Hjem / Indsigt / 10-15% af polakker vil voldtages med en brun påspændingsdildo

10-15% af polakker vil voldtages med en brun påspændingsdildo

I Polen går det relativt godt. Ved valget i 2015 stemte tre ud af otte polske vælgere på det nationalkonservative parti Lov og Retfærdighed, mens et lignende antal stemte på forskellige borgerlige partier. Ikke ét decideret venstreorienteret formåede at blive valgt ind i det polske parlament.

Men selvom deres befolkning på mange måder er fornuftigere end den danske, for slet ikke at nævne fx den svenske eller den britiske, er der tilsyneladende stadig en betydelig minoritet, der ville ønske, at de ganske konsekvensfrit kunne klæde deres barn lidt mere kønsnormudfordrende og lade det være danser(inde) ved den lokale tarmparade.

Spærregrænsen i Polen er ret høj; 5% for partier og 8% for forbund bestående flere partier. Dette førte til enormt stemmespild for venstrefløjen ved sidste valg, hvor det socialdemokratiske Razem (‘Sammen’) fik 3,6% af stemmerne, mens den Demokratiske Venstrealliance fik 7,6% (sidstnævnte stillede op som partiforbund, og skulle altså nå op over den højere af de to nævnte spærregrænser).

Senest har der været håb på den polske venstrefløj i form af partiet Wiosna (‘Forår’), der har ligget og flirtet med spærregrænsen siden det blev stiftet for godt et halvt år siden. Stifteren og formanden hedder Robert Biedroń og er tidligere borgmester i den mellemstore nordvestpolske by Słupsk; byen ligger næsten lige ud til Østersøen, hvilket er heldigt, da Biedroń er en vaskeægte bagbordspirat.

For at være sikre på, at de kan nå over spærregrænsen, har de tre venstreorienterede partier, jeg har nævnt, nu valgt at indgå i et forbund, der slet og ret hedder ‘Venstre‘. Når det kommer til stykket er de nok ikke så forskellige fra vores parti af samme navn.

Løkke er det, Westboro Baptist Church ville kalde for en ‘fag-enabler’

Partiforbundet har i meningsmålingerne ligget på alt fra 9,8% til 14,9%. Som regel omkring 11-12%. Så medmindre de får gjort sig meget upopulære, kan de altså regne med pladser i parlamentet, når polakkerne afholder valg senere i år.

Set fra den lyse kan man sige, at det er positivt, at kun ca. 10-15% af Polens befolkning gider denne ideologiske dildoimport. Til sammenligning står det Forenede Højre—et partiforbund, der primært udgøres af regeringspartiet Lov og Retfærdighed—til mellem 40% og 45% af stemmerne.

Om Eric Kreutzmann

Tjek også

Jødedommen i Rusland

Blandt nationalister finder man tit sympati for Vladimir Putin og Rusland. Dette skyldes at de …

8
Efterlad et svar

avatar
 
3 Kommentartråde
5 Tråd kommentarer
4 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
7 Kommentarorer
Jødekagenjødedommens snarlige udslettelseOversætterenClauszyklon brusenbadenstein Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Troldmanden
Blæser læser
Troldmanden

Den polske regering er nødt til, som man har haft stor succes med i bla. Rusland og Ungarn, enten at forbyde eller storbeskatte politiske donationer fra udenlandske individer og organisationer. På den måde kan man hurtig komme ufolkelige, unaturlige, liberale globo-homo partier og bevægelser til livs – især i et konservativt og katolsk land som Polen.

Et problem er bare at den polske regering vil være bedste venner med USA, hvilket ironisk nok er hovedeksportøren af globo-homo ideologien. De kan ikke blæse og have mel i munden på samme tid.

Oversætteren
Skribent

De vil gerne have USA til at beskytte dem imod Rusland, men de har åbenbart ikke lyst til at blive afpresses af jøder pga………. et eller andet….. holocaust. Så må de vælge..

zyklon brusenbadenstein
Gæst
zyklon brusenbadenstein

Men i alle vestlige lande ønsker 85-90% af befolkningerne deres egen udslettelse.

Oversætteren
Skribent

De gider i hvert fald ikke gøre særligt meget for at stoppe det..

lebensraum
Blæser læser
lebensraum

Det skal blive værre før folk vågner op. Jeg kan tilgive de nationalist danskere der i jagten på penge til at stifte familie ikke er vågne om jødetyraniet, men venstreorienterede (og højreorienterede) som har forårsaget det vi står i skal huskes til de dør for deres landsforræderi.

Jødekagen
Gæst
Jødekagen

Problemet er jo netop at majoriteten ikke har andre værdier end ækel jødisk materialisme.

Claus Boatsinker
Redaktør

Således ved jeg mere om polske tarmparader og dem der drømmer om at pjaske i en urinpøl. Glimrende.