Hjem / Danmark / Rodløs rigmand vil gerne sælge Grønland

Rodløs rigmand vil gerne sælge Grønland

Der var engang hvor landets magtfulde mænd, ikke mindst adelen, forstod deres ansvar. Nok besad de gods og guld, men dertil havde de en indbygget beskytterrolle. Ikke så meget i forhold til egne materielle goder men i særdeleshed i forhold til folket og fædrelandet.

Disse typer er der ikke mange af i 2019, og det er svært at remse navne op af danske hædersmænd indenfor erhvervslivet. Dermed ikke sagt de ikke findes, men de lever en udtalt anonym tilværelse.

De eneste der er højtråbende og frembrusende, er desværre dem der har det som fisk i vandet i vores globalistiske helvede af et skodsamfund. En af disse er den infame negerpuler og rodløse bankmand Lars Seier Christensen. Overraskende nok – alle er chokerede – har han ingen loyalitet overfor Danmark inklusiv Grønland.

Fem ekstra halvnegere er verden blevet ulejliget med, takket være hans bizarre junglefeber. Hans tilragede milliarder kommer ingen til gavn, og havner i sidste ende i en gang afrikansk mudder-DNA. Sand historie.

De danske politikere er over en bred kam skuffet over, at den amerikanske præsident Donald Trump har aflyst sit besøg herhjemme.

Erhvervsmanden Lars Seier forstår dog godt Trumps beslutning. Det skriver han i et opslag på sin Facebook-profil:

– Egentlig kan jeg godt forstå ham – vores politikere opfører sig som en flok provinsielle klaphatte ved at afvise alt uden fjerneste overvejelse, omtanke eller blot viden om, hvad der egentlig bliver foreslået.

Jeg er altid med på at give danske politikere en sviner, men bonoboernes ven, Lars, gør det jo kun ud fra en komplet ulækker og kvalmende leflen for det judeoglobalistiske Amerika.

Ifølge Lars Seier ville det give god mening at forhandle om Grønlands status, nu hvor USA allerede har massiv tilstedeværelse på luftbasen i Thule.

– Ingen respekt for, hvorfor det lige er, at USA – der er vores eneste reelle beskytter i en stor og farlig verden – er bekymrede over Grønland, som Danmark slet, slet ikke har styrke til at forsvare i en krisesituation. Det gad jeg sgu nok heller ikke stille op til, hvis jeg var ham, skriver Seier.

Muh beskytter. Spar os. USA har udelukkende skabt lidelse og død for Danmark, og  at vi er viklet ind i deres krigsmaskineri og (((forsvarsalliancer))) er ikke et argument. Det er en skamplet for Danmark. I en verdenskrig kan vi ikke forsvare Danmark, hverken Alrø eller Grønland, så skulle det være et argument for at nedlægge os selv? Skal Danmark ændre sin status fordi vi er militært undlegne i forhold til Shlomomerika? Sikke en ussel, svag, svigagtig, tøsedrengsmentalitet. Han – og folk generelt – fatter slet ikke hvad man ville kunne opnå, hvis man havde vilje til at udleve sit eget potentiale og samle folkets styrke. Hvis folk som Lars bare drømte på Danmarks vegne i stedet for ZOGs.

Lars Seier har ikke meget til overs for politikernes klare afstandtagen. Om politikerne skriver Lars Seier i sit Facebook-opslag:

– Og se disse reaktioner – det er som at se en flok skolepiger, der ikke er blevet budt op til afdansningsballet. “Vi har også travlt med alt mulig andet, æv-bæv”. Jeg græmmes, men du skal være velkommen en anden gang, Mr. President.

Du er på alle fronter et usselt, forræderisk væsen, Lars Bongopik.

Sjovt nok afslører alle de andre politikerudtalelser også, at de inderst inde godt ved at Grønland er dansk. Hvis de i sanhed, fra de Radikale til Enhedslisten, følte at eskimoerne var de sande ejere af vores landsdel, så ville de have reageret med skuldertræk overfor Trumps udmeldinger. Men det gjorde ingen. Alle havde de store følelser fremme, og blandede sig ivrigt. Grønland er en del af vores folkesjæl.

