Hjem / Akbaring / Dødstrusler mod Helmuth Nyborg – sag opklaret

Dødstrusler mod Helmuth Nyborg – sag opklaret

Det var ikke kåd snak fra partitoppen om “store pikke”, der for et stykke tid siden fik Helmuth Nyborg til at droppe sