Hjem / Indsigt / Afsløret igen: Løgnepressen lyver om klimaet

Afsløret igen: Løgnepressen lyver om klimaet

Dagens Blæser har før nævnt, at en af kloakpressens synder er fortielser. Men det er selvfølgelig også direkte bøjninger af sandheden; en propaganda der bliver hevet ud ad røven for at tjene en specifik dagsorden. At bruge betegnelsen Løgnepressen er nærmest dobbeltkonfekt i 2019, da pressen i dag er synonym med løgn, med skæbnesvangre økonomiske og menneskelige konsekvenser.

“Klimaforandringer”, tidligere kendt under begrebet “global opvarmning”, er et at de områder hvor sandheden og videnskabelig objektivitet helt er forsvundet og afløst af et pseudoreligiøst hysteri.

Lad os se på twitter-bruger Oskar Lidåkers behandling af Dagens Nyheters artikel “EU: Juli varmeste måned som nogensinde er målt” med underoverskriften “målingen viser også at 2015-2019 var den varmeste femårsperiode“. Dette nonsens akkompagneres af et billede af en voldsom skovbrand, man skal associere disse påstande med.

Fakta 1: Juni 2019 var den fjerde koldeste junimåned siden 1979 i det kontinentale USA.

Fakta 2: Hvad angår skovbrande så er de mindsket kraftigt i USA såvel som i resten af verden.

Fakta 3: 37 måneder har været varmere siden satellitdata blev anvendt fra december 1978, som vist tidligere. Det er muligt at der har været 100 måneder, der var varmere siden 1880. Måske drejer det sig om 50, eller også er det 300 – svært at vide.

Artiklen henviser til EU, der er en politisk organisation som med rette kan kaldes klimabluffnummerets sponsor nummer et, og (((Dagens Nyheter))) bruger EU som en kildemæssig autoritet. Det er som at ringe til Mosaisk Trossamfund for at høre hvem der er skal kaldes hadgruppe.

Som sagt påstår Dagens Nyheter, at 2015-2019 er den varmeste femårsperiode der er målt. Det henviser til et projekt kaldet Copernicus, som startede sine målinger….. i 2014!! I øvrigt er 2015-2019 ikke en femårsperiode, eftersom at man ikke kan lave statistik på en periode der ikke har fundet sted endnu.

Sveriges Television følger op på denne løgn med helt vanvittige påstande. Man må tvivle på om hr. og fru Jönsson er bevidste om denne ekstreme manipulation i hysteriets tjeneste.

Det er løgn. Frem til 1920 og endnu længere frem i tiden fandtes der ingen målinger udenfor USA og Vesteuropa. At regne en global middeltemperatur ud uden relevant data går således ikke.

De første skridt til EU blev taget i 1950’erne og den første satellit blev sendt op af Sovjetunionen i 1957. At SVT får man dog indtrykket af at EU lavede satellitmålinger i 1800-tallet, og at juli 2019 var den varmeste af alle disse måneder. Det er dog ren skræmmepropaganda baseret på omtrent nul og en skid. Desværre får disse dommedagspåstande ingen konsekvenser for løgnepressens medarbejdere.

Det er ganske sandsynligt at alle vores politikeres konsensusagtige optræden, med ansigtet lagt i alvorlige folder mens de overbyder hinanden i at love landsskadelig politik, er baseret på just denne type klimapropaganda, og at de alle – frivilligt eller ej – er fuldgyldige medlemmer i Grete Thunfisk-kulten. Således taler begge fløje i GloboShlomoHomoTinget om “hvid mand dum”, “bil dum”, “kuldioxid dum” i det uendelige uden videre reflektion.

Vi kunne håbe på at der var politikere, som turde tale rent imod dette enormt skadelige projekt, men det lader til at disse heltemodige individer ikke bevæger sig i politikerkredse, men mestendels opholder sig i Dagens Blæsers redaktionslokaler på Krystalgade 14. Sørgeligt!

Som en kløgtig mand spekulerede over for nyligt: skal man være mere bekymret for statskontrollerede medier end en mediekontrolleret stat?

BONUS:

Her er et billede på den absolutte tilstand af det britiske politi. Til din morskab, kære læser.

Om Claus Boatsinker

Tjek også

Peak Weimardanmark: Radikale vil dræbe ufødte polakker

Der er efterhånden så stor en kløft mellem en normal tankegang med rod i traditionel …

4
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
4 Kommentartråde
0 Tråd kommentarer
3 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
4 Kommentarorer
JohnnyScandinavianheritageLarsLarsenKomponisten Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Komponisten
Gæst
Komponisten

Hvorfor har de en 7. klasses dreng som politichef i Derbyshire? Burde han ikke være i skole og lære om de 6 millioner eksempler på smeltevandssyndfloder, som har været der siden sommeren 2018?

LarsLarsen
Gæst
LarsLarsen

To ord.

MIDDELALDERLIGE

VARMEPERIODE

Scandinavianheritage
Blæser læser
Scandinavianheritage

Alt det klimapropaganda er blot et værktøj de nuværende liberale politikere bruger for at folket skal glemme de virkelige problemer såsom masse invandring fra 3 verdenslande man så det især under valgkampen hvor det var pustet op til det helt store.
comment image

Johnny
Gæst
Johnny

I 80erne sagde klimapropaganda lolcows, at vi var på vej mod en ny istid. What happend?!?!