Hjem / Andet / Eskimoer og Trump i duel om tyveri af Danmarks Grønland

Eskimoer og Trump i duel om tyveri af Danmarks Grønland

Vi har før på Dagens Blæser, det eneste medie der kæmper for Danmarks territorielle integritet, skrevet om de ækle sælgnaskere, der alt for længe har huseret på Grønland.

De har været så frække og store i munden (når de har kunnet trække bukserne op efter endnu en gang kulturdefinerende børneknepperi), at en sameksistens i dag er umulig. De har taget vores tolerance og lagt en stor drankerpølle på den.

  • Grønland er vores ø. Det er danskernes arvegods.
  • Danskerne var til stede på Grønland mange århundreder før den frastødende inuit vandrede til fra Nord.
  • Hvis der er nogen der er gæst på Grønland er det eskimoen. Et gæstebud der skal bringes til ende.

Nu har Donald Trump luftet ideen om at gøre øen amerikansk (Sjælland måske, Grønland ALDRIG), og selvfølgelig skal den frække tundramongol lufte sine tyvagtige tanker om denne sag og udtale sig som selvudråbt repræsentant. Det er en ubeskrivelig frækhed. Den evige inuit.

Det ene af Grønlands to folketingsmedlemmer siger pænt nej tak til at få amerikansk pas.

Det ene af Folketingets to medlemmer fra Grønland Aaja Chemnitz Larsen er ikke umiddelbart begejstret for at kunne læse i Wall Street Journal, at den amerikanske præsident ifølge unavngivne kilder har drøftet et køb af Grønland med sine rådgivere.

Historien er ikke bekræftet, men skulle en amerikansk henvendelse komme, foretrækker Aaja Chemnitz Larsen, at Danmark takker nej.

– Jeg siger nej tak til, at amerikanerne skal købe Grønland fra Danmark. Jeg ser hellere, at man styrker relationen mellem Grønland og Danmark, siger hun.

I denne dybt tragiske situation, hvor dansk jord er på fremmede hænder, hvor Moder Danmark græder og beder sit folk om at handle, så er jeg faktisk enig med frostmuggien. Der skal være en række stærke, ubrydelige bånd mellem danske øer og fastlandsjuvelen Jylland. Grønland skal skilles fra den inuitiske plage, og en stor investering skal ske, som kan få øen til at blomstre, integreres totalt i Danmark og i folkets sind. Dertil skal vi påbegynde initiativer, der vil starte en befolkningseksplosion som for altid vil understrege Grønlands status og plads i det danske rige. 6 millioner danske hjerter skal banke på Grønland inden år 2100.

Det er også vigtigt at sige, at Grønland ikke er en handelsvare, som man bare kan sælge. Det kan Danmark ikke bare gøre.

Hvilket er grunden til at de fjendtlige gæster, der søger at rive Grønland væk fra det danske folk, skal behandles med en nådesløs brutalitet, al den stund de ikke ophører med deres frække retorik og propaganda.

Aaja Chemnitz er valgt for Inuit Ataqatigiit, der ligger på venstrefløjen i grønlandsk politik og arbejder for, at grønlænderne anerkendes som et selvstændigt folk med ret til deres eget land.

Selvstændigt folk: kald jer hvad I vil. Et folk der har ret til GRØNLAND? Se forrige afsnit om nådesløs brutalitet. Hvilken ufattelig frækhed. Aaja Chemnitz (udtales spyt-spyt-spyt) skriver sit eget anklageskrift.

Hun ser dog et større fællesskab med Danmark end med USA.

– Det er baseret på de værdier, som er i det grønlandske samfund, og som bygger på et nordisk velfærdssamfund. Gratis uddannelse, og at man har råd til at gå til læge uden at skulle tænke over, om man kan betale for det, siger hun.

Oversættelse: “Vi vil have gibsmedat. Danmark lader til at være et evigt tag-selv-bord, og det vil vi nødigt ændre på.” Det er ikke gratis at skulle pumpe milliarder i dette tåbefolk, der har en endeløs række selvskabte og frastødende problemer. Problemer der for den almindelige danskere er svære at begribe. Jeg vil løfte denne byrde fra Danmark og befri Grønland én gang for alle. Sammen kan vi nå i mål.

– Der har jeg nogle bekymringer om, hvilket samfund man får, hvis Grønland bliver amerikansk fremfor dansk.

Aaja Chemnitz bliver bakket op af Grønlands minister for uddannelse, kultur, kirke og udenrigsanliggender, Ane Lone Bagger,. Hun afviser over for nyhedsbureauet Reuters et salg til USA.

– Vi er åbne for handel, men vi er ikke til salg, siger hun til nyhedsbureauet Reuters.

Indtil befrielsens dag kommer, indtil danske politikere bliver deres opgave voksen, så udråber jeg mig selv til Danmarks talsmand for Grønland og personen der udtaler sig officielt på Danmarks vegne. Så Reuters bedes ringe til mig og ikke de hersens underfrankerede arktismaskotter.

