Hjem / Samfund / Opråb til erhvervslivet #girlboss

Opråb til erhvervslivet #girlboss

Det kan godt være at det danske erhvervsliv har gjort meget for at følge med tiden, men nu må vi lige tag jubelbrillerne af og være ærlige. Være ægte. Inklusivitet er ikke et resultat man pynter på. Pynt, nej tak. Transkvinderevolution? Det har ligesom en bedre klang.

Hvor er fremskridtet? Ja, der er kvinder på chefgangen, jo, der er kvinder i bestyrelser. Og ja, der bliver ansat flygtninge i stor stil, og hurra, der flages med Gay Pride(TM)-flag, selv hos elselskaber og deslige.

Men der er ingen grund til rygklapperi. Hvor er den hvide cis-hetero-chef, der tømmer sine skuffer og giver læderstolen til en farvet transperson? Til en LGBTQP-person fra Eritrea? Til en handicappet sigøjner? Til en raketprofessor med ebola og kønsdysfori?

Hvorfor er bestyrelsen i Nordea ikke inklusiv overfor Rohingya-muslimer? Det er tid til at træde tilbage, blegfjæs. Nu skal I vige pladsen. Trin et bestod i at lukke døren op og invitere verden ind. Jo tak, de har ligesom stillet kufferten for 40 år siden, direktør Feddersen. Nu skulle du tage at fise hjem til Gentofte og lade farvede kvinder, lesbiske negere med et eller flere fysiske og/eller psykiske handicap tage din plads.

Er denne brune direktør født med en feminin penis? Hvad fuck rager det dig, danske racist.

Vi har ikke brug for 2% LBGTQP+ afropersoner på chefgangen. Vi har ikke brug for en del af kagen til marginaliserede grupper. Vi har brug for at alle hvide mænd af egen drift giver deres ejendom og stjålne titler til mere værdige, noble typer og gør op med millioner års diskrimination og foragt for alle mennesker lige værdi.

Hvis jeg slår op i en avis på erhvervssiden og ser én hvid mand til, så kaster jeg op. Når jeg tænker “Legos direktør” så vil jeg tænke Aisha Shund’ullah fra Tingbjerg og ikke en eller anden grisehudet dinosaur fra Jylland – goddaw do. Danmark anno 2019 har fået nok!

Hvide mænd bør tage deres hvide heterotøj og pisse ad helvede til. Undskyld Danfoss, Tivoli og Trygfonden, men har vi ikke haft slaveri, sexisme og hate crimes nok nu? Var det ikke tid til at hoppe i graven og lade brune transhænder tage roret? NU!!

Inspiration:

www.youtube.com/watch?v=pwR_O7my_GU

Om Claus Boatsinker

Tjek også

Domstolsterror mod dissident – igen igen

Man kan mene hvad man vil om ebola, corona, snue og de restriktioner der med …

9
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
4 Kommentartråde
5 Tråd kommentarer
4 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
7 Kommentarorer
Lord LollandLord of the FrogsOversætterenDanielIngolfGaboldsen Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
JarlEchberth
Gæst
JarlEchberth

>feminin penis

Yikes.

Oversætteren
Skribent

Hvor mange heteroseksuelle hvide mænd er der involveret i Dagens blæser?

LarsLarsen
Gæst
LarsLarsen

Ikke nok.

Lord Lolland
Administrator

Kommer an på om jyder er hvide og om man kan være heteroseksuel og nyde cykelsport samtidig.

LarsLarsen
Gæst
LarsLarsen

Bliver spændende med boomer døden hvor dette rent faktisk bliver virkelighed.

Ingolf Gaboldsen
Skribent

Vi er på 3 generation jøder siden de blev rige efter 1945.
3 generation har altid problemer med at opretholde standarden.

Daniel
Gæst
Daniel

En ansat af (((New York Times))) blev kulturberiget i USA torsdag morgen

USA: Sort mand skubber offer ned på togskinnerne og råber Allah er stor.

Manden brækker hoften og får nogle alvorlige sår under sit fald fra perronen.

Oversætteren
Skribent

Super!

Lord of the Frogs
Administrator

document.dk er så åbenlyst counterjewhad hasbara propaganda at det er til at brække sig over.