Hjem / Indsigt / (((Chrome)))

(((Chrome)))

Come on

47% af vores besøgende bruger (((Chrome)))… Nu kan vi af gode grunde ikke se om det er regimets og storkapitalens spytslikkere hos antifa, men det skal I altså gøre bedre. Brug eventuelt Brave i stedet for. Brave bygger på Chromium-projektet som (((Chrome))) også er bygget på, så det fungere stort set som det samme, men I slipper for (((Google))) logger ALT hvad I laver. Og nej en VPN hjælper ikke og heller ikke I er ikke er logget ind eller I fjerner cookies eller slår JavaScript fra.

Drop (((Chrome))) og (((Gmail))). Nu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
SOM I LIGE NU!
Billedresultat for hitler eyes

Om Lord of the Frogs

Tjek også

“Oprørende og dybt beskæmmende”: en fortælling om ”Dagskost i en KZ-lejr”

Forleden da kreative aktivister med mottoet ’dårlig opmærksomhed er bedre end ingen opmærksomhed’ og med …

17
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
9 Kommentartråde
8 Tråd kommentarer
5 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
10 Kommentarorer
Morten B.Ogier le DanoisDen GamleBørge-MuhammedOversætteren Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
LarsLarsen
Gæst
LarsLarsen

Firefox med 6 millioner extensions masterrace.

Ludvig
Blæser læser
Ludvig

Enig!
Brave er i dag 1:1 med Chrome, bare uden tracking. Både til PC og Android.
Husk browser, f.eks. duckduckgo eller Qwant.

I Brave logger jeg aldrig ind med mine standardbrugere, på gmail, youtube eller facebook.

Ludvig
Blæser læser
Ludvig

“Husk søgemaskine…” – ikke browser. ffs

Oy Vey!
Gæst
Oy Vey!

Tænker lidt, at vi alle er i kløerne på KÆLEDYR (PET), no matter what. Hvis de endelig ser dig/os, som en trussel, så er Chrome eller mangel derpå, sgu nok ingen hindring. Med dét sagt, bruger jeg selv Brave. Og ja, det er vitterligt bare en klon af Chrome uden deres judaistiske tracking pis. Måske kan man være heldig, at Mossad ikke følger med, men man skal nok ikke føle sig for sikker.

GAS ALLE JØDER!! (Hah, hva’ KÆLEDYR og Mossad?? Hva’ siger I til dét?)

Børge-Muhammed
Gæst
Børge-Muhammed

Vi skal un-check vores boomer mindset, Oy Vey 😆

Slonk
Gæst
Slonk

Skrevet fra Lightning browser på Android jeg har hentet fra fdroid.

Claus Boatsinker
Administrator

Gmail er dog helt okey-dokey når I vil støtte Dagens Blæser/Radio Hudhad med en klækkelig donation. Brug da med sindsro (((radio266b@gmail.com))) til at overføre penge via (((PayPal))). På forhånd tak!

Oy Vey!
Gæst
Oy Vey!

Synes du, at den der “Whatcha doin’ Hitler?” idé var dårlig? Jeg synes, at den var ret god.. Du er en dygtig tegner, så jeg føler mig magtesløs. Ville virkelig gerne se den blive realiseret, men kan selvfølgelig ikke tvinge dig, medmindre jeg bliver diktator. 😀

Om noget.. Hvad tegner du med? Jeg mener.. Det ligner, at de er håndtegnet, men alligevel er det 100% perfekt i digitalt format, så hvordan gør du? En scanner kan vel ikke være løsningen? Eller håndtegner du dem og scanner dem bagefter og retouch’er dem, eller hvad? Jeg kunne måske tegne en selv, hvis jeg vidste, hvordan. Eller bruger du drawing pad osv?

Hælp a bååmer! (Jeg er fakkertalt født på Lålland, så jeg har ret til at vide det!!!)

Oy Vey!
Gæst
Oy Vey!

Har brugt Brave i 6 mdr. Det eneste problem med Brave er, at man ikke kan shitposte på /pol/ med den.. Underligt nok, virker både /biz/ og /fit/ find med Brave – de eneste to andre forummer på 4ch, jeg gider.. /pol/ med Brave er bare captcha ad infinitum. Det tager ingen ende. Så det bruger jeg chrome til.. Men det er også okay, fordi så kan diverse cunts, der følger med via. Chrome sgu blive redpillet lidt.
comment image

Oversætteren
Skribent

Synes der er spaniolere over det hele på deres hjemmeside!!!1

Den Gamle
Gæst
Den Gamle

Ups! Vi gamle er ikke helt med på beatet, selvom jeg ved at google ikke er min ven.

Ogier le Danois
Blæser læser

Er selv gået over til Firefox og Duckduckgo for noget tid siden. Har også lige lavet en account på protonmail.

Morten B.
Gæst
Morten B.

Tak for tippet. Vil omgående skifte til Brave. Husk iøvrigt at der også findes Tor, men lad være med at stole på at Deep State ikke kan følge dig på den. Tor er blevet udviklet af det amerikanske forsvar og sidenhen frigivet på fri licens til offentligheden. Selvfølgelig kan de kigge med. Tor beskytter dig dog mod, at selvbestaltede hackere kan følge dig. Benyt altid Tor når du surfer på røde hjemmesider og fora.

Morten B.
Gæst
Morten B.

Ser nu at Tor er en integreret del af Brave. Godt nok. Første positive oplevelse med Brave. Havde samtidig også min første negative oplevelse: Jeg kan ikke besøge dagensblaeser.net på grund af sikkerhedsindstillingerne.