Hjem / Samfund / Homomafia udstiller magtsyge under “Pride”

Homomafia udstiller magtsyge under “Pride”

Det er ikke nemt at skrive en artikel om det pilrådne, kvalmende mand-på-mand-anussex-promoverende helvede af et skodsamfund vi eksisterer i, når hele Danmark A/S er i en rus af AIDS-slikkende stolthedsvanvid. Stolthed over en subkultur som er visuelt ækel, sygdomsspredende og ekstremt fjendtlig over for enhver tanke om et anstændigt samfund, hvor trivsel for mor, far og børn er samfundets fælles ideal og fokus.

En ting der findes på gaden i Danmark. Gud vise os nåde.

Alle globalistiske selskaber, det vil sige nærmest alle selskaber, og ikke blot dildoproducenter og poppers-sælgere er gået sammen med medierne om at promovere denne begivenhed. Ikke i homopornoblade eller sent om aftenen, men overalt. I børnehøjde, i skoler. På fjernvarmeværkers flagstænger. Brænd dette samfund ned til grunden for det er lige til at lukke op og skide i.

Nu æder denne sataniske pøllesexmafia sine egne. Intern kritik giver forbud mod at optræde til Pride. Ja, optræde, for det er åbenbart meget mere end blot et dæmonisk optog gennemm gaderne med perverse lædersvanse, og unævnelige ting som kun et land med kollektiv selvmordssyge vil tolerere. Det er en kulturkrig der lader til at foregå hele året rundt.

Husk på at ALLE dine forfædre ville være enige i at disse mennesker skulle kastes i en mosesump. Vi er normalitetens eneste tilbageværende repræsentanter.

Vi har set vores statsministre bakke op om denne røvpulermarch, og selv Birte “perkerknuser” Kjær og kronprinsens kæledægge Tina Dickow skal optræde. Måske skal Birtes gummibåd sejle i et bassin af pis? Eller skal byen males rød med hiv-blod efter en lidt for hidsig omgang fisting?

En anden lebbekunster er blevet bandlyst fordi hun kritiserede bookningen af normie-kunstnere. Kritikken kom fordi hun/xun/dem mente at alle optrædende burde være fiskedåseslikkere eller bæhulsonanister, og ikke folk fra heteronormative underholdningskredse. Denne tanke kommer nok af, at de IKKE vil have normaliseret deres subkultur. Det handler jo ikke om, som løgnen engang var, at folk skal have lov til at stikke deres javertus ind i hvad de vil bag nedrullede persienner, men at nedbryde det eksisterende samfund, udhule ægteskabets institutioner og rekruttere nye kultmedlemmer hos børn og unge. Alt sammen sker og er sket med stor succes og uden modstand eller indgribning.

I stedet får vi en ordbog til at forstå homofiles paraply af psykiske lidelser og behandlingskrævende vrangforestillinger. Naturligvis med en ukritisk præsentation af sådanne modbydelige individer.

Eliyas Kayon identificerer sig som homoseksuel, non-binær transfeminin, og kalder sig ‘de’. Mange på gaden bliver forvirret over, hvad Eliyas ‘er for en’.

Forvirret? Han ligner en ret så ussel perker. Det er ikke så meget forvirring som pure afsky i dette tilfælde.

Mist ikke fokus. Vi skal være sandhedens kilde, fanatismens fyrtårn, normalitetens nådesbud og holde fast i et menneskesyn der i tusind år kan eksistere i pagt med Moder Natur. Denne homofile råddenskab skal udryddes helt og aldeles og vi har brug for lovgivning dertil.

Den som promoverer, udøver eller på nogen måde forherliger pædofili og/eller homofili i det offentlige rum, eller gennem medier, undervisning eller elektronisk formidling søger at fremme accept af såkaldt transkønnethed, transvestitter eller anden afvigende kønsidentitær optræden, straffes med døden, eller i mildere tilfælde med hårdt straffearbejde og offentlige prygl. Dødsstraffen vil, med mindre domsafsigelse dikterer andet, foregår via udsmidning fra murene i Varberg-fæstningen”.

