Hjem / Indsigt / “Moly er officielt /voresgut/!”

“Moly er officielt /voresgut/!”

Der findes et spil, år efter år, der er lige så stabilt et fænomen som vinterens komme og forårsfuglenes kvidren.

NU er Molyneux über-rødkalket og taler om Shlomo. Ingen vej tilbage nu!!!!11

Men der er en vej tilbage. Hver gang. Vi er i hvert fald samme sted som tidligere og Molymeme har tweetet med lidt kant, og lokket alle neonhudhaderne til at agere fanklub endnu engang.

Det har været en ting siden tidernes morgen.

Molynnnguy gik fra at være libertarianer til at tale om negeroptøjer og menneskelig/homo erectus intelligens. Derfra syntes der ganske kort til at vores Stefan også kunne tale om mere grundlæggende problemstillinger og samfundskræftsvulster som jødisk magt og dennes groteske overrepræsentation på indflydelserige steder; medier, bankvæsen, pornoindustri, retsvæsen, lobbygrupper, politikere, underholdningsindustrien, NGO’er med meget mere.

Der var endda en mindre kampagne i gang i 2016, for at skaffe Moly på The Daily Shoah. Jeg kan fra eget arkiv se at det foregik i august dette år…

Men hver gang, hver eneste gang, så trækker Stefan i land og et par uger efter har han i stedet besøg af Mike Thernovith eller boomerkejseren Bill Mitchell. 

Inden for det sidste år lykkedes det endda vores canadiske skuespiller at lade som at Dinesh D’Souza pinlige film “Death of a nation” var det bedste siden ♥Olsen Banden i Jylland♥. Med disse gæster sender Moly klar besked til hans nationalistiske publikum OG til (((magtstrukturen))), om at han er ikke på vej til at blive en relevant stemme.

Bemærk at Molyneux ikke bruger tid på at tale om den ekstreme censurkampagne der foregår i disse dage. Min pointe med at bruge Stefan “Judenflænser” Molyneux som eksempel er, at det er lidt det samme vi ser i dansk politik.

Alle fra DF til Socialdemokraterne dingler lidt lokkemad til det retarderede stemmekvæg. “NU er det nok med de perkere – PARADIGMESKIFTE til folket!!”, og lovninger om stram, stram udlændingepolitik. Alt imens de fremmede vælter ind, og hver dag øger i antal. Simpel lokkemad der i demokratiet er alt rigeligt. I stedet for at undskylde for deres forbrydelser, spiller de rollen som frelsere, der påstår at ville løse de selvskabte muggiproblemer.

Det ville da være sjovt hvis Moly kom ombord på det gode skib SS Kontrasemitisme®, men ser du på hans seneste tweets, så taler han stadig imod “hvidt overherredømme”, som om retten til at ens børn kan vokse op blandt deres egne i deres eget fædreland, fortjener et jødisk smædebegreb som dette.

På samme måde ville det være sjovt hvis Mette Frederiksen besluttede, at Danmark tilhørte danskerne, og at de fremmede skulle drives ud af landet.

Det er bare ikke super sandsynligt.

Om Claus Boatsinker

Tjek også

BONUSNOVELLE! Jonni kidnapper Lars Løkke Rasmussen

Vi er blevet beriget med en novelle direkte tilsendt af Jonni Hansen, som ellers skulle …

13
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
4 Kommentartråde
9 Tråd kommentarer
2 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
10 Kommentarorer
Lars Agerbæk med ÆNegerkidJødekagenKim NielsenAgent Chaim Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Dr. Shekelgrubler
Gæst
Dr. Shekelgrubler

Det er da en start. Al begyndelse er svær. Det jeg morer mig mest over er, at alle de frikadeller, der sidder rundt omkring ikke ved, hvad de skal stille op, når selv Molymeme begynder at nævne jøden.

