Hjem / Samfund / Vil du have Paludan-artikel? Her er Paludan-artikel

Vil du have Paludan-artikel? Her er Paludan-artikel

Paludan er taget til tvillingerigets nordlige del, N̶o̶r̶g̶e̶  Fjelddanmark, inviteret til møde hos det nye parti Selvstendighetspartiet i sin egenskab af kejser af Stram Kurs. Selvstendighetspartiet er et nyt nationalt parti med et ganske fornuftigt partiprogram, der udover løsrivelse fra EØS og Schengen også vil styrke de norske fødselstal, stoppe masseindvandringen og påbegynde hjemsendelser.

Vigtigst af alt, da politisk frihed jo er grundlaget for overhovedet at kunne føre politik: De vil genindføre ytringsfriheden og fjerne de krøblende bånd der findes både i norsk lovgivning og på de sociale medier. Ganske glimrende.

Men vedrørende Paludans besøg kom der selvfølgelig et klovnespektakel, som bekræftede at vi lever i en ret så skør verden. Nej, det var ikke Paludans livestream fra Oslo, hvor en smælderfed myseostgnasker kom med “inga raciste i voure gåådah”. Det var Litteraturhusets afbestilling af de lokaler, der ellers var stillet til rådighed for Selvstendighetspartiet.

Det ville være typisk kattedamepraksis, da feminin demokratisk opførsel ikke mindst inkluderer modbydelig optræden overfor dissidenter, for at please konsensus. men der en lille detalje som udstiller det absurde: Litteraturhuset er forkæmpere for ytringsfrihed! Øh?

Kattedamehuset blev bekendte med at Rasmus Paludan – gulp – skulle deltage som gæst, og så var der lige pludselig ikke så højt til træloftet. En tragikomisk pressemeddelelse blev præsenteret.

Onsdag 7/8 ble Litteraturhuset kontaktet av Selvstendighetspartiet, som booket seg inn i Kverneland fredag 16/8 for det de selv opplyste var en «pressekonferanse». Mandag 12/8 fikk Litteraturhuset informasjon om at denne pressekonferansen var et møte med Rasmus Paludan, som er dømt i to rettsinstanser i Danmark for hatefulle ytringer, og er siktet i ytterligere en sak for det samme.

Ja, jo. De nævner at Paludan blev udsat for regimehetz i et uhæderligt, talmudisk angreb på det frie ord som endda var harmløs, faktabaseret snak. Litteraturhuset fordømmer vel denne jagt på dissidenter i Danmark? De er vel helt oppe i det røde felt over det falske demokrati, der kun tillader en samfundsdebat som ikke udfordrer nedlæggelsen af folk og nation?

På Litteraturhuset er ytringsfriheten ett av våre aller viktigste formål. Det betyr at debatter i et vidt spekter av politiske ytringer er velkommen. Diskusjon og samfunnskritikk er ikke bare ønskelig, men helt nødvendig for et demokratisk samfunn.

Fuck ja! Så Paludan er alligevel velkommen?? Det skulle fremgå ret så tydeligt, når de beskriver at en åben debat er helt nødvendig i et demokratisk samfund.

Samtidig er ytringer som truer eller sjikanerer enkeltmennesker, eller i ord eller bilder utleverer deres privatliv eller fremmer grovt hat overfor minoriteter, forbudt etter norsk lov, og kan straffes. Vi forbeholder oss derfor retten til å avvise leieforhold med organisasjoner eller enkeltpersoner som ikke respekterer dette.

Ytringsfrihed vigtig, not so much. Lige pludselig.

Litteraturhuset opremser herefter citater fra Paludan, som de ikke kan lide. Som en del af en samfundskritik de ikke kan lide. Som så betyder at en åben debat ikke længere er i fokus, og at demokratiet ikke længere er afhængig af denne. Eller noget. Bizart. Et udslag af fremmed tankegods, tør jeg godt sige.

Slik demagogi er samfunnsødeleggende og Litteraturhuset ønsker ikke å bidra til å spre den ytterligere. For å være helt tydelig: Paludan er ikke velkommen til å snakke på Litteraturhuset, og vi tillater ikke leie hos oss til gjennomføring av et slikt arrangement.

