Hjem / Danmark / Hadforbrydelse mod Skattestyrelsen

Hadforbrydelse mod Skattestyrelsen

Der er sket en større eksplosion hos Skattestyrelsen, noget de fleste nok har hørt om (afsløring: jeg var ikke klar over det, og blev af en kollega beskyldt for at leve i en osteklokke). Men NU er jeg i hvert fald klar over det, og jeg vil gerne erklære mig chokeret.

Der er ingen tvivl om at denne ugerning skyldes Had™, og at vi, hudhadende nationalisttyper, bør bøje vores hoveder i kollektiv skam.

Før og efter ekstremistisk had:

Danmark er på en ganske specifik kurs, en multikulturel kurs. En sodomikurs. En få-børn-til-at-skamfere-kønsorganer-og-“skifte-køn”-kurs. Det er en kurs, som med matematisk sikkerhed, hvis ikke højere magter tildeler nationalister muligheden for en mirakuløs sejr, vil gøre os til mindretal i vores eget fædreland.

Det er noget som der er stor enighed om skal ske. Tilsyneladende. Folk brokker sig lidt over “pisperkere”, bevares, men der er meget lidt brok over de andre tegn på at Weimardanmark® er på vej lukt mod helvede.

Denne samfundskurs, konsensuskursen, koster mange, mange, mange penge og selve inddrivelsesinstitutionen er derfor et symbol på just denne kurs. Således vil jeg ikke tøve med at kalde dette angreb på Skattestyrelsen for Rent Had™, da de eneste der taler imod nedlæggelsen af det historiske Danmark og skrotningen af de værdier og normer som har præget os i tusind år, er nationalister.

Jeg forventer hård justits nu, og det vil være forventeligt at alle dissidenter får et bank på døren af regimekontrollanter. “Er du imod Skat?” “Hvad mente du med det du skrev?” “Er du i besiddelse af hårlak?”

Dagens Blæser har talt med “Slick” Nick Hækkerup om denne sag og spurgt hvad justitsministerens reaktioner på hadangrebet har været:

Det er et angreb på Danmark. Det er en storm mod inklusivitet, mod vores projekt, mod tolerance, åbenhed og venlighed. Skattepenge er hjertet af det Danmark vi har i dag, og det Danmark der kommer i morgen.

Det er med skattepenge vi har bulldozet det gamle patriarkale Nazidanmark bort. Der er folk derude, tro det om du vil, der ikke vil skære pikken af drengebørn og kalde Markus for Jytte. Der er folk der ikke vil se smilende, granvoksne svanser i læderudstyr med en sugekopdildo i panden, traske rundt i gaderne igen og igen sammen med os politikere. Folk der hader frihed. Der er folk der ikke vil dele arbejdsmarkedet med Europa og verdens flittige, fæcesfyldte hænder. Vi vil finde disse mennesker. De og deres Had™ har ingen plads i vore gader.

Vi vil ikke vise disse folk nogen nåde. Det er på tide den sidste rest af det gamle Danmark fjernes, så vi kan leve og trives i et stort åbent marked med adgang og frihed for alle. Med skattemidler skal Danmark A/S bygges og findes der folk der stadig kalder sig “etniske danskere”, der kræver “retten” til at eje denne jord, så skal vi få dem på andre tanker med alle tænkelige midler.

Min dybeste medfølelse går ud til facaden på Skattestyrelsen og dens familie, og jeg kan ikke dybt nok udtrykke den sorg jeg føler over facadens destruktion, og jeg har en afgrundsdyb afsky over det Hvide Had© der helt sikker ligger til grund for det. Jeg erklærer resten af august for Grief & Pride måned, hvor vi både sørger men samtidig hylder det Danmark skattepenge har skabt.

Tak, Nick. Det er godt du reagerer.


Undertegnede er bortrejst de kommende dage, og der vil derfor være manglende artikler fra min hånd.

Om Claus Boatsinker

Tjek også

Domstolsterror mod dissident – igen igen

Man kan mene hvad man vil om ebola, corona, snue og de restriktioner der med …

11
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
6 Kommentartråde
5 Tråd kommentarer
4 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
9 Kommentarorer
Børge-MuhammedGydaGydaOversætterenKristian Niss Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
LarsLarsen
Gæst
LarsLarsen

Aldrig glem de 6 millioner knuste vinduer.

F

Ingolf Gaboldsen
Skribent
brugernavn
Blæser læser
brugernavn

Hvis hun ikke havde tilstået ugerningen,havde jeg gerne taget den i forsvar, Men denne Lisbeth må selv klare hendes (gule) ærter.

Oy Vey!
Gæst
Oy Vey!

Haha, fuck hvor f…orfærdeligt, eller noget. Stakkels uskyldige gribbe.

Gyda
Gæst
Gyda

Det er en grov fornærmelse mod gribbene,at sammenligne dem med kongens foged.

Sorte Slyngel
Gæst
Sorte Slyngel

det er imam østergaards værk
høhøhøhø

Børge-Muhammed
Gæst
Børge-Muhammed

[urlcomment image[/img][/url]

Børge-Muhammed
Gæst
Børge-Muhammed
Børge-Muhammed
Gæst
Børge-Muhammed

h

Kristian Niss
Gæst
Kristian Niss

håber ikke de fanger ham. Også selv om det er sådan en deranged boomer eller en eller anden anarkist.

Oversætteren
Skribent

Vores fjendes fjende er vores ven..