Nu mangler vi bare Jewriaspesten. Hold nu kæft hvor er de lamme. Har ellers ihærdigt prøvet at redpille dem på det sidste, men det er lidt som at prøve at hælde ti liter vand i et drikkeglas. De går i boomer-mode så snart man nævner deres elskede småhattede venner. “MUH ISRAEL!! LE ENESTE DEMOKRATI I MELLEMØSTEN!! IKKE SIGE NOGET ÅÅÅNDT!!”. Det er lige før man begynder at tro, at Kim Møller er blevet ansat af JIDF, så faktaresistent, han er.

Der er vitterligt ingen forskel på frikadeller kontra jøder og venstresnoede idioter kontra islam. Det er nøjagtigt lige så svært at trænge igennem til en frikadelle, hvad angår jøder, som det er at trænge igennem til en venstrespasser, hvad angår islam. De falder i nøjagtigt samme mentale fælder – følelserne tager over, man vil ikke se beviserne og man anklager modparten for at være “intolerant og hadsk”. Man kan kun håbe, at sådan en som Molymeme kan trænge lidt igennem til dem, men det er ikke noget jeg turde at satse pensionsopsparingen på. Ikke fordi jeg har nogen, men alligevel.

voltair
Blæser læser

Frikadellerne. Åh ja. Hvor skal man starte? Deres stegeskorpe er så pansret med hærdet svinebrusk fra den systematiske langtidsstegning i en jødisk gasovn i 6 millioner lysår at selv en Wolfram nål må takke nej til opgaven om at skære igennem til frikadellen. Det er en umulig opgave. En enigma. En kamp man har tabt, før man overhovedet kan forestille sig den. Frikadellerne kan kun bevæges på ét punkt og det er DE FANDENS DADELPLUKKERE. Simple væsener, der bare vil have deres grønlangkål og weekendtur i Bilka med trampekosten og dets indavlede biprodukt uden at skulle henvende sig til en levende skydeskive i brune nuancer, når der ikke er mere nutella på hylde 1488.

lebensraum
Blæser læser
lebensraum

Nød lærer nøgen frikadelle at spinde -indtil de er ramt på pengepungen vil de forblive i frikadellusionen

Niels Kimsen
Gæst
Niels Kimsen

Bare fortsæt derinde på urias. Der er mange der læser med uden at kommentere, som ikke er topdeller. Det var sådan jeg vågnede, da jeg engang sad og studerede frikadelleopskrifter, hvor der en dag stod: “det er jøderne”.

lebensraum
Blæser læser
lebensraum

Vi burde lave et kartotek af alle landsforrædere til efter opgøret. Alle venstre og højreorienterede politikere der har gået multikulturens erinde og alle der har stemt på dem skal huskes !

Agent Chaim
Gæst
Agent Chaim

Agent Shlomo, du må ikke være så direkte i dine opfordringer til ulovligheder.

Kim Nielsen
Gæst
Kim Nielsen

Så melder Kim Møller fra Uriasposten klart ud omkring omtale af jøder på hans blog: “Gider du ikke holde det der jødekonspiratoriske nonsens væk fra Uriasposten.”…bla. omkring Trump som værende zionist.

Ret hurtigt efter bliver følgende kommenteret: “Har nogen af dem (jøder) ligefrem smidt penge i Uriasposten?

Jødekagen
Gæst
Jødekagen

Han er jøde, vågn nu lidt op.
– Og nej, der findes ikke “gode jøder”.

Lars Agerbæk med Æ
Gæst
Lars Agerbæk med Æ

En ting er at det kan være svært at rødkalke proffesionelle frikadeller som Uriasposten, men hvem ved hvor meget af ens daglige e kontrasemitisme der bliver hængende hos den almene frikadelle.

lebensraum
Blæser læser
lebensraum

Når usa prøver at kritisere israel www.youtube.com/watch?v=XKlSWkpMn9Q

LarsLarsen
Gæst
LarsLarsen

View post on imgur.com


Not an argument.

Negerkid
Gæst
Negerkid

Ud over at sætte skøger på plads har han gjort meget godt for at fremme hjemmeskoling ect.
– Men vi må dog huske på at manden er jøde / fjende.