Her gik jeg og troede at det var millioner af arabere, afrikanere, asiater og andet racefremmed, biologisk krigsmateriel der var samfundsødelæggende. Tænk engang at jeg forestillede mig, at den etniske homogenitet blev smadret gennem demografisk omvæltning og undergravning af alle væsentlige samfundsnormer og kulturelle fundamenter.

Nej, det er Paludan og hans alt for ligefremme retorik. TAK, Litteraturhuset, for denne vitale justering af mit verdensbillede. Det var denne talmudiske logik om indskrænkning af ytringsfriheden, som både dansk og norsk lovgivning indeholder, der skal være rammerne for ytringsfrihed(?)

Vi har ytringsfrihed, men vi har også IKKE ytringsfrihed, og vores totale ytringsfrihed er dikteret af respekt for den manglende ytringsfrihed og de voldsomme indskrænkninger der findes.

Vi holder fanen højt for ytringsfrihed, og forsvarer denne med henvisning til at samfundsdebatten ikke kan tillades, men at det er vigtigt at den finder sted. Det er super vigtigt at vi kan have demokratisk debat, og derfor kan den ikke haves, da det ikke… øh, fordi det må man ikke sige. Længe leve den totale ytringsfrihed og dennes demokratiske reguleringer!

Om Claus Boatsinker

Tjek også

Domstolsterror mod dissident – igen igen

Man kan mene hvad man vil om ebola, corona, snue og de restriktioner der med …

13
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
6 Kommentartråde
7 Tråd kommentarer
7 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
9 Kommentarorer
ValhallaOversætterenTom VensterBørge-Muhammedzyklon brusenbadenstein Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Johnny
Gæst
Johnny

Rasmus “Jeg er en turbo Goyim” Paludan. Fuck that guy

Ogier le Danois
Blæser læser

“goyim” er flertalsformen.

Børge-Muhammed
Gæst
Børge-Muhammed

turbo goyim? Paludan er en turbo-delle. Og i morgen vil du kunne se ham kamponanere på sit live stream fra Blågårdsplads because klam frihed > based sharia.

Oy Vey!
Gæst
Oy Vey!

Jeg glæder mig til at se, hvordan Paludan forholder sig til de andre deltageres Israel- og jødekritik, samt alt det der homolort, når han skal deltage ved Scandza forum i København i oktober.

lebensraum
Blæser læser
lebensraum

Taberjødeflufferen palusvans har allerede været i israel og er blevet oralt omskåret til ære for sine jødeoverherrer

Børge-Muhammed
Gæst
Børge-Muhammed

Jeg ville sgu heller ikke ha’ marc82 rendende og lave brune pletter på det hvide sengetøj.

Oy Vey!
Gæst
Oy Vey!

Fjelddanmark – Norddanmark.

Oversætteren
Skribent

Der findes kun et politisk princip i denne verden: Magt giver ret.

Børge-Muhammed
Gæst
Børge-Muhammed

Ka’ bedre li’ Dark Lord Paludans gengivelse af Nietzsche: “vilje til røv”

Morningstar
Gæst
Morningstar

Såg på Twitter igår att Trumpstein vill köpa Polardanmark. Om köpet skulle genomföras med danskar eller polarjudar förtäljdes inte. Det var en rubrik nån hade lagt upp. Finns det olja eller andra mineraler under isen som får handgnuggarna att dregla?

zyklon brusenbadenstein
Gæst
zyklon brusenbadenstein

Intet nyt her,eftersom det er kendt at USA-ZOG vil have fingre i Grønland.Og hvilken forskel gør det? Eftersom vi har været besat af (((dem))) siden 1945.

Tom Venster
Gæst

Litteraturhuset: Ytringsfrihet er viktig for demokratiet, men ikke hvis det fornærmer noen.

Oversætteren
Skribent

Ikke helt præcist. Så længe det ikke fornærmer dem. Tror da, sagtens David Trads kunne leje et lokale der.