Hjem / Danmark / Højforræderi: Mette Frederiksens forbryderiske udmelding

Højforræderi: Mette Frederiksens forbryderiske udmelding

Vi skriver normalt om alt mellem himmel og jord fra denne skøre verden, fra et storhjernet, satirisk perspektiv. Ikke i dag.

Dagens artikel er en alvorlig redaktionel udmelding, der kommer i kølvandet på de groteske udtalelser, som den socialdemokratiske statsminister, Mette Frederiksen, er kommet med omkring Grønland.

Udtalelserne er at karakterisere som højforræderi og der bør startes en gul-vest-agtig bevægelse for at kræve hende hoved på et fad.

Fra en igloperkeravis kommer følgende:

I øvrigt er Grønland slet ikke til salg. Det slår statsministeren fast, efter det er blevet bekræftet, at den amerikanske præsident, Donald Trump, kigger på et muligt køb af Grønland.

“Grønland er ikke til salg.

Grønland er ikke dansk.

Grønland er Grønlandsk. Jeg håber vedholdende at det ikke er noget, der er alvorligt ment”, siger Mette Frederiksen til Sermitsiaq.AG.

Dagens Blæser er normalt et nationalistisk nyhedsorgan med en kontrasemitisk perspektivering, der ikke som sådan blander sig i politik. Men som omdrejningspunktet for den gryende Grønlandsbevægelse, er det vores pligt, vort lod, vores skæbne gennem oplysning, agitation og faktaformidling, at fortælle det danske folk om deres land og dets historie.

“Grønland er ikke dansk”

Danmark er os. Grønland er Danmark. Vi danskere er grønlands sønner. Vi har den jyske muld og den grønlandske ditto. Vi er ikke i en kolonialistisk rolle overfor en flok semiretarderede eksimoer. De er ganske enkelt gæster (uvelkomne gæster) på vores ø.

Vi var der først og bragte skandinavisk liv, sjæl og civilisation til øen. At den ikke ligger klods op ad Jylland er ikke relevant. Vi har udposter, som ingen anser som værende udanske, selvom de adskiller sig på mange punkter. Lolland er det tydeligste eksempel derpå.

Lollikker er også en slags danskere.

Mette Frederiksens udtalelser er intet mindre end højforræderi. At udtale at “Grønland er ikke dansk” er at underskrive sin egen dødsdom. Vi kan ikke acceptere at politikere, hvis opgave i princippet er at varetage danskernes interesser, sikre landets territorielle integritet og skabe trivsel for kommende generationer, retorisk forærer verdens og Danmarks største ø væk til en flok snapsbællende spytsprogsmongoler. Det er bestyrtende og Dagens Blæser fordømmer hendes udtaleler på det kraftigste.

Note: Når vi skriver at Mette Frederiksen har underskrevet sin egen dødsdom er dette naturligvis i et retsligt perspektiv, og hendes fremtidige død skal således ses som en konsekvens af et fremtidigt retsligt opgør med hendes forbrydelser, og ikke opfattes som en borgeraktion der vil kunne ske uden dom. Dagens Blæser er imod vold, og vil kun – uden undtagelser – se politikere blive hejst op i krane eller kastet ud fra fæstninger, med en tommel op fra relevante domsmyndigheder.

Om Claus Boatsinker

Tjek også

Domstolsterror mod dissident – igen igen

Man kan mene hvad man vil om ebola, corona, snue og de restriktioner der med …

19
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
9 Kommentartråde
10 Tråd kommentarer
5 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
9 Kommentarorer
Heil Dir im SiegerkranzHeil Dir im SiegeskranzOversætterenFlavius BelisariusValhallaheim Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Sorte Slyngel
Gæst
Sorte Slyngel

Så godt det der citat i en anden nyhedsartikel et sted på nettet og blev insta-triggered.

BTW, “Lollikker er også en slags danskere”
LOLlikker. Ba dum tss

Johnny
Gæst
Johnny

Jeg så Blackpilled lige for tiden, med alt the lort jeg læser i MSN. *suk*

Johnny
Gæst
Johnny

Når man ser på hvordan diverse regeringer har solgt ud af vores arvegods, DONG, Statens Serum Institut, TDC og så videre, så ville det ikke overaske mig hvis de solgte Grøndland. Alt er til salg, bare prisen er rigtige.

Tænk på hvor mange muggier du kan give børnepenge!

JarlEchberth
Gæst
JarlEchberth

Og Dansk Vestindien.

LarsLarsen
Gæst
LarsLarsen

En nødvendig artikel. Må hendes fordærvede anti-danske sjæl brænde i helvede for evigt.

S

Note: En eventuel uendelighed i helvede vil selvfølgelig ske i forhold til fastlagte guddommelige love og efter guddommelig domsafsigelse.

Flavius Belisarius
Gæst
Flavius Belisarius

Det kommer hun naturligvis også til da Mette Frederiksen er jøde / et barn af Satan.

JarlEchberth
Gæst
JarlEchberth
lebensraum
Blæser læser
lebensraum

Vi burde lave en side med restaurenter og butikker der ansætter eller er ejet af muggier ,venstreorienterede eller jøder så vi ved hvilke vi skal undgå, og hvilke der er pro danske.

Oversætteren
Skribent

God idé. Og hvilke firmaere man burde goykotte..

lebensraum
Blæser læser
lebensraum

udsult parasitten ,-)

lebensraum
Blæser læser
lebensraum

Og her gik jeg og troede at Aldi var den mest pro germanske/europæiske kæde og så har de en perker som direktør www.retailnews.dk/article/view/210259/sendToCollegueWindow -boykot og stjæl alt hvad man kan fra lort der ansætter perkere eller jøder i dk !

Oversætteren
Skribent

Aldi Danmarks øverste direktør hedder på nuværende tidspunkt Finn Tang.

lebensraum
Blæser læser
lebensraum

hvorfor siger både artiklen og hans linkedin profil så det er ham perkeren ? www.linkedin.com/in/mohamadmosleh/?locale=de_DE

lebensraum
Blæser læser
lebensraum

@Oversætteren, Stadig en skændsel at en perker er underdirektør

Flavius Belisarius
Gæst
Flavius Belisarius

Mon ikke det er ulovligt i vor besatte nation?

lebensraum
Blæser læser
lebensraum

Det er da ikke ulovligt at lave en side hvor man viser stederne –

Morningstar
Gæst
Morningstar

Vad tror ni ligger bakom? Har den amerikanska militären upptäckt olja och andra mineraler under isen med sin ground penetrating radar? Så nu tänker dom försöka blåsa både danskar och polarjudar med att köpa ön för en spottstyver? Nånting känns skumt här som inte kommer fram i det officiella narrativet.

Eric Kreutzmann
Skribent
Eric Kreutzmann

Jeg håber, Mette frygter harpunens dag lige så meget, som jeg ser frem til den.

Oversætteren
Skribent

Jeg føler mig forrådt.. Igen..