Hjem / Akbaring / Berigende historie skjult af TV2 – afdækket af Dagens Blæser

Berigende historie skjult af TV2 – afdækket af Dagens Blæser

Jeg har længe været efter TV2, fordi de som en central del af løgnepressen er gået forrest med at fortie vigtige detaljer, der kunne synliggøre den ekstreme kriminalitet blandt vores mere end en million fremmede.

Ydermere gør denne tys-tys-dækning af junglekriminalitet også vores liv lidt mindre spændende, og danskerne går glip af underholdende hændelser, som kunne være grundlag for sund latter, blot man kendte til de relevante fakta.

Normalt kan man gætte sig til det. For eksempel “mand med svensk statsborgerskab anholdt for bombe” er kodesprog for pisperker, ligesom “unge chikanerer lokale butikker og skaber utryghed i boligområde” altid, altid betyder “perkersvin gør perkersvinting”.

Denne historie fra TV2 er også et kuriosum vi ville være foruden, hvis ikke folketingspartierne havde åbnet sluserne for det absolut mest frastødende bioaffald fra klodens dødeligste kræftknuder i Afrika og Mellemøsten.

Lad mig afsløre: to negere med den korteste af korte tidshorisonter laver et uh-uh-ah-ah-chimperi, efter at have besøgt en muggifrisør i Ishøj, som ikke klipsede hår på den yngstes tilkrusede afroisse på tilfredsstillende vis. De taler sig selv op i en testosteronfyldt spids, og bix-nooder deres vej ind i frisørsalonen og laver deres you-go-gurl-røveri.

Tænk at skrive om denne skøre ting på TV2 og ikke have tilladelse til at nævne nogen af disse ting.

En 52-årig mor og en datter på 20 år er onsdag blevet idømt fire måneders fængsel for et voldeligt røveri som følge af utilfredshed med nogle extensions, datteren fik lavet hos en frisør i Ishøj.

Sagen startede, da moren tog sin datter med til frisøren for at få lavet extensions, der er en kunstig tilføjelse til håret, som gør det længere.

Hverken moren eller datteren var dog tilfredse med frisørens arbejde, og efter et rum tid vendte de tilbage for at give udtryk for deres utilfredshed.

Her opstod et skænderi med frisøren, og moren tildelte ifølge anklagemyndigheden et knytnæveslag til frisøren.

Kort efter tog moren frisørens telefon og gik sammen med datteren fra salonen.

Frisøren fulgte efter de to ud til en bil uden for frisørsalonen, hvor skænderiet fortsatte. I den forbindelse tildelte datteren frisøren et spark. Dermed blev konfrontationen til et voldelig røveri i anklagemyndighedens øjne.

Sandsynligt bud på gerningshomoerectus 1

Formentligt vellignende bud på gerningshomoerectus 2.

Glimrende bud på muggioffer.

At bruge betegnelsen løgnepressen er ikke fordi de siger “din bil kan flyve hvis du bruger leverpostej som sprinklervæske”. Jo, der lyves til den store guldmedalje, men der forties også helt vild. Blandt andet om kriminelles identitet. Fortielserne om den demografiske katastrofe og hvorfor Vesten nærmest samtidig, et pure tilfælde(!), besluttede at importere racefremmede, er naturligvis også at tælle blandt pressens forbrydelser.

Og hvorfor ikke få lov at grine af sindssyge negerkællinger der tæver en ørkentæge, når vi nu alligevel har opgivet at have en nationalstat og et folkeligt fællesskab for at kunne huse disse savlende men ekstremt mangfoldige individer? Hallå, TV2.

Om Claus Boatsinker

Tjek også

Skøre muhamedanere vil snyde Allah!

De er skøre de romere… jeg mener skodmuggier. De er virkelig skøre. Man ved ikke …

4
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
3 Kommentartråde
1 Tråd kommentarer
2 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
4 Kommentarorer
Lord of the FrogsOversætterenDr. ShekelgrublerLarsLarsen Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
LarsLarsen
Gæst
LarsLarsen

Pisperker banker pisneger, flere nyheder kl 8.

Dr. Shekelgrubler
Gæst
Dr. Shekelgrubler

De har fundet moderen. Hun går angiveligt under navnet “Jabba the nigg”.
comment image

Oversætteren
Skribent

Som regel plejer arabere at have okay styr på negere..

Lord of the Frogs
Administrator

Abdi der er et ofte brugt navn blandt somaliere, betyder slave på arabisk. Både somalierne og araberne er helt klar over det etnisk hierarki der eksisterer mellem dem. Det blev ofte bragt på banen blandt den ragtag gruppe jeg hængte ud med i mine præ-rødkalkningsdage.