Hjem / Andet / Nyt muggiparti etableret i IKEAstan

Nyt muggiparti etableret i IKEAstan

Forestil dig at din politiske ambition er at alle skal have gratis isvafler, dynejakker og gule skateboards. Du ser på de etablerede partiers programmer, og kan læse at deres erklærede politik er at uddele just gratis isvafler, dynejakker og gule skateboards. Af de partier som i lang tid har haft magten, kan du ydermere konstatere, at de har opfyldt disse løfter fuldt ud og rundhåndet uddelt isvafler, dynejakker og gule skateboards (finansieret med skattemidler).

Med denne viden, vil du så mene at der overhovedet er grundlag for at starte endnu et parti, med det formål at alle skal have gratis isvafler, dynejakker og gule skateboards?

Vil du i stedet starte et parti der skal forbyde, at man i artikler smører tykt på med billedsprog for at lave en simpel pointe?

I hvert fald er partiet Nyans en realitet, startet af blandt andet den radikale muhamedaner Mikail Yüksel, og de vil “gøre noget for forstæderne”, det vil sige de mange indvandrertætte bydele i større og mindre byer i Sverige.

Det er en vild opgave at overgå de etablerede partier i at detaljeservicere dette savlende rakkerpak.

Der er således ingen tak fra Sveriges adskillige millioner skodperkere for det ufattelige landsforræderi som Moderaterne, Socialdemokraterne, Miljøpartiet, Kristdemokaterne og de øvrige har gjort sig skyldige i gennem årtier. Det ville ellers være svært at karakterisere deres arbejde for svagt eller halvhjertet, i forhold til at masseimportere fremmede og flytte enorme ressourcer fra svenskere til disse ubegribelige mængder snyltere.

Fra at være en bizar og komplet uforskammet debat blandt jøder i jødisk ledede medier (læs bogen “Hur Sverige blev en mångkultur” af M. Eckehart), til at blive vedtaget i Rigsdagen i 1975, er Sveriges multikulturelle projekt blevet virkeliggjort med udelt iver af et samlet politisk etablissement.

Alene siden årtusindskiftet har disse partier hentet yderligere 1,5 millioner racefremmede ind i Sverige og Skånelandene. Hvordan vil Nyans konkurrere med dette energiske engagement??

Det er et parti fokuseret på (meget) mere gibsmedat, mere islam, åbent svenskerhad, kamp mod “islamofobi” og indsats mod racistiske statistikker, der fortæller at muggier er overrepræsenteret blandt kriminelle, arbejdsløse og så videre. Alt skal løses med flere svenske skattekroner og debatten omkring integration skal styres i en anden retning, da Nyans mener at denne kontrolleres af “populistiske og fremmedfjendtlige kræfter”. Wow.

Socialdemokraterne er i stor stil afhængige af de mange fremmede de har importeret, og de er ikke til at vide om Nyans’ løfter til muslimerne og flere ressourcer og mere magt, kan få dem til at forlade det nuværende pro-muslimske etablissement.

Men det vil om ikke andet være interessant hvis gammelpartierne mister politisk indflydelse til Nyans og samtidig vil styrke det man kan kalde oppositionen i form af det tynde svenskerøl, Sverigedemokraterne.

Vi havde vores eget komiske perkerparti, “Nationalpartiet”, men de havde også svært ved at udfylde en niche, da vi jo stort set ikke har andet end forræderpartier, der lefler skamløst for de fremmede, og forærer dansk blod og land til dem i godhedens multikulturelle navn.

Praktisk hjælpemiddel når ting er meget trættende.

Jeg er ikke særligt optaget af partipolitik, men held og lykke til dem der lægger æg i den kurv, og bliver muggidjævle en politisk fraktion i sig selv, og betyder dette strategiske fremgange for seminationale kræfter, så trækker jeg da gerne en enkelt gang i snoren til klaphatten.

Om Claus Boatsinker

Tjek også

BONUSNOVELLE! Jonni kidnapper Lars Løkke Rasmussen

Vi er blevet beriget med en novelle direkte tilsendt af Jonni Hansen, som ellers skulle …

10
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
3 Kommentartråde
7 Tråd kommentarer
3 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
7 Kommentarorer
Eric KreutzmannDr. ShekelgrublerClausKraft Durch FreudeArisk magt Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Scandinavianheritage
Blæser læser
Scandinavianheritage

Man må håbe at Nordens folk snarest griber til en reaktionær handling mod det etableret politiske system ellers ender Sverige som på dette billede illustreret nede under her.
comment image?download

Dr. Shekelgrubler
Gæst
Dr. Shekelgrubler

Jeg tvivler stærkt på, at Sverige er i stand til at redde dem selv. Jeg er ikke blackpilled generelt, men tror, at revolutionen starter et andet sted, og at det ender med, at Sverige bliver befriet af en eller anden fremtidig alliance – fordi de står allerede i lort til halsen.

Sverige er vel efterhånden 35-40% ikke-hvidt, så det er snart alle hvide svenskere, der skal stemme på et nationalistisk parti, før der er flertal. Og husk på, at SD ikke anerkender race. Jimmie Åkesson er en cuck uden lige. SD er omtrent lige så nationalistiske som SF her i Danmark. Det er kun fordi overton-vinduet i Sverige er så venstredrejet, at de bliver fremstillet som nationalister, men det er de på ingen måde.

Og så er der AfS tilbage, og de får sgu nok ikke engang 5% af stemmerne ved næste valg. De fik knap 1% sidste gang.

Svenskerne lider af en genetisk cuck defekt. Der er vitterligt noget galt med dem. Jeg mistænker lidt, at det er pga. Tjernobyl-ulykken i 1986. 90-95% af al det radioaktive nedfald faldt over Sverige, som følge af vindretningen. Hvis man har set de der tjernobyl babyer, så ved man hvor meget det kan fucke med genetikken. Så hvorfor skulle det ikke kunne påvirke folkementaliteten?

lebensraum
Blæser læser
lebensraum

@Dr. Shekelgruber, Sverige er ikke i nærheden af 35-40% ikke hvidt. De skal nok mande sig op på sigt, der skal bare tilstrækkeligt med terroranslag og voldtægter til før vores svenske vikinge brødre vågner.

Dr. Shekelgrubler
Gæst
Dr. Shekelgrubler

Det der er jo nærmest Flat earth tier kookspiracy stuff. Radioaktiv stråling – og følgevirkningerne – er et videnskabeligt faktum. Forklar hvorfor læger er tilbageholdende og påpasselige med røntgen, hvis radioaktiv stråling ikke er virkeligt.

Uran er så vidt mig bekendt ikke radioaktivt, hvis det ikke er blevet beriget.

Eric Kreutzmann
Skribent
Eric Kreutzmann

Jeg tror, du kan være noget så sikker på, at hr. Flavius Belisarius også tror på, at jorden er flad.

Månelandingen er i øvrigt også opdigtet, da månen heller ikke findes. Det er blot en stor klump ariske forhuder, som jøderne har limet sammen og hængt fra en enorm kran.

lebensraum
Blæser læser
lebensraum
JarlEchberth
Gæst
JarlEchberth

Semi relateret.

Jeg oplevede forleden en anden beboer i mit område, gå fuldstændigt amok over en poo in loo familie, der ikke kan finde ud af børneopdragelse. De lader åbenbart deres unge te sig åndsvagt, og larmer kl. lort om natten. Jeg kan ikke lade være med at grine, fordi jeg ved at samtlige danske familier i området shillede for Enhedslisten under valget. LOL.

Hverdagen er fyldt med små eksempler på kulturberigelse. Små ting, som alt sammen er med til at få bægeret til at flyde over.

Dr. Shekelgrubler
Gæst
Dr. Shekelgrubler

Der findes næsten ikke noget bedre end at se forrædere blive ofre for deres egen selvmorderiske ideologi. Det er så smukt. Vi har at gøre med fjender, der er deres eget værste mareridt – og de fatter det bare ikke, haha. Bliver skønt, når mullaherne begynder at kaste dem ud fra bygninger. Meget kan man sige om mullaher, men de er pænt fucking based, hvad angår homoer og jøder.

Tom Venster
Gæst

Alt som kan føre til mer polarisering er etter alt å dømme til vår fordel. Jo vanskeligere det blir å være sentrist uten sterke meninger, jo bedre.