Hjem / Akbaring / Censur uden sidestykke på planeten Jorden

Censur uden sidestykke på planeten Jorden

Utroligt at kun Dagens Blæser og andre alternative hædersmedier lader til at berette om sandheden omkring den omsiggribende censur. Eller at nævne det overhovedet. Jeg tvivler på at der har været artikler i kloakpressen vedrørende folk som James Allsup og hans halve million abonnenter, der med et trylleslag blev holocaustet. Ham og en række andre.

Hvilke andre? Dem der var på listen skrevet af den jødiske terrororganisation Anti Defamation League, der samarbejder tæt med YouTube (men også amerikansk politi, FBI, CIA og andre sociale medieplatforme). En offentligt tilgængelig liste. Disse rodløse krabater har så uindskrænket en magt, at de vifter det i fjæset på os alle, mens de arbejder for vores totale udryddelse. Meget beklagelig situation.

Jeg synes det er et utroligt tilfælde at disse, for eksempel også American Identity Movement og endda selv Vdare, dukker op på en liste og så, puf, er deres konto væk. Ved et tilfælde. Så pudsigt, er det.

Mere sjovt nok, så er der tale om direkte nedlukning. Nedlukning af YouTube’ere, der strengt overholder YouTube/Google’s dæmoniske regler om newspeak og “had”, og som ikke har modtaget advarsler og strikes.

Nogen siger helt sikkert at fordi den jødiske terrororganisation og den jødiske chef for det jødisk ejede YouTube, har et samarbejde omkring hetz mod dissidenter, så er det derfor alle disse kanaler er væk.

Det er en konspirationsteori så tag din sølvpapirskippah af.

YouTube-chef (((Susan Wojcicki))) har jo lige sagt offentligt, at en åben platform, hvor alle kan komme til tale og en bred vifte af holdninger kan luftes, er det mest vigtige af alt for YouTube. Tjek Red Ices stream og se i detaljer dette k̶v̶a̶l̶m̶e̶n̶d̶e̶ ̶j̶ø̶d̶e̶t̶e̶a̶t̶e̶r̶  spændende nyt fra Susan.

LOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOL

Det er en skør, skør verden. I sidste uge var vi på niveau 5.999.999. I dag er vi lige gået lidt op igen.

Jøden skriger om FRIHEDER, mens han holocauster din YouTube-kanal“.

Vil du støtte James Allsup økonomisk, så er han at finde på subscribestar.

Om Claus Boatsinker

Tjek også

Domstolsterror mod dissident – igen igen

Man kan mene hvad man vil om ebola, corona, snue og de restriktioner der med …

10
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
8 Kommentartråde
2 Tråd kommentarer
3 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
10 Kommentarorer
Sorte SlyngelHvide SlyngelClaus BoatsinkerGydaSejr Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Ingolf Gaboldsen
Skribent

LarsLarsen
Gæst
LarsLarsen

Det er for sindsygt… Stort F.

Dr. Shekelgrubler
Gæst
Dr. Shekelgrubler

Red Ice er klart et af mine favoritmedier. Har fulgt dem i snart fem år.

voltair
Blæser læser

Tak for den daglige dosis af jødehad. Det er absolut must at holde sig orienteret om denne parasits gøren og laden, særlig nu hvor homopressen har så travlt med at pusle om Thunfiksens svømmetur til Jew York og BimboNinna Hedeager Olsens utidelige afspadsering på 5 mdr. fuldbetalt offentlig løn, fordi hun som den bitre og passivt-aggressive og frastødende heks hun er, er blevet fornærmet over at være blevetfravalgt under et kommunistisk gangbang i hendes egen seng og nu vil have hævn over patriarkiet. DisInformation, DDR, Polemikken, ParaZetland og alle de andre. Vi informerer dig goiym. Vi fortæller dig, hvad du skal vide goiym. Nej, alle ikke (((verificerede))) kilder er fake news goiym. Vi bedriver ikke fake news goiym. Blåt flueben goiym. Drik din spiced latte goiym. Du skal kun forholde dig til os goyim. Nej, det så du ikke goiym, her er en sjov artikel om en friggjort kvinde, der onanerer på webcam foran mænd og tjener kassen på det. Gør det samme, unge kvinde, der er i pengenød, det er helt normalt jo. Alle gør det. Se bare selv goiym. Se hvor empowered hun er goyim. How stunning. How brave.

Lord of the Frogs
Administrator

Hvordan man modbeviser konspiratoriske anti-semitter:
– Kald alle der snakker om det for nazier
– Virker det ikke, så lav en liste med dem som munden skal lukkes på (ja tag endelig nogen med som blot er kritiske overfor establishmentet)
– Ban dem fra sociale medier
– …
– …
– konspiration modbevist
– …
– profit?

NAZIISLAMISTER BTFO!

DAGEBNSBLÆSER kan ligesågodt lukke og slukke.

Sejr
Gæst
Sejr

Nu er det her nok ikke det rigtige sted at skrive det men kunne ikke finde en email eller lignende hvor jeg kunne kontakte siden.

Men har i overvejet at gøre siden tilgængelig over Tor, det ville sørge for at læserne ville kunne have adgang til siden selv hvis i blev udsat for en censur kompagne ligesom 8ch og The Daily Stormer.

brugernavn
Blæser læser
brugernavn

Fjolset (før og efter 35 minutter) i linkede redice-video benævner sig selv som dissident,men taler alligevel om at det er nødvendigt med rgeringsindgreb. Der er sgu for mange af den slags,som villigt lader sig lede rundt i manegen.

Hvide Slyngel
Gæst
Hvide Slyngel
Sorte Slyngel
Gæst
Sorte Slyngel

Gad vide om det havde noget at gøre med:

View post on imgur.com