Hjem / Indsigt / Trump, Breitbart og det totale svigt

Trump, Breitbart og det totale svigt

En sjælden artikel om gudekejseren Blormffph og den enorme skuffelse hans første 2 1/2 år som præsident har bragt med sig. Og det har ikke engang at gøre med Grønland! Eller sjove tweets. Eller G7-optræden, hvor han er ganske underholdende. Der er en masse ting med Trump på slap line, der kan karakteriseres som ganske underholdende.

Dette er blot lidt skuffelse over ikke tilnærmelsesvis at have fået hvad man håbede på, og et kort blik på hvad man fik i stedet.

Håbet var en skillevej, hvor kursen nationalt og internationalt ville blive en ny en af slagsen, til gavn for (hvide) amerikanere, samt en generel løsnen af det jødiske jerngreb på amerikansk politik.

Ting man håbede på ville ske helt eller delvist:

 • en mur ved sydgrænsen
 • udsmidning af illegale (30-50 millioner)
 • et opgør med transvanvid og homolobbyen
 • stop for international krigsføring på vegne af Israel
 • stop for provokationer og CIA-aktioner i andre lande
 • et opgør med (((internetcensur))) og reguleringer i den forbindelse
 • lade Mexico betale for førstnævnte mur
 • konfiskere anti-MAGA-demonstranters jakker
 • sætte magtfuldt ind mod gadeterrorisme fra Antifa m.m.
 • starte debatten om demografi og den store udskiftning
 • starte en ild i hjerterne hos hvide om at deres land kan generobres
 • skabe håb hos Europas folk om at nationalismen har en magtfuld allieret
 • stop for rodløs globalisme og “frihandel”
 • åben krig mod løgnepressen

Nej til pinlige indblandinger i andre landes interne forhold, og nej til sindssyge ambitioner om “regimeskifte” og “demokrati” og “homorettigheder” og sådanne ting.

I stedet har Trump været ved roret mens den største indvandringsbølge i amerikansk historie har fundet sted.

Samtidig har terrorcensur fået lov at husere på et niveau der får USSR og DDR til at blegne. Tilmed en censur rettet mod dem der hjalp Trump til magten. Hans egne tilhængere smides i fængsel, og jages af hans anklagemyndigheder; doxes, trues og udsættes for vold på gaden. Forsvarer man sig, er det i sig selv en forbrydelse.

“Du fatter ikke det politiske spil Trump har gang i, Claus, hallå.”

Udenrigspolitisk er trusler, sanktioner og provokationer stadig dagligdag, og til dette har Trump ansat krigsforbryderiske psykopater som John Bolton og Mike Pompeo. Det kan næppe blive værre. Foruden at der i det daglige stadig er den horrible Chabad-jøde Jared Kushner til at underminere enhver sund politik, mens der er total passivitet fra det store jødehåb Stephen Miller.

Hans egen stab i det hvide hus anklager New York Times – ja, New York Times – for antisemitisme, og den komplette leflen for jøder og Israel er på et niveau under Trump aldrig set før i amerikansk politik.

Cancer-kommentar fra (((Breitbarts))) cancer-kommentarfelt.

Den jødiske terrorgruppe ADL arbejder med at hjernevaske amerikanske politibetjente og arbejder direkte med FBI og CIA. Og arbejder direkte med Facebook, Twitter med flere. Og så videre. Og så videre.

“Antisemitisme” og “had” er 2019’s dødssynder, og dette er prioriteten mens al tidligere valgkampssnak om “Amerika først” er forduftet som dug for solen. Buh-lieve me.

Skulle man lade i dag være et øjebliksbillede, såvel som en generel vurdering af tiden siden januar 2017, så er jeg nok en kende skuffet. En anelse skuffet. Ret så skuffet.

Men det var da ok vejr her i weekenden. Så det.

Om Claus Boatsinker

Tjek også

“Oprørende og dybt beskæmmende”: en fortælling om ”Dagskost i en KZ-lejr”

Forleden da kreative aktivister med mottoet ’dårlig opmærksomhed er bedre end ingen opmærksomhed’ og med …

8
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
4 Kommentartråde
4 Tråd kommentarer
5 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
7 Kommentarorer
Oversætterenzyklon brusenbadensteinEric KreutzmannLarsLarsenIngolf Gaboldsen Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
JarlEchberth
Gæst
JarlEchberth

Amerika er 100% fucked, der er ikke nogen politisk løsning længere. Vi har stadigvæk en chance for at vende skuden her i Europa, men den chance bliver smallere og smallere for hver dag uden handling.

