Hjem / Verden / Pinlige Löfven: Riges kokainsnifferi skyld i muggibander

Pinlige Löfven: Riges kokainsnifferi skyld i muggibander

Man skal aldrig undervurdere den svenske socialdemokratisme. Ikke at den danske ikke også er en samfundsmæssig kræftsvulst, men i Sverige er virkelighedsflugt en elitær sport, som giver udslag i ren komik.

At Sverige med sine over 30% fremmede, heraf millioner af muhamedanere, står midt i et samfundskollaps, krydret med ekstrem vold og organiseret kriminalitet der er ude af kontrol, er veldokumenteret.

Når Løffe ikke laver bandeforskning, er han på gaden for at fejre nye milepæle for mand-på-mand-fæcesskubberi. “Min drøm er at pisse et transbarn i munden, mens der kaldes til bøn fra minareten, og bagefter kønsperspektivere det ud fra mit heteronormative hvidhedsprivilegie”, har Stefan Löfven udtalt.

Men at skifte kurs kommer ikke på tale fra socialdemokraterne. Eller de andre partier. Deres konsensusdemokrati er låst fast i en kejserens nye klæder-dødsspiral, og parlamentarisk revolution er ikke på dagsordenen. Medierne er ikke blot støtter af kursen, men den sande statsmagt, der som en (fremmed) magtfaktor dikterer hvad der er god tone og tilladeligt i holningskorridoren.

I (((Dagens Nyheter))) får multikultiregimets klovnefører lov til at udstille sit vanstyre og ukritisk komme med en teori om hvorfor det går så jävla skidt med de enorme mængder perkere.

Svaret er rige svenskeres narkoindtag. Grunden til at der sprænges bomber, at politiet ikke kan bevæge sig i ghettoerne, at voldsstatistikkerne ligner noget fra Centralamerika, at bander har overtrumfet statens magtmonopol, skyldes simpelthen at hr. Svenne Svensson får en bane coke i Stockholms velhaverkvarter. Uden hans behov ville de fremmede ikke blive kastet ud i bandelivet.

Jeg stod og holdte foredrag om kvantefysikkens dragende bølge/partikel-dynamik, da min professorkollega Abdul Eyrülmaz, sagde ‘de tager sgu’ coke på Södermalm, de rige svin. Vi har ikke noget valg. Her er en håndgranat og en køkkenkniv – så kører vi’“, fortæller en grædende Mohammed Hammami, der trods sit fuldskæg kun er 8 måneder gammel. Mange andre muggier fortæller samme hårde historie.

Hver gang du sniffer amf, begynder en bil at brænde. Det er en naturlov.

Uden denne næseborspudring ville Rinkeby og andre helvedeshuller, ligne et idyllisk Sverige anno 1935, og selvom Emil ville være sort og forrette sin nødtørft på gaden, så ville der ikke være bander.

Det er svært at forstå at demokratiet er indrettet således at der ingen – absolut ingen – væsentlige konsekvenser er, for de der fører et land på katastrofekurs. Tilmed får de i en rodløs, svenskfjendtlig publikation, som mere eller mindre alle svenske aviser er, spalteplads til at give svenskere skylden for de ulykker de har påført Sverige med masseindvandring.

Dette helvede varer ikke evigt.

Det er chutzpah på et plan, der rammer personer med en normal forståelse af rigtigt og forkert, godt og ondt, som et lynnedslag. Man forstår simpelthen ikke, at politikerne ikke kan eller vil føre en politik til gavn for det land de er valgt til at styre.

Men så er det jo godt der er Bagedysten og tilbud på pride-fløjter i Netto.

Om Claus Boatsinker

Tjek også

“Prins raser efter racisme”

Jeg kunne ikke undgå at give projektilopkastpressen hos TV2 et klik, da prins William (ham …

11
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
3 Kommentartråde
8 Tråd kommentarer
7 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
7 Kommentarorer
OversætterenJohnnyValhallaheimBørge-MuhammedSorte Slyngel Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
JarlEchberth
Gæst
JarlEchberth

Hvis din hudfarve er hvid, så kan og vil du blive bebrejdet for alt der går galt.

Sorte Slyngel
Gæst
Sorte Slyngel

f

Johnny
Gæst
Johnny

f

lebensraum
Blæser læser
lebensraum

Genialt billede med Hitler – et symbol på fremtidens befrielse af Europa.

lebensraum
Blæser læser
lebensraum

når jeg ser en ‘dansk’ kvinde med en muggi eller afrikaner bliver jeg glad fordi de afslører deres iloyalitet og tilkendegiver at de aldrig har været ægte danskere ,men altid har været åndelige perkere og de vil blive udskilt fra vores ariske gener. -Darwins lov.

Ludvig
Blæser læser
Ludvig

Det er imo vores sejr scenarie. At alt ukrudtet selekterer sig selv ud, og kun Chad’s og Chad’inder er tilbage. Selv i antalsmæssig undertal, vil de let kunne skabe en fremtid.

Børge-Muhammed
Gæst
Børge-Muhammed

Det lyder lidt som en ‘brun fremtid’.

lebensraum
Blæser læser
lebensraum

@Børge-Muhammed, for dig måske, ikke for os andre. Hil Odin !!!

lebensraum
Blæser læser
lebensraum

@flavius -kan du komme med nogle links på det med darwin ?

Johnny
Gæst
Johnny

Charles Darwin Was A Bad Jew

Jeg ved ikke om dette er sandt, men ganske interessant læsestof.

“Though common knowledge in the Jewish community, Darwin’s Judaic background seems to be a shock to many non-Jews.”

Oversætteren
Skribent

Ligemeget hvad Darwin så end måtte være, så er naturlig og seksuel selektion fuldstændigt logisk, og beviserne for mekanismerne kan ses overalt.