Disse snapstyllende bæsters hærgen må og skal bringes til ophør. Fortæl din nabo om sandheden. Falder snakken på Grønland så lær dem om historien.

Det er vores ø. For altid. Danmark for danskerne!

Om Claus Boatsinker

Tjek også

BONUSNOVELLE! Jonni kidnapper Lars Løkke Rasmussen

Vi er blevet beriget med en novelle direkte tilsendt af Jonni Hansen, som ellers skulle …

14
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
8 Kommentartråde
6 Tråd kommentarer
5 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
10 Kommentarorer
JohnnyLars Agerbæk med ÆBørge-MuhammedDr. ShekelgrublerTom Venster Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Scandinavianheritage
Blæser læser
Scandinavianheritage

Smurt hjem inuitter til Canada med jer så i ikke længere kan besudle Erik den rødes jord.
Samtidig skal Donald durk holde sine fingere væk fra danske territorie.

JarlEchberth
Gæst
JarlEchberth

SESUAK OOLUPILUIK PILUGIK PULAK

Det betyder “stik mig lige en guldbajer mere”

LarsLarsen
Gæst
LarsLarsen

Grønland er danskernes ø. Slut.

zyklon brusenbadenstein
Gæst
zyklon brusenbadenstein

Klik på linket til Syrienblog,som har en meget nøjagtig beskrivelse af situationen med Grønland.

Oversætteren
Skribent

“I det nye Europa kunne jøder forfølges, fordi de med deres religiøse kultur ansås for at være en hindring for fremskridtet og havde ry som uhæderlige handelsmænd, der var usolidariske med de nationer, de levede iblandt. ”

“»Under alle omstændigheder må det være på sin plads at sige, at hvis det danske samfund ønsker en dansk jødisk gruppe, kan det ikke kun ske på majoritetens præmisser, altså uden det jødiske – for så er der ikke en dansk jødisk hverdag – og så er den røde tråd fra anordningen af 29. marts 1814 definitivt klippet over«.”

Og

“Avancerede ’universalister’ som Falsen, Wergeland og Sverdrup ville ikke risikere, at jødiske ’verdensborgere’ kom ind i det nye Norge og lagde en dæmper på nationalismen. ”

“Margrethe Vestager, der hilser fra regeringen under overskriften ’Hvornår er du dansk nok til at være dansk?’.”‘

DE BEKRÆFTER SELV DE ANTI-SEMITISKE FORDOMME, DE SELV OPSTILLER OG KALDER EN VIRUS, I ARTIKLEN!!!

Tom Venster
Gæst

La meg komme med et utmerket forslag. Siden Grønland var norsk lenge (helt til noen *glemte* å levere det tilbake), kan vi inngå et samarbeid for å få sendt inuitt-plagen tilbake til Mongolia og deretter dele broderlig denne vakre øy. Jeg tror dette ville gi et flott Grønnland, med den eneste tydelige forskjell at på en del av øya snakkes et språk som er mulig å forstå, mens på den andre del snakkes dansk 😉 Vinn-vinn.

JarlEchberth
Gæst
JarlEchberth

Det gik galt sidste gang vi prøvede.

Tom Venster
Gæst

En sann historie. Svensken og hans nederdrektige konspirasjoner!

Johnny
Gæst
Johnny

Tom Venster for President i Norge ! 😉

Dr. Shekelgrubler
Gæst
Dr. Shekelgrubler

Fucky fucky, five dorrars!
comment image

Lars Agerbæk med Æ
Gæst
Lars Agerbæk med Æ

Denne historie bygger på anonyme kilder.
Og alligevel får den seks artikler i Berlingske. Nå men en af dem handler om at Danmark faktisk fik tilbuddet tilbage i 1946. Dengang tilbød amerikanerne 100 millioner dollars, eller en byttehandel hvor USA fik strategiske arealer i Grønland og Danmark arealer i Point-Barrow området i Alaska. USAs største oliefund dukkede senere op i Point Barrow i 1967.
Statsminister Hans Hedtoft afviste tilbuddet med ordene:
“det er ikke i overensstemmelse med vores ære og samvittighed at sælge Grønland.”

Nok den mest bæjsd kommentar fra en dansk statsminister nogensinde

Børge-Muhammed
Gæst
Børge-Muhammed

Hvorfor har du en avatar, Lars? Fuck dig!

Lars Agerbæk med Æ
Gæst
Lars Agerbæk med Æ

Det er den samme jeg havde da jeg kommenterede på Thuleanperspective bloggen, så jeg tror det er noget med at jeg har en profil på WordPress.

fuckhovede

Johnny
Gæst
Johnny

Min Grøndlanske ven siger *spyt* spyt* spyt* spyt* spyt* spyt* Aka-sut