Om Claus Boatsinker

Tjek også

Domstolsterror mod dissident – igen igen

Man kan mene hvad man vil om ebola, corona, snue og de restriktioner der med …

19
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
8 Kommentartråde
11 Tråd kommentarer
5 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
11 Kommentarorer
Kai RiesendorfJarlEchberthBørge-MuhammedJohnnyTroldmanden Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Oy Vey!
Gæst
Oy Vey!

comment image

LarsLarsen
Gæst
LarsLarsen

wew

Goseph
Blæser læser
Goseph

“Hmm hvad mon vejret bliver i morgen? 100% risiko for AIDS og HIV, mulighed for opklaring og isoleret pædofili senere på dagen. TAK DMI!”

Børge-Muhammed
Gæst
Børge-Muhammed

comment image

“SEJR”

Oversætteren
Skribent

Det skal nok overtale venstrefløjen til at smide alle perkerne ud..

Børge-Muhammed
Gæst
Børge-Muhammed

Du mener ikke, marc82 kan sutte Nørrebro til en ren, hvid bydel igen?

Oversætteren
Skribent

Der skal nok mere til..

LarsLarsen
Gæst
LarsLarsen

Jeg var lige ude at kører og jeg har altid normieradioen tændt for lige at have antennerne ude iforhold til hvad der foregår i normieverdenen. BIG MISTAKE.
De kører homo-uge, men værten følte at det var nødvendigt at gøre det klart at det ikke kun var homoseksuelle man fejrede, men alle sexuelle orienteringer. Som eksempel på dette læste hun en sms fra en lytter op, i sms’en stod der at personen var interreseret i age-play og adultdiaper fetishist… Værten var selvfølgelig helt ombord med dette og sagde hvor bravt og vigtigt det var at være åben omkring sådan noget.

Den her verden er syg og det eneste der kommer til at kurerer den er ild og kugler.

Børge-Muhammed
Gæst
Børge-Muhammed

lol, over weekenden er det kun sikkert for børn at opholde sig på Nørrebro. Honk-honk!

Troldmanden
Blæser læser
Troldmanden

comment image

Oy Vey!
Gæst
Oy Vey!

Netto er også gået totalt i homo-mode. Her er uddrag fra deres seneste tilbudsavis:
comment image

zyklon brusenbadenstein
Gæst
zyklon brusenbadenstein

Jeg kan kun anbefale et totalt boykot af virksomheder der fremmer det unaturlige og psykisk syge.

Oy Vey!
Gæst
Oy Vey!

Præcis. Jeg er også færdig med at handle der.

JarlEchberth
Gæst
JarlEchberth

LOL, jeg var faktisk i Netto i går, og fandt ansigtsmaling med regnbue farver….til børn

HOMO ANSIGTSMALING TIL BØRN!!!!!!!!! Vores samfund er sygt og skal renses med hellig ild.

Scandinavianheritage
Gæst
Scandinavianheritage

I Rusland ved de hvordan man skal stoppe den syge såkaldte pride parade

Troldmanden
Blæser læser
Troldmanden

Kosakker med piske er også yderst effektive i sådanne situationer.

comment image?w=486

Johnny
Gæst
Johnny

Birte “perkerknuser” Kjær. Jeg ælsker den sang “Vi maler byen rød i muggi blod”

Børge-Muhammed
Gæst
Børge-Muhammed

Lets migmig dansktop into hate music comment image

Kai Riesendorf
Blæser læser
Kai Riesendorf

Her kan du få et nuanceret indblik i de homoseksuelles liv.
Bestil/ køb min bog: Anal-fabeterne 1.
www.bod.dk/bogshop/anal-fabeterne-1-kai-riesendorf-9788743027072