Hjem / Akbaring / Norsk skib deltager i biologisk krigsførelse mod Europa

Norsk skib deltager i biologisk krigsførelse mod Europa

Man kan læse på TV2 at et norsk skib med det lidet passende navn “Ocean Viking” har samlet over 300 dødsenfarlige savlenegere op ved Libyens kyst. Skibet burde vel nærmere hedder “Satanisk Niggerimportør”, og søger man på det finder man også ud af, at det tilhører terrorgruppen Dyrlæger Uden Grænser.

Alt på billedet bør være under vandoverfladen.

Målet for denne (((nødhjælpsorganisation))) er åbenbart at skovle så store mændger af det absolut mest usle negeraffald til Europa som muligt. Sørgeligt! Mange sådanne tilfælde.

Det norske skib “Ocean Viking” har i alt reddet 356 migranter, der i løbet af de seneste dage var kommet i havsnød i forsøget på at krydse Middelhavet i gummibåde.

Det skyldes ifølge nødhjælpsorganisationerne, at gode vejrforhold har medført, at flere både med migranter sejler ud fra Libyen.

Hvorfor skal vi høre om den køreplan? Disse forbryderiske m̶e̶n̶n̶e̶s̶k̶e̶s̶m̶u̶g̶l̶e̶r̶e̶  negersmuglere og deres samarbejdspartnere i Nordafrika, sender dem ud med et par liter benzin og så venter de på færgeservice fra terrorgrupper ala S.O.S. Perker, Dyrlæger Uden Grænser, Frontex og så videre. At der er tale om en redningsaktion er jo som at tro at skuespillere med teaterblod på scenen er døden nær. Alle involverede parter, såvel den invaderende djævleyngel, som deres smuglerfolk burde som minimum havne på havets bund.

Det er fortsat uvist, hvor “Ocean Viking” planlægger at lægge til.

“Ocean Viking” har kontaktet Malta, men her har myndighederne ligeledes nægtet at tage imod migranterne, da de ikke er blevet reddet i maltesisk farvand.

Selv de lande, hvis politikere jublede over den stinkende, brune invasion er ved at være mætte af negere og skægspædbørn. Nu er NGO’erne gæster der ikke vil forlade festen, og bliver ved med at udfylde den rolle de blev bestilt til i 2015. De fortsætter naturligvis til nogen endegyldigt lukker dem ned, da de ikke har en alternativ mission. Det er niggerimport eller bust.

Alle migranterne er reddet ud for Libyens kyst, men skibets operationskoordinator, Nicholas Pomaniuk, oplyser, at de sidste fem dages forsøg på at kontakte de libyske myndigheder har slået fejl.

Ud over de 356 migranter på det norske skib, der ikke har et sted at gå i havn, befinder der sig yderligere 150 migranter på det spanske redningsskib “Open Arms”.

Det spanske skib anmodede mandag de spanske myndigheder om at give asyl til de 31 mindreårige migranter om bord.

– Alle de mindreårige lever op til kravene for at blive anset som flygtning, skrev skibets kaptajn, Marc Reig, til den spanske ambassade i Malta.

Hvorledes er disse ækle negere flygtninge? Jo, det er de fordi Spanien har en (((definition af begrebet))), der betyder at en krigsforbryder som Marc Reig, kan sige at en vammel snylter fra Togo eller Nigeria, der har krydset grænse efter grænse, kan tage NGO-færgen til Slaraffenland og stadig bære den gule flygtningestjerne. Forræderiet mod de europæiske folkehjem foregår på alle niveauer.

Og alt imens der begås ubeskriveligt uhyrlige forbrydelser mod vores folk dag efter dag i absolut tavshed, så bliver den mindste modstand blæst op til at være et nyt smovsecaust. Det er en skør, skør verden.

Om Claus Boatsinker

Tjek også

Debat om hjemsendelse og befolkningudskiftning i gang i Sverige

Det bliver beskrevet som et Pandoras æske-fænomen, det der sker i den svenske muggidebat lige …

Efterlad et svar

13 Kommentarer på "Norsk skib deltager i biologisk krigsførelse mod Europa"

Informer om
avatar
Sorter efter:   nyeste | ældste | mest stemt
Oy Vey!
Gæst
Oy Vey!
Troldmanden
Gæst
Troldmanden

Positivt at hverken Italien, Malta og Spanien er ivrige efter at tage imod dem. Hjem til Afrika med dem.

IngolfGaboldsen
Gæst
IngolfGaboldsen
NGOerne peger på de vil rette sig ind efter international lov og dermed skide på de enkelte landes lovgivninger. Det eneste det her går ud på, er at overvælde flygtningelejrende. Så globalisterne kan påstå der er umenneskeforhold og flygtningende derfor skal til det Europæiske fastland. Her i Danmark har Læger uden grænser har siden 2016 misbrugt det folkelige-koncept “Landsindsamling” til at gå rundt og tigge. Hvis i ser dem en dag så fortæl dem hvor ussel den organisation, de indsamler for er. Måske kan man få en promille er det frelste til at få den en dårlig smag i munden.… Læs mere »
Troldmanden
Gæst
Troldmanden

Der var engang en mand, der kunne holde styr på dem.

comment image

JarlEchberth
Gæst
JarlEchberth

Fuck Blumpfs “mur” …

Alle hvide nationer burde samarbejde om at bygge en gigantisk mur rundt om hele Afrika. Jeg snakker Game Of Thrones tier proportioner, og vi skal også have en for ridder orden, hvis job er at patruljere muren nat og dag, og sørge for at ingen afrikanere nogensinde slipper ud.

IngolfGaboldsen
Gæst
IngolfGaboldsen

Hvide nationer sender gerne kystvagten ned til det Indiske Ocean, Adenbugten eller det Somaliske hav for at beskytte 1%erens varer. Man pløgger gerne den ene neger efter den anden.

Men at beskytte Europas grænse mod folk der kommer herop, dræber og voldtager civilbefolkningen samt dræner på borgeres velfærd. Det kan ikke lade sig gøre. Eller jo når det handler om et handelskib fra Iran der skal levere varer i mellemøsten, så kan alt lade sig gøre. Lige pludselig så kunne en ubetydelig versalstat til UK som Gibraltar spille en stor rolle, da Spanien ikke gad følge (((ZOGs))) reprimande.

Flavius Belisarius
Gæst
Flavius Belisarius

Det er ikke nødvendigt. De skal bare frygte os på ny, så skal de som nok holde sig væk.

Redsign
Gæst
Redsign

Ku vi ikke bare tæppebombe lortet og tage deres ressourcer før kineserne gør det

Tom Venster
Gæst

Rimelig sikker på at dette er en konspirasjon iscenesatt av svensker for å sette Norge i et dårlig lys. Den evige svenske har sikkert finansiert hele denne skandaløse operasjonen for å sverte nordmenns gode navn og rykte. Svenskefaen!

LarsLarsen
Gæst
LarsLarsen

Dette lyder mest sandsynligt.

Børge-Muhammed
Gæst
Børge-Muhammed

comment image

Flavius Belisarius
Gæst
Flavius Belisarius

Navnet “Ocean Viking” passer da som fod i hose, når vi betænker at det var vikingerne, der slæbte jøderne med til England i 1066 så de kunne hjælpe med at opkræve skatter.

Valhallaheim
Gæst
Valhallaheim

sikke en gang pis- vikingerne havde intet med jøder at gøre din jøde