Hjem / Verden / Sverige: Elitens hykleri og nationalismens svar

Sverige: Elitens hykleri og nationalismens svar

Der er hver dag (i gennemsnit) mord i Sverige og et så overvældende antal fremmede at utryghed, lovløshed og brutalt ulandsbarbari er noget svenskere bydes at leve med.

Men inden vi ser på det, så må vi lige se på os selv i det perspektiv. Vi skydes ofte i skoene at vi er kyniske og brutale; følelseskolde og sadistiske. Vi er proppet i en Hollywood-kasse, og skal opfylde en skurkerolle, der er stik imod nationalismens kærlighedskraft.

At elske sit eget folk er en smuk ting. Det er ikke bare en tilstand i øjeblikket, men en pligt der bunder i et fællesskab der går tusindvis af år tilbage i tiden, ærer ens døde, hylder ens forfædre og tænker på sit eget hellige blods fremtid og trivsel.

Nationalismen er familiens trygge vægge, hvor et folks bedste altid er fyrtårnet for politiske beslutninger. Det er en menneskelig politik i skarp kontrast til det atomiserede individ som skabes af et normløst forbrugersamfund, der i det store hele omspænder Vestens lande i dag. Nationalismen er ikke blot en politisk retning, men en smuk tankegang der respekterer Moder Natur.

Når vi ser at vores folkevalgte i land efter land udfører den samme rodløse, landsskadelige politik hvor åbne grænser, ansvarsløs økonomisk politik, opsplittelse af kernefamilien, befolkningsudskiftning og en udslettelse af det trygge, homogene, kriminalitetsfri samfund er på dagsordenen, så er det jo ikke en tilfældighed, at vi er hvor vi er.

Således er det komplet uanstændigt og usmageligt at se politikere, lade som om at de er chokerede og helt imod den samfundsudvikling de benhårdt har arbejdet hen imod, mens de ikke blot har ignoreret advarsler, men indført lovgivning til at terrorisere de dissidenter der påtaler deres landsforræderi.

I Sverige blev gårsdagens muggimord så en kvinde (og i dag endnu en kvinde), hvilket har gjort at det multikulturelle helvede blev en nyhedshistorie. Og politikernes hykleri er ikke vel modtaget at de som længe har kæmpet for at indføre fornuftens politik og nationalismens helbredende løsninger.

NU skal der ske noget, siger politikeren der er ansvarlig for det han synes er så forfærdeligt. Ingen af disse “åh, det er skrækkeligt”-politikere tager dog ansvar, eller ønsker et opgør med den multikulturelle kurs. Ingen tager svenskernes parti, eller ser på mord, bomber og deslige i et indvandringsperspektiv. Tænk hvis de gjorde det, og tilmed i den forbindelse så på hvem der er hovedansvarlig for at have startet dette vanvid?

Magnus Söderman gider hverken høre på de kyniske politikere eller på deres vælgere. De burde jo elske mord på gaden. Det er jo det de har fået, har set, og som de derefter stemt for mere af? Det er sket årti efter årti, i Sverige, i Danmark og utallige andre hvide land. Det viser ikke blot vælgernes dumhed, men måske også demokratiets store svaghed? En styreform skal jo være levedygtig og trivselsskabende og ikke et værktøj for destruktive, samfundsnedbrydende kræfter. Eller hvad?

Tilbage står nationalismen og tilbyder løsningerne, der med resolutte tiltag kan helbrede det syge, døende samfund, som var det et mirakel.

I Sverige, som Gustav Kasselstrand fandt ud af, bliver budbringeren af nationalistiske løsninger dog ikke hyldet som en helt, men derimod politianmeldt – af politiet(!) – for “hetz mod folkegruppe”.

Skyderierne fortsætter, fremmedimporten fortsætter, politikerne erklærer sig fortsat chokerede og uden skyld. Heldigvis styrkes nationalismen, og selvom terrorcensuren er værre nu end nogensinde før, så bliver vores ønsker om normalitet og trivsel mere og mere spiselige for folket, for hver dag der går.

Om Claus Boatsinker

Tjek også

“Prins raser efter racisme”

Jeg kunne ikke undgå at give projektilopkastpressen hos TV2 et klik, da prins William (ham …

7
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
5 Kommentartråde
2 Tråd kommentarer
5 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
6 Kommentarorer
Båt BåtsenLarsLarsenDr. ShekelgrublerOversætterenRedsign Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
voltair
Blæser læser

Smukt skriv som altid. Magnus Söderman og hans type skulle bare have en helikoptertur udover Øresund. Vi takker naturligvis Sverige for at statuere et skrækeksemplar på, hvor galt det kan gå, når landets politikere har opløsning af nationalbefolkningens sammenhængskraft som øverste prioritet. Vi må håbe at sofagoyimen herhjemme snart vågner op.

lebensraum
Blæser læser
lebensraum

Er Magnus Söderman ikke en af de gode/nationalisterne ?

voltair
Blæser læser

Det kniber med læseforståelsen, totalt spermhjerne lige nu. Jo, det er han da. Derfor var det selvfølgelig tiltænkt at Magnus blev udstyret med en herlig flyvehjelm i læder og kaptajnstatus i en EH101 Merlin mandskabshelikopter med dertilhørende passagerer af uønsket afkom og et rungende fravær af faldskærme.

Oversætteren
Skribent

“Ligesaa er ogsaa Troen, dersom den ikke har Gerninger, død i sig selv. Men man vil sige: Du har Tro, og jeg har Gerninger. Vis mig din Tro uden Gerningerne, og jeg vil af mine Gerninger vise dig Troen.”

Dr. Shekelgrubler
Gæst
Dr. Shekelgrubler

Men hvad med de stakkels små NEEEGERE????
comment image

LarsLarsen
Gæst
LarsLarsen

Utroligt hvad der foregår i øst-København. Mange sådanne tilfælde. Måske en dansk jernnæve ville gavne stedet.

Ludvig
Blæser læser
Ludvig

For et par uger siden talte jeg med en (etnisk) svensk knægt, i starten af 20-erne. Han skulle til at finde en lejlighed, og prismæssigt var Malmø det eneste realistiske for ham.

Han tilføjede – ganske uopfordret – at det dog trak ned med den høje kriminalitet og skyderier. Det var ikke “nice”.

Og samtalen var ikke i en alt-right eller lign. sammenhæng. Han virkede ej heller racistisk (det skal dog nok komme med alderen!).

… synes altid det er interessant at få suppleret alle statistikerne med førstehåndsoplevelser.