Bevares, ingen talte med Sandhedens Tunge, men der er liv i Grønlandsdebatten, og vil skal aktivt deltage i den. Fra uventede kanter, fra hr. og fru Græsplænedanmark, vil man pludselig se folk have retmæssige ejerfornemmelser omkring Grønland. For sandheden spredes. Sandheden om vores ø.

Om Claus Boatsinker

Tjek også

Ishøj lukker ned på grund af spredning af dødelig sygdom

Ishøj slår alarm. Det står nu klart at smittespredningen er ude af kontrol og at …

20
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
6 Kommentartråde
14 Tråd kommentarer
3 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
8 Kommentarorer
Max von LützowDr. ShekelgrublerOversætterenValhallaheimJarlEchberth Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Dr. Shekelgrubler
Gæst
Dr. Shekelgrubler

A shekel for a good goy.

Ingolf Gaboldsen
Skribent

De danske politikkere ville cucke instant hvis Grønlændere ville løsrive sig, og det sker ligeså snart de har et alternativ til Danmarks pengestrøm.

Inden for de næste 10 år, vil vi ligesom i Afrika og andre steder, se en lille korrupt elite på Grønland nærme sig USA og deres lobbyister. Det kan endda være USA co-opter et par danske NGOer også, for at påvirke vores holdninger, alle er tilsyneladende til salg for ZOG.

Jeg håber det sker, så danskerne kan blive redpillet på ZOG. I min levetid har Grønland kun været et dræn, så mister intet. Det desuden en evig hovedpine. Hvor vi i forvejen bliver anset kolonister, der ikke ønsker at vi skal udnytte naturressourcer, stik imod befolkningens ønsker.

Børge-Muhammed
Gæst
Børge-Muhammed

comment image

Oversætteren
Skribent

Han har dog kun 4 døtre med hende. Det sidste har en anden far, men Seier har dog adopteret hende.

Oversætteren
Skribent

Det er ulogisk ja. Men det er dog noget mænd kan finde på, hvis de er tvunget til det. Se fx alle Danske skattebetalende mænd, der gør det samme over skatten.

lebensraum
Blæser læser
lebensraum

Flavius, Det er nobelt at forsørge et fader/moderløst germansk barn.

lebensraum
Blæser læser
lebensraum
Max von Lützow
Gæst
Max von Lützow

Det er noget vrøvl. Vi er alle forskellige manifestationer af den fælles genpøl. At du så er en lille smule tættere på dine forældre genetisk har ingen betydning.

Scandinavianheritage
Blæser læser
Scandinavianheritage

Grønland samt dens ressourcer tilhøre Danmark længere er den ikke det er også en skændsel at vi solgte vores dansk vestindiske øer i Caribien de kunne have været et glimrende sted til en kommede lejer-fængsels foranstaltning til landsforræderne.
Lad atter Dannebrog vaje over Dansk Vestindien.
comment image

Dr. Shekelgrubler
Gæst
Dr. Shekelgrubler

Øerne i sig selv er fine nok, men tænk på hvor ulækkert det ville være med alle de sorte sataner. De ville jo have haft dansk pas, hvis øerne stadigvæk havde været danske. Får opkastfornemmelser blot ved tanken. Men jo, hvis man nu havde kastet alle negerne i havet i stedet for at sælge til (((USA))), så havde det været helt perfekt. Men så fremsynet var man desværre ikke.

JarlEchberth
Gæst
JarlEchberth

Jeg er stor fortaler for at tage øerne tilbage. Forestil dig at side under et palmetræ med din kone, og se dine børn løbe rundt på stranden i solen. Ikke helt værst, det kunne jeg godt vænne mig til.

Hvad angår negerne på øen, så skal de bare tilbage til Afrika. Færdig.

Oversætteren
Skribent

USA kan jo bare tage Grønland, når de lyster. De behøver da overhovedet ikke betale en rød reje til nogen for det territorie. Vi har ingen mulighed for at forsvare det.

At Mette Frederiksen slet ikke vil høre på Trump omkring en aftale omkring mere amerikansk tilstedeværelse på Grønland er en kæmpe fornærmelse. Hun er en kæmpe idiot. Kina og Rusland er villig til at tale med USA men ikke Mette Frederiksen. Helt ærligt. Hun starter lige sin tjans som statsminister med at fornærme det mest magtfulde imperie i verden. Og endda det imperium, hun selv er en del af.. Kæmpe torsk..

Dr. Shekelgrubler
Gæst
Dr. Shekelgrubler

Det var alligevel en frikadellepost, der ville noget. Godt nok er jeg ikke fan af Mette Forræderiksen, men hun har da ikke været fornærmende. Det er bare Trump der opfører sig som et lille barn. Danmark har sagt, at vi hele tiden har været åben for fohandlinger, men blot at vi ikke ville sælge. Det er sgu da absurd af Trump at tro, at han kan købe 98% af vores kongeriges areal. Det værste synes jeg var, da Mette cuckede for hårdt på pressemødet tidligere i dag. Hun skulle bare have sagt til den fede appelsinjøde, at han ikke er velkommen her i resten af sin embedsperiode. Manden er helt blæst i hovedet. Står og snakker om, at han er Guds udvalgte, og tweeter om at være konge af Israel, haha.

Oversætteren
Skribent

Mette Frederiksen har ingen magtposition at forhandle udfra. Trump er leder af det mest magtfulde militær i verden. Et territorium tilhører dem der kan og vil forsvare det med magt. Vi har ikke ressourcerne til at forsvare Grønland mod fremmed tilstedeværelse. Og tror faktisk ikke, at vi ville være villig til det, selvom vi havde. Danmark har jo faktisk engang været et imperium, men er det ikke længere. Derved må vi underkaste os dem, der så er det nu. Og der er jo så 3 muligheder: USA, Kina eller Rusland. Personligt foretrækker jeg Kina.

Dr. Shekelgrubler
Gæst
Dr. Shekelgrubler

Så bare fordi vi er den lille, skal vi cucke til USA? Det er jo dét, de regner med. Træt af, at vores politikere skal danse efter deres pibe. Det har ikke et klap med størrelsen at gøre. Hvad vil Blompf gøre, hvis Danmark siger “Fuck dig!”? Ikke en skid. De starter en 3. verdenskrig, hvis de prøver på noget militært. USA skal bare lukke deres kagehul.

Jeg foretrækker Europa. Det ville ikke tage os mere end ti år at skabe en militær supermagt, hvis vi tog os sammen. Drop EU og lav et militært og økonomisk samarbejde. Det er ret simpelt.

Jeg vil hellere dø med ære og kniv i hånden på Vestkysten eller Bornholm i forsøget på at stoppe en amerikansk, russisk eller kinesisk invasion. Man cucker ikke. Det er ikke en mulighed. Døden er langt mere attraktiv end cuckery.

JarlEchberth
Gæst
JarlEchberth

>Jeg vil hellere dø med ære og kniv i hånden på Vestkysten eller Bornholm i forsøget på at stoppe en amerikansk, russisk eller kinesisk invasion

Ord at leve efter.

Oversætteren
Skribent

Jeg ser intet smukt i at kaste sit liv væk for ingenting.

Dr. Shekelgrubler
Gæst
Dr. Shekelgrubler

Det gør man heller ikke, hvis man dør med ære. Så tager man æren med sig i graven. Hvad vil du heller? Interneres i en af deres lejre, så de kan spytte på dig og behandle dig som et insekt?

Oversætteren
Skribent

Jamen du går bare i gang. USA har haft en base på Grønland i 76 år, men har på fornemmelsen, at de aldrig har set skyggen af dig deroppe.

Dr. Shekelgrubler
Gæst
Dr. Shekelgrubler

De har jo ikke invaderet hverken Grønland eller Danmark. Det er en gammel aftale med dem. Vestkysten eller Bornholm ligger så vidt mig bekendt ikke på Grønland. Hvis de prøvede at invadere Danmark direkte, så ville jeg kæmpe til døden, tag ikke fejl af det. Folk der ikke ville, selvom de var i stand, ville jo være forrædere.