Kom i form, lær at forsvare dig selv, lær at tænde et bål, lær at bygge et shelter, find ud af hvilke madvarer der kan holde sig længst, flyt VÆK fra storbyerne, gør noget aktivt IRL for at sprede budskabet.

comment image

Jødekagen
Gæst
Jødekagen

Af oprigtig nysgerrighed, hvad får dig til at mene at “vi” skulle være mindre fucked?

Amerikanerne har i høj grad en større erfaring med det multikulturelle helvede og hvad langt vigtigere er, så har mange forberedt sig i dekader på det ragnarok vi har i vente og deraf er mængden af våben selvsagt af enorm betydning.

Den almindelig Daner tror tilsyneladende at han kan forsvare sin familie med et træbat. Sørgeligt men sandt.

PS. Jødernes greb om Scandinavien og Europa er ikke svagere end det er i USA.

– Kombinationen af indsættelsen af deres lakajer på snartsagt samtlige poster af betydning, samt danskernes uvilje til at søge indsigt vil betyde at det bliver rigtigt grimt og det vil snart eskalere, den demografiske bombe og destruktionen af politi og forsvar in mente.

Eric Kreutzmann
Skribent
Eric Kreutzmann

USA er mere fucked end os, fordi 40-45% af befolkningen (og ca. halvdelen af nyfødte) er ikke-hvide.

Når amerikanerne har større erfaring med multikultur, er det jo i høj grad fordi, de har været bedre til at lukke fremmede ind. (Landet har selvfølgelig altid haft en sort befolkning, men denne har primært befundet sig i Sydstaterne og visse af de større byer; hvis en hvid mand i Montana omgås mange ikke-hvide, er det ikke fordi, der er fyldt med negre, men fordi regeringen har fyldt hans delstat med mexicanere.)

Multikulturen skyldes kort sagt, at de er mere modtagelige overfor fremmede, fordi de i så høj grad ser sig selv som et indvandrerland. Selv mange højreorienterede amerikanere er stolte over deres “Nation of Immigrants”.

At amerikanerne har været bedre til at samle på våben og dåsemad betyder meget lidt. I et land med høj voldelig kriminalitet kan det sikkert være meget rart at have en halvautomatisk riffel, men det er også nogenlunde dét. Du forestiller dig vel et eller andet kollaps- eller borgerkrigsscenarie. Det kommer ikke til at ske. Sorry.

Det går fint med at forvandle latinamerikanere—og sågar mange af muslimerne i Europa—til fedladne forbrugere. De vil selvfølgelig forblive dummere, fattigere og mere voldelige end hvide mennesker. Men der er jo masser af steder, der er dummere, fattigere og mere voldelige end USA og de europæiske lande. Det er ikke ensbetydende med kollaps eller borgerkrig.

Jødekagen
Gæst
Jødekagen

Godmorgen folkens,

– Ikke alle hvide er amerikanere, men alle amerikanere er hvide. Faktum.

Jeg må påpege en stigende forundring over at så mange kunne have en tiltro til Trump, men det skyldes naturligvis den uheldige kombination af uvindehed om det Jødiske Spørgsmål (ie. Trump er jøde) og at de, der har en indsigt i emnet som oftest har en meget overfladisk forståelse af emnet.

I øvrigt er der godt 100 mio. illegale i USA.

Ingolf Gaboldsen
Skribent

Trump er ikke jøde, så allerede der står jeg af. Den idioti du besidder ødelægger mere end den gavner for os.

LarsLarsen
Gæst
LarsLarsen

Pænt lækkert vejr ja. Var lige I Rebild bakker og lyngen står helt vildt flot!

zyklon brusenbadenstein
Gæst
zyklon brusenbadenstein

Kan stærkt anbefale at læse den kroatiske tænker og forfatters Tomislavs Sunic’s bog:”homo americanus;child of the post modern age” Bogen af Sunic(han er en af vores) beskriver nøjagtig hvilket uhyre USA har udviklet sig til.Homo Americanus som pryder min bogreol er skrevet i 2007 og passede på udviklingen ganske godt da den blev skrevet.I dag 12 år
senere ser det ud til at Sunic’s bog var profeti.

Oversætteren
Skribent

Han er sørme også involveret hos the occidental quarterly..