Hjem / Akbaring / Hadforbrydelse aflyst – IKEA-muggier bag bombe!

Hadforbrydelse aflyst – IKEA-muggier bag bombe!

Sagen om det brutale drabsforsøg på facaden på Skattestyrelsen, har i dag taget en stor og temmelig uventet drejning. Det var mere eller mindre fastslået, at de eneste der havde modvilje mod inddrivelse af daneshekels til finansiering af multikultur og transbørn, var onde nationalister og deres støvede drømme om “trivsel for familie” og lignende absurditeter.

Hvis du ikke skriger “HVORFOR ER DER INGEN FRA ERITREA PÅ DET HER BILLEDE?!??”, så er du ikke klar til livet i 2019.

Derfor ved ingen hvilke folder de skal lægge ansigtet i, efter at politiet nu er kommet frem til at gerningsmændene er personer “af svensk nationalitet fra Malmø”. Så er det ligesom indsnævret en del. Vi har jo lige haft muggiberigelse i Herlev, hvor et par gangsternegere blev pløkket i deres Renault Laguna af et par savlearabere fra hinsidans.

En Laguna er en fin bil og endnu finere som midlertidig kiste for perkere.

Nu er det måske ligefrem vores statslige institutioner der står for skud (eller improviseret eksplosiv tingest)? Jeg håber vi får oplyst hvem der er anholdt og hvem der eftersøges. Jeg vil knibe mig kraftigt i armen hvis det er Jalle Jönsson og ikke Abdel Insd’ullah, som de vil have fat i.

Intensiv efterforskning og samarbejde med kolleger i Sverige førte tirsdag aften til, at Københavns Politi har pågrebet en mulig gerningsmand og samtidig efterlyser en anden for bombesprængningen i sidste uge.

– I aftes blev der anholdt en 22-årig svensk mand og vi efterlyser en anden 23-årig svensk mand. Begge er mistænkte for at være gerningsmændene bag sprængningen ved Skattestyrelsen, siger Jørgen Bergen Skov fra Københavns Politi.

Ifølge DR Nyheders retskorrespondent Trine Maria Ilsøe blev den 22-årige anholdt i Malmø.

Da billedet der tegner sig er så radikalt anderledes end det hele Danmark visualiserede sidste uge, så har vi fået nok en udtalelse fra Nick “Muhdik” Hækkerup:

Et ansigt der skriger: “jeg er involveret i Epstein-sagen”.

“Du, som jeg, er i chok. Vores tanker har i en hel uge været med facaden, mens vi med fast hånd har udformet handlingsplaner mod Had® og de ekstreme kræfter der taler om et land der “tilhører det danske folk”. Det har været en turbulent uge, en følelsesmæssig rutschebanetur over den ondskab som min, din, alle borgeres skattestyrelse blev mål for.

Men nu, tilsyneladende, lader det til at bomben var alt andet end det vi troede. Bomben var blot et kulturelt indslag, en improviseret gadefest, en harmløs aggression, en alternativ måde for en spændende kultur at udtrykke frustration eller andre følelser på. Vi skal kunne rumme disse følelser. Du siger måske i en given situation, at “det er bare træls, då”, mens folk fra Tunesien måske hellere vil sprænge en bombe.

I dette store og mangfoldige perspektiv er en ridset facade jo ikke just nogen katastrofe. Det er blot de fælles ar, som viser at vi lever og at vores samfund er i en progressiv retning.

Jeg afventer naturligvis opdateringer fra Københavns Politi, så jeg med sikkerhed ved hvordan jeg skal føle, og hvad jeg skal mene. På baggrund af dagens information er jeg i hvert fald tolerant, inkluderende og ikke mindst lettet.”

Om Claus Boatsinker

Tjek også

Perverse bøsser hærger fynsk skov, Normiedanmark trækker på skuldrene

På den fynske side af Lillebæltsbroen ved Middelfart ligger den hyggelige Staurby Skov imellem familieboliger …

12
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
4 Kommentartråde
8 Tråd kommentarer
3 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
7 Kommentarorer
Claus BoatsinkerJarlEchberthLarsLarsenOversætterenGoseph Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Oversætteren
Skribent

Er lidt overrasket over, at perkere kan tænke så abstrakt, at de fatter, at skat er fundamentet for staten.

Oversætteren
Skribent

Jeg troede også lige i starten, at det var nogle Danske oprørere, der var på spil, fordi det ikke virker som normal perkeradfærd det her. Men nej. Folket sover videre..

Goseph
Blæser læser
Goseph

At perkerne angriber staten er virkelig som at se ens to værste fjender smadre hinanden. Not bad.

Oversætteren
Skribent

Ja det kan man selvfølgelig sige..

LarsLarsen
Gæst
LarsLarsen

Snork mand, perkerbomber er totalt kedelige.

Sorte Slyngel
Gæst
Sorte Slyngel

“Svenskere”

JarlEchberth
Gæst
JarlEchberth

Off topic, men har DagensBlæser nogle plakater, klistermærker, eller flyere til propaganda irl? Og hvordan ville i (Claus og Lolland) havde det med at folk gik us og satte dem op? Jeg syntes DagensBlæser har brug for en propaganda “book club” lidt i stil med DailyStormer.

LarsLarsen
Gæst
LarsLarsen

Vi har klistermærker. Hvis du er I jylland kan vi mødes I kødrummet og du kan få nogle.

JarlEchberth
Gæst
JarlEchberth

Desværre er jeg en Sjællands pleb.