Hjem / Akbaring / Overdosis af mangfoldighed i Tyskland giver spændende hverdag = livsgslæde!

Overdosis af mangfoldighed i Tyskland giver spændende hverdag = livsgslæde!

Der sker noget vildt spændende i Tyskland hver evig eneste dag. Meget mere end der kan dækkes af Dagens Blæser. Inden Moder Merkels bonusindsprøjtning af et par millioner skægspædbørn på fælles flugt fra den syriske borgerkrig i Namibia, så var der allerede millioner af racefremmede, tobenede artister på de tyske gader. Alle sammen arbejder de for at krydre de dødkedelige tyskeres hverdag. På gaden, i bussen, på togstationen, på julemarkeder og nytårsfester.

Tyskland er blevet et utroligt adrenalinudløsende spændingsland, og alle glæder sig hver morgen til at stå op til helt uventede oplevelser og berigende overskrifter.

Mand hakket ihjel med samuraisværd på åben gade, med gentagne hug i hoved og overkrop“. Hvor var den overskrift i 1960? Ligesom kebabmad: alt for langt væk.

Det er heldigvis ovre nu.

A local news bureau reported “shock” in the German city of Stuttgart after a 36-year-old man was hacked to death with what appeared to be a katana-type sword in the middle of the street on Wednesday afternoon.

The attack took place in front of dozens of witnesses and was filmed by passers-by on mobile phones (se klip her) from multiple angles, and saw a man, a 36-year old German resident of Kazakhstan origin, lying on the floor and being repeatedly hacked at and stabbed with a sword, reports German newspaper Bild.

En syrermuggi dræber en kasakhstanmuggi. Mon det var en SVÆRD opgave? XD

Video recordings from the scene seen by Breitbart London show the victim lying helpless as the attacker raises the weapon above his head, reportedly bringing it down on the head and upper chest of the victim repeatedly while witnesses can be heard screaming and calling for police in the background.

The perpetrator fled the scene on a bicycle and was given chase by police officers supported by a helicopter. The suspect was reported by regional newspaper Neue Ruhr Zeitung to be a 28-year-old man of Syrian migrant origin who arrived in Germany in 2015. He has been arrested and will appear in court on Thursday afternoon. The suspect is being interrogated by police with the assistance of an interpreter.

Husk at denne 28-årige kulturberiger kun er 17 måneder gammel, og knapt pillet ud af murbrokker i Addis Ababa, efter at Bashar al-Assad kørte ind i hans familiegård i en pansret Audi 80. Han er dybt traumatiseret. Men trods PTSD, så laver han med et stort smil en pizza til dig, hvis du spørger ham. Sådan er indvandrere: varmblodede men altid klar med eksotisk mad som ingen vesterlænding kan genskabe.

The paper further reports the suspect and the Kazakh-origin victim were known to each other, having previously been roommates. A police spokesman appealed to members of the public to stop sharing videos of the attack on social media, warning it could have “criminal consequences”.

Although the attacker was reported to have repeatedly shouted “why did you do that?” at his victim during the killing, no motive is yet known.

The savage attack hit the headlines as Germany remained in a national discussion triggered by another shocking act of migrant violence which took place on Monday. Forty-year-old Eritrean migrant Habte Araya was arrested after attempting to push three people underneath a moving express train at Frankfurt central station. An elderly woman fell on the station platform and received light injuries, but a mother and her eight-year-old son fell onto the tracks where the child was killed instantly.

The migrant allegedly responsible for the attack had previously been hailed as an example of successful migrant integration into European society.

Tyskland var ude på et sidespor med deres tilsnigende etniske homogenitet i 1940’erne, og det var godt at visse elementer forstod at få erklæret krig mod denne monstrøse mangfoldighedsørken. I dag er Tyskland, som Danmark, som Europa, som Australien med flere, på et nyt spor; et multikulturelt forsøg, som allerede er en helt åbenlys succes.

Hvis du møder nogen som er skeptiske overfor den fremskredne udskiftning af vores støvede slå-græs-folk, så vis dem denne artikel og sig skakmat.

Om Claus Boatsinker

Tjek også

“Prins raser efter racisme”

Jeg kunne ikke undgå at give projektilopkastpressen hos TV2 et klik, da prins William (ham …

11
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
4 Kommentartråde
7 Tråd kommentarer
6 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
9 Kommentarorer
JohnnyArisk hævn !Lord LollandBørge-MuhammedDaniel Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
LarsLarsen
Gæst
LarsLarsen

Jeg befinder mig pt på nordsjælland, den vestlige del. Det FLYDER med muggier og hapabørn her. Naturen er smuk men jesus kristus hvor er der mange perkere. Der er også sjællændere, hvilket ikke just gør situationen bedre.

S til perkerrotten I artiklen.

Ogier le Danois
Blæser læser

Det vi virkeligt har brug for er en jysk ethnostat.
#jyskherrerace

lebensraum
Blæser læser
lebensraum

er der ikke næsten helt dansk på bornholm og ærø og sådanne steder endnu ?

Oversætteren
Skribent

Er der nogensinde blevet præsenteret et logisk argument for multikultur? Nogensinde af nogen nogensteder?

LarsLarsen
Gæst
LarsLarsen

Fucking racist mand !!! De har ligesom god mad og sårn noget… Min frisør er også indvander og han er herre flink li’som ik?

Daniel
Gæst
Daniel

MUH økonomisk vækst er et argument der dukker op af og til.

Børge-Muhammed
Gæst
Børge-Muhammed

comment image

Lord Lolland
Administrator

Hvem skulle lave små beskidte resturanter med mad du ikke kan udtale hvis ikke tilfældige perkere, asiater og negere?

Johnny
Gæst
Johnny

Glorious Nippon steel folded over 1000 times !

Johnny
Gæst
Johnny

Meanwhile in England

Boris Johnson