser dem stort set med samme foragt.

Så hvad vælger fastlandets Generation Israel Identitær at gøre? Ja de vælger selvfølgelig at tage afstand fra den engelske del af Generation Identitær fordi nazi eller noget. Ingen ved det rigtig lader det til.

Heltemodig organisation drikker litervis af soyamælk
Image result for honk honk
BÅT BÅT INDEED

Jeg har været i kontakt med Millennial Woes og han står selv uforstående overfor det patetiske valg og fortæller ”GI UK membership are really pissed.” Han forsætter ”we should have learned that we NEED solidarity, and that disavowing doesn’t even work (not that it would be justified even if it did).”

Den danske afdeling af Generation Soya og Hanrej Identitær har valgt at deltage i dette “identitærer” shitcirkusshow.

Dansk organisation vil også vise globohomo kærlighed

Kommentarerne til Generation Judas Identitær’s afstandstagende viser folk er helt uforstående overfor dette selvmål.

Får virkelig en til at tænke
Oy vey
🤔🤔🤔
Papir-nationalisme hele vejen
Det lader det ikke til Arminius.

Eller er det et (((selvmål))), det må tiden vise.

Om Lord of the Frogs

Tjek også

Perverse bøsser hærger fynsk skov, Normiedanmark trækker på skuldrene

På den fynske side af Lillebæltsbroen ved Middelfart ligger den hyggelige Staurby Skov imellem familieboliger …

12
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
5 Kommentartråde
7 Tråd kommentarer
4 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
8 Kommentarorer
IngolfGaboldsenSorte SlyngelBørge-MuhammedChaz KramerDaniel Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Daniel
Gæst
Daniel

Jeg har længe tænkt over hvad pointen er med Generation Identitær DK. Hvis man er 100% rødpillet så går man over i NMR, hvis man ønsker noget normievenligt og moderat går man med i Stram Kurs. Når Generation Identitær DK tager afstand til dette møde så viser de at de er mere cucked end Stram Kurs hvor Paludan taler i Scandza Forum samme sted som personer som Mark Collet. Men jeg har også læst et sted at Generation Identitær DK finder Paludan for ekstrem, så hvad er pointen med dem? De burde fusionere med Nye Borgerlige hvis de ønsker at cucke så meget. Der er ellers et tomrum på den nationale fløj der har forstået jødespørgsmålet men af den ene eller anden grund ikke melder sig ind i NMR eller som efterlyser mere moderate løsninger, men det fatter Generation Identitær DK ikke. BÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅT

Børge-Muhammed
Gæst
Børge-Muhammed

Men NMR er jo bare en klub for sure incels. Skal vi ikke lave noget mere up to date i stedet?

Lars Agerbæk med Æ
Gæst
Lars Agerbæk med Æ

Et tomrum for dem der kender til JQ men ikke vil melde sig ind i NMB, lyder for mig som et tomrum der højest ville blive fyldt op af 3-4 personer i Danmark.

Daniel
Gæst
Daniel

Jeg tænker på Danskernes Parti i Danmark (nu nedlagt) og Alliansen i Norge med Hans Lysglimt Johansen som partileder. Begge har skabt det tomrum som jeg tænker på.

Børge-Muhammed
Gæst
Børge-Muhammed

Vi er faktisk begyndt at være en flok kvalitets nationalister (skjortenationalisme TM).

LarsLarsen
Gæst
LarsLarsen

Trist. Der er mange gode folk I GI. Måske ny ledelse vil kunne fikse det.

Oversætteren
Skribent

Behovet er der, men ingen kan rigtigt skabe det rigtige produkt. Det skal nok komme. Men infighting er gift. Aldrig gør det offentligt.

Børge-Muhammed
Gæst
Børge-Muhammed

Chad Pølle-Paludan vs. virgin GI. Fuck, det er pinligt.

Chaz Kramer
Gæst
Chaz Kramer

Hvad med at bidrage med noget positivt Børge-Muhammed? Du lyder til at have et ultimativt alternativ siden du formår at tilsvine alle de andre der er, med få kommentarer.
Mere troværdigt virker det nu med din fine “kritik” (naturligvis uden berigelse om hvorfor), er som enhver anden uvelkommen gæst på hans destruktive færd, planter hans små fordærvede frø på alt og alle, ideer som leder til dårlig moral. Hvad tænker du mest på når du hører det?

Børge-Muhammed
Gæst
Børge-Muhammed

Jeg forstår ikke dit spørgsmål. Vil du være sød at omformulerer det.

Sorte Slyngel
Gæst
Sorte Slyngel

Oy vey…

Ingolf Gaboldsen
Skribent

Ifølge Woes så var det ikke så gralt, det handlede om at hovedorganisationen skal godkende talere og det var ikke sket med ham.

Han var desuden overrasket over at blive inviteret i første omgang, da han normalt ikke er en de har omgang med.