Hjem / Danmark / Pengegriske piseskimoer vil udskifte jydeguld med burgershekels

Pengegriske piseskimoer vil udskifte jydeguld med burgershekels

Nu må det få en ende! Min tålmodighed er for længe siden opbrugt og tilbage er en foragt og et had, der vokser i styrke for hver frækhed. Mange har det på samme måde som jeg. Flere og flere, faktisk.

Hvis tiden fra det inuitiske valg sidste år til den nylige snak om judeoamerikansk annektering har vist noget, er det såvel vores svigagtige politikeres ubegribelige retorik om tundramongolsk “selvstændighed”, som en tilstand af frækhed hos igloperkerne der bør straffes med en nådesløs hårdhed.

Grønlandsk politiker: ‘Jeg kan ikke se, at Danmark er bedre for os end USA’

Parti i det grønlandske landsting vil have en debat, efter at USA åbnede for mulighed for et køb af landet.

Denne ækle arktisabe og hans medsammensvorne bør snarest få et reb om halsen og dingle i Godthåb, til skræk og advarsel for de øvrige deportationsparate sælgnaskere. “Bedre for os end Danmark”. Tænk at vi har hældt så meget som en krone i disse børnekneppende bodegaindianere. Hvilken frækhed! Hvilken ufattelig frækhed!

Det kan muligvis åbne for, at Grønland kan opnå selvstændighed, og derfor skal USA’s interesse tages seriøst og debatteres blandt landets politikere.

Sådan lyder budskabet fra Pele Broberg, der er medlem af Inatsisartut (det grønlandske landsting) for Partii Naleraq.

– USA er villig til at understøtte vores økonomi med i udgangspunktet fire milliarder om året. Dermed står befolkningen nu over for en skillevej for første gang. Vi har nu et reelt alternativ til det danske bloktilskud, siger Pele Broberg til Sermitsiaq.

En fremtidig dom vil blive læst op for Pele Broberg når han dømmes for dette. Hos folkets domstol er han allerede dømt til at brænde i helvede, men vi er en lov-og-orden-side på Dagens Blæser, og vi vil have “tommel op” fra en god dansk dommer inden “Pele” hejses op.

– Brug tilbuddet fra USA til at takke pænt nej tak til et kontant salg, men åben en dialog om USA’s behov og krav til et selvstændigt Grønland.

I interviewet med det grønlandske medie foreslår Pele Broberg, at man skal indgå en dialog med amerikanerne om, hvilke krav og behov man har i relation til et selvstændigt Grønland.

Hvordan kan man udtale sig på sådan vis, uden at blive arresteret? Hvor er protesterne? Det kan jeg fortælle dig. De findes på Dagens Blæser, og hos den hæderkronede kreds omkring dette ekstremt vigtige medie. Vi er Danmarks stemme. Vi forsvarer fremtidige generationers arv. Tag del i kampen i dag. Støt Grønland. Støt Blæseren!

Og sig ikke at voodoo-dukker ikke virker.

Jeg har arbejdet intensivt med min Kim Kielsen-dukke, og resultaterne er ved at være i hus:

Kim Kielsen har så alvorlige problemer med hjertet, at han skal opereres senere på efteråret.

Det er blevet konstateret at Kielsen har hjerteproblemer, og at han står til en hjerteoperation senere på efteråret.

I mellemtiden har lægerne rådet ham til at slappe helt af, så den medicin, han indtager forud for operationen, kan få den krævede effekt, som er en forudsætning for at operationen kan gennemføres.

Dukkearbejdet vil fortsætte, men det skal naturligvis ikke gøre det ud for et reelt opgør med de skandaløse eskimoer, men blot være et supplement til at svække dem mest muligt.

Blæser-læser Lord Julianehåb med prototypen på hans Ane Lone Bagger-dukke.

Vil du deltage i arbejdet så gå ind på www.voodooforgrønland.dk og vælg en kandidat, dukketype og stikværktøj. Tak!

Om Claus Boatsinker

Tjek også

Ishøj lukker ned på grund af spredning af dødelig sygdom

Ishøj slår alarm. Det står nu klart at smittespredningen er ude af kontrol og at …

9
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
6 Kommentartråde
3 Tråd kommentarer
3 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
8 Kommentarorer
LarsLarsenRedsignKim NielsenEric KreutzmannJarlEchberth Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
lebensraum
Blæser læser
lebensraum

Grønland er dansk ! Vores forfædre var der før igloperkerne.

voltair
Blæser læser

Er der overhovedet nogen, der ved, hvorfor helvede de nordmongoler eksisterer i første instans? Er vi sikre på, at de ikke er resultat af en implosion på et Canadisk (pbuh) genlaboratorium for gnavedyr? HVEM FUCK ER DE? Og hvorfor har vi ikke tæppebombet Nuuk med aids inficerede bjørnefælder endnu? Deres mangel på respekt giver mig krafedme mere R A G E end Stacy ovenpå og hendes slæng af spermskraldespande, der insisterer på at torturere en ukuele for åbne vinduer. FUCKING FÅ NOGET SELVINDSIGT MØGSÆK ELLER SPÆL DEN MÆ SLÆJER. RÆÆÆÆÆÆÆÆ

Kim Nielsen
Gæst
Kim Nielsen

Engang jeg var på Christania (ja jeg ved det, men nu bor jeg i KBH så der var jeg altså) på et værtshus så var det at en en tandløs og stiv ældre grønlænder satte sig ved siden af mig på en bænk. Hun spurgte som det første om jeg vil med hende hjem. Det er stadig en top 5 “vild oplevelse”. (Og det blev et nej)

Dr. Shekelgrubler
Gæst
Dr. Shekelgrubler

Man bliver snart så træt af de isperkere og mutts, at man næsten håber på, at USA ender med at eje Grønland, fordi alle med en hjerne ved jo, at USA vil køre isperkerne totalt i sænk samtidigt med, at de suger hvér en ressource ud af Grønland uden at tænke på miljøet eller noget som helst. Man skal bare kigge på, hvordan USA behandler dets egen befolkning, og hvis man tror, at de vil behandle isperkerne bare tilnærmelsesvis lige så “godt”, så er man fandeme en joke.

Jeg kan allerede se overskriften i 2030 for mig: “Efter ti år under USA: Grønlænderne føler sig forrådt”.

Tom Venster
Gæst

Alle verdens minoriteter har frekkhet nok til å kreve alle de tingene de ikke kan skape selv og aldri har gjort seg fortjent til. Og det som skal være våre egne politikere tar deres sinnssvake krav på alvor! Tusen takk, Shlomo.

JarlEchberth
Gæst
JarlEchberth

SUSUIK SELUSIUOAK OLOPILUGIK PULAK!

Det betyder “slap af mand, jeg har kun fået 5 bajere, jeg kan sagtens køre min slæde”

Eric Kreutzmann
Skribent
Eric Kreutzmann

Igloindianere, polarperkere, tundratyrkere, nunavutnegre, arktisafrikanere, indlandsisisraelere, snapsesibirere, brændevinsbrunhuder, akvavitaborigenere kogespritskoreanere og børnemishandlende bloktilskudsbantuer—kald dem, hvad I vil, jeg er i hvert fald godt træt af dem.

voltair
Blæser læser

Din lyriske leg med ord er altid en fornøjelse Hr Kreutzmann

LarsLarsen
Gæst
LarsLarsen

Et Grønland uden inuitter ville være som en diamant befriet fra sin skald.