Hjem / Danmark / Officielt: Danmark skal atter importere kvoteafføring

Officielt: Danmark skal atter importere kvoteafføring

Hvis man skal tro fluer, og de virker da rimeligt pålidelige, så er lort det mest fantastiske i verden. Tager seks millioner fluer fejl?

“Mums! Kvoteflygtninge… vi mener, stinkende lort!”

Sikkert ikke.

Tager 1500 rabbinere fejl?

Jeg håber du svarede NEJ, for at være skeptisk overfor rabbinere er usminket jødehad, og fem minutter senere har vi nøgne journalister i bruserum med insektgift som kommer ud af brusehoveder og…. ja, I ved besked. Aldrig mere! Så tro på Moishe – OG METTE!

Det er samtidig en sørgelig dag. Vi skal vinke farvel til et højt elsket meme, som har floreret i det internationale althøjremiljø og som, trods et faktaspækket Europa Report omhandlende Danmark, stadig eksisterer. Det er memet om Danmark, der har en højre- og venstrefløj der begge værner om landets grænser og folkets etniske homogenitet, og derfor har vi ikke de problemer IKEAstan slås med. Så med en socialdemokratisk regering er danmark i praksis en nationalsocialistisk superstat. Kan du høre savlet dryppe på gulvet?

“Tro ikke på Blæseren! Der er virkeligt i vores sind! Mette ER bæææsjd!”

Beklager, nnnnguy, men sandheden skal sætte jer fri. Mette er en slimet landsforræder og hendes plads er ikke i Marienborg men i galgen (dom o.s.v., no bully et cetera). Det er svært at at beskrive hvad det er vi igen lukker op for, da det er så gennemført sy’t, kvalmende og bestyrtende.

Kvoteflygtninge velkomne i Danmark igen – sådan bliver de udvalgt.

Det er regeringen, der bestemmer, hvem der skal lukkes ind. I første omgang står de behandlingskrævende flygtninge først for at blive lukket ind.

*TÆLLER TIL 10* Ok… Tænk lige på at de pissomaliere som hærger vores land i dag, var de rigeste, mest handlekraftige skodnegere fra overklassen i Mogadishu der havde midler til at bringe sig til Nyrups Danmark. Nu rejser vi tusindvis af kilometer væk til lejre, hvor klodens mest rådne bioaffald er taget til for at deltage i Slaraffenlandslotteriet. Alle venter de på at blive omplaceret i et hvidt land. Og vi vælger…. *TÆLLER TIL 10* …vi vælger at tage de værste af de værste, de mest ressourcedrænende savleperkere der kan opskovles. Hvad er dette, hvis ikke en handling drevet af et psykopatisk had til Danmark og danskerne? Hvad kan ellers motivere landsforræderne i Folketinget til at kaste denne bunke lort ind i Danmark?

Den danske regering har meddelt FN, at man igen er klar til at modtage kvoteflygtninge.

I første omgang har regeringen sagt ja til at modtage en mindre gruppe, der er særligt behandlingskrævende. Fra næste år vil Danmark så igen indgå i den almindelige kvoteordning.

REEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE! *vugger frem og tilbage* “Paradigmeskiftet findes, paradigmeskiftet findes!”

Det er dog endnu ikke blevet besluttet, hvor mange kvoteflygtninge man vil tage imod.

Men hvem er det egentlig, der potentielt kommer til Danmark?

FN’s flygtningeorganisation, UNHCR, udpeger kvoteflygtningene ud fra en lang række kriterier. Det er dog landet, der skal modtage flygtningene, som helt selv beslutter, hvem man vil tage imod.

For at komme på listen over kvoteflygtninge skal man være i en situation, hvor man er blevet nødt til at forlade sit hjemland på grund af forfølgelse, eller man skal være uden udsigt til en varig løsning på den situation, man er flygtet fra. Man kan også blive udvalgt, hvis man har en særligt krævende sygdom såsom HIV.

Fortæl ikke mig at en afrikaner ikke kan finde et hjem i gigantiske Afrika. Fortæl mig ikke at en araber ikke kan finde et hjem i et arabisk land. Det er min tese at kun en satanisk ondskab kan bringe repræsentanter for den danske stat til FN’s “Lejr for snyltere der venter på den gyldne billet” og udvælge AIDS-negere. Hvad fanden i helvede? Knib mig i min udstrakte arm. Er dette virkelighed?

Katrine Syppli Kohl, som er ph.d. i sociologi og forsker hos Det Nationale Forsknings- og Analysecenter for Velfærd, har overværet den proces, der bliver sat i gang, når kvoteflygtninge skal udvælges.

Hun fortæller, at genbosætning af kvoteflygtninge er en frivillig aftale, som lande kan indgå med FN. Det er altså ikke en del af Danmarks forpligtelser ifølge flygtningekonventionen.

Bemærk: selv om vi har klistret os ind i konventioner, der befaler os at kalde snyltere der rejser tusindvis af kilometer for “flygtninge”, så er vi ikke forpligtet til at deltage i dette selvmordsprojekt. Det er en ekstra bonusplage oven på den eksisterende plage. Rejsen fra 20% fremmede til 30% kommer til at gå meget, meget stærkt.

Danmark udpeger selv, hvilket land man vil tage flygtninge fra, og derefter kommer FN med forslag til kandidater.

Så tager Danmark til det pågældende land for at interviewe kandidaterne på listen for at finde ud af, om de er integrationsegnede, forklarer Katrine Syppli Kohl.

Der bliver brugt mange ressourcer blot på at finde de bedste (værste) slamnegere og jihadparasitter, men det er selvfølgelig blot dråber i havet i forhold til det dræn af Danmark, i form af penge, plads og blod, der følger i årtierne efter. Det er kendskabet til disse konsekvenser der gør at alt andet end dødsstraf for de ansvarlige politikere, journalister og aktivister vil være utilstrækkeligt.

I samtalerne med kandidaterne bruger man tid på at få fakta om familierne på plads. Desuden bliver der spurgt ind til erhvervserfaring og sprogkundskaber, forklarer Katrine Syppli Kohl.

Samtidig observerer man familien for at vurdere, om for eksempel børnene virker stærke og udadvendte, om de vil kunne sparke døren ind til et nyt land.

Er jeres avlsprodukter aggressive, larmende og dominerende nok til at kunne finde sig til rette blandt de øvrige voldsparate djævlemuggier?” Døre skal der nok blive sparket ind, bare rolig, Katrine Syppli Kohl. Bare rolig.

Efter samtalerne laver delegationen, der har været af sted, en anbefaling af, hvem der skal lukkes ind i Danmark. På baggrund af den anbefaling tager de danske myndigheder en beslutning om, hvilke kvoteflygtninge der kommer til Danmark.
Flygtninge kan selv vælge nyt hjemland

Men det er ikke kun den danske regering, der har noget at skulle have sagt.

Også flygtningene selv kan vælge, hvor de gerne vil hen. Men når de så først er indstillet til at blive genbosat i det land, som de har valgt, fanger bordet, og beslutningen kan ikke laves om.

Når kvoteflygtningene kommer til Danmark, er det ikke under de almindelige asylregler, hvor de skal bo på et asylcenter. I stedet går de direkte ind i integrationsfasen, hvor de kommer i et integrationsprogram og bliver spredt til flere kommuner.

Kun det bedste er godt nok til disse brune kaosagenter. Så find lejligheder, sprogskoler, skoler og deslige frem, Hjørring, Vejle, Svendborg og øvrige byer der i forvejen er oversvømmet af modbydelige tredjeverdensaber.

I efteråret 2016 indførte den daværende regering et midlertidigt stop for Danmarks modtagelse af kvoteflygtninge. Historisk set har Danmark ellers taget gennemsnitligt 500 kvoteflygtninge om året.

Omkring 30 af dem har været særligt behandlingskrævende – altså den gruppe, som Danmark nu i første omgang igen vil tage imod.

Præcis hvor mange Danmark fremover skal modtage, er altså endnu ikke besluttet. UNHCR opfordrer dog den danske regering til at sætte antallet til mindst det samme, som det var før.

– Globalt appellerer vi til, at flere lande begynder at modtage kvoteflygtninge og også modtager flere, fordi vi simpelthen har brug for, at flere flygtninge kommer i sikkerhed og tryghed, siger Elisabeth Haslund.

Mette Frederiksen er så based. Hun har med garanti en hemmelig plan om at invitere hele klodens negerbefolkning herop, og så implementerer hun “Ordre 1488”, en militærbefaling der går ud på at hugge hovedet af dem alle sammen. V for sejr!

www.youtube.com/watch?v=tJqCOD8FNLE

Om Claus Boatsinker

Tjek også

Ultra kastede børn for pædofil

I 2019 lavede DR [Danmarks Rådenskab, red.] et børneprogram ved navn “Ultra Smider Tøjet”, hvor …

8
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
7 Kommentartråde
1 Tråd kommentarer
4 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
6 Kommentarorer
Børge-MuhammedOgier le DanoisscandinavianheritageOy Vey!Oversætteren Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
LarsLarsen
Gæst
LarsLarsen

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Oversætteren
Skribent

Videoen har 88 visninger!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Børge-Muhammed
Gæst
Børge-Muhammed

comment image

Oy Vey!
Gæst
Oy Vey!

comment image

Scandinavianheritage
Blæser læser
Scandinavianheritage

Den kære Mette har nok allerede lagt fremtidsplaner med Imam Østergaard om hvor mange negere og muggier de skal importere over de næste par år.

comment image

Ogier le Danois
Blæser læser

ER I TILFREDSE, DANSKERE?!1!?

Børge-Muhammed
Gæst
Børge-Muhammed

Hvor mange danskere er overhovedet klar over, der eksisterer et alternativ til death by globohomo muggi?

Børge-Muhammed
Gæst
Børge-Muhammed

Claus, du er et renæssance menneske! Uden dig (og Lalandia) var dansk nationalisme lig nul.