Hjem / Samfund / Hvem kan bruge den nye valutaenhed (((Libra)))?

Hvem kan bruge den nye valutaenhed (((Libra)))?

Der er en ny kryptomønt på vej. Vi er ganske hurtigt nået til punktet, hvor uregulerede kæmpemonopoler ikke blot skovler milliarder ind, censurerer hvide dissidenter og begår økonomisk terror mod disse, men også selv vil have kontrol over det gryende kryptovalutamarked.

Livet i 2019 handler om at være en god goy. Så kan du handle. Og skrive (lidt). Tilmed, når du lever livet som en god goy, så får du en shekel for din gode opførsel. *SYNES GODT OM*

Libra skal ikke være en selvstændig spekulationsvaluta, men bindes til dollaren og generere indkomst gennem transaktionsgebyrer.

Det er da ok. Det er jo ikke ligesom fordi vi ikke udsættes for grov hetz fra de nuværende betalingstjenester. Hvorfor skulle vi ikke kunne få gavn af et alternativ?”, kunne man spørge.

Selvfølgelig viser det sig at dette kommende projekt fra Zuckerberg og co. er meget værre end man kunne frygte i sin mest sortpillede stund. Der er ikke meget alternativt over dette alternativ. Mister Metokur dækker det meget godt i hans livestream:

Libra lægges i hænderne på forbrydersyndikatet Libra Association. I en senatshøring blev Facebooks udsendte talsperson stillet et simpelt spørgsmål af kongresmedlem Duffy, der viftede med en 20$-seddel. “Med sedlen kan alle betale. Er det samme tilfældet med Libra? Kan Milo eller Farrakhan betale med Libra på Facebook?” En anden spurgte om firmaer kan sortlistes fra valutaen, hvis de ikke tilbeder subkulturer hvor mænd onanerer i hinandens røvhuller. Det er i hvert fald nok det han referede til, da han brugte Chick-fil-A som eksempel.

Facebooks apparatchik: et ansigt du kan stole på! David Marcus har tidligere været involveret i eBay, PayPal og ikke mindst Coinbase, der var pioner i at hetze mod nationalister og afskære dem fra at bruge Bitcoin! *golfklap*

Spørgsmål hvor svaret i en ikke-klovnet pisjordssituation naturligvis ville have været at “ingen, absolut ingen, hverken person, firma eller organisation, er afskåret fra brug af møntenhed eller betalingstjeneste på baggrund af deres holdinger, aktivisme og deslige“. Men svaret var så sygt og dystopisk – og forbløffende ærligt – som det kunne være.

“Det er ikke os der skal implementere terrorcensur. Den opgave ligger hos Libra Associaton”.

Øh…hvad? Dem der var mødt op til høringen, (og ikke var købt og betalt) troede måske de hørte forkert. Ingen afvisning af diskrimination. Tværtimod. Denne troldelignende figur siger at beslutninger om hvem der må handle med deres elektroniske shekels afgøres af Libra Association, og det er som sagt nøjagtigt de samme sataniske rotter, der står for den nærmest totale udelukkelse af hvide dissidenter vi ser i dag! Fri afbenyttelse af valuta for alle på alle platforme? Ha ha ha ha ha, nej.

Så det vi ser er jødisk-styrede og/eller jødisk ejede monopollignende firmaer og betalingstjenester der i forvejen begår uhyrlige forbrydelser, som vil tvinge en stor del af nethandelen til at foregå gennem deres elektroshekels, og via dette værktøj yderligt afskære for eksempel nationalister, eller blot folk der ikke ønsker at skære i børns kønsdele eller lade transdæmoner befamle deres børn, når de besøger biblioteket, fra at kunne leve et normalt liv og nyde samme rettigheder og have samme muligheder som fluemænd.

Det vi ser i dag kan utroligt nok blive værre, selvom det virker tvivlsomt, men Libra og Libra Associations bande af rodløse pestrotter, vil bringe os derhen.

Med mindre vi får et scenarie ala det man kan finde på siderne i Turner Diaries, så er det dystre, dystre tider.

Hæng i, brødre!

Om Claus Boatsinker

Tjek også

Domstolsterror mod dissident – igen igen

Man kan mene hvad man vil om ebola, corona, snue og de restriktioner der med …

4
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
3 Kommentartråde
1 Tråd kommentarer
4 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
3 Kommentarorer
Oy Vey!OversætterenLord Lolland Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Lord Lolland
Administrator

Fra og med i dag tager Dagens Blæser og Radio 266b kun imod donationer via Israels Nationalbank Libra

Oy Vey!
Gæst
Oy Vey!

Buy Yidcoin today, or be (((doomed))) tomorrow.

Oversætteren
Skribent

Far out dude..

Oy Vey!
Gæst
Oy Vey!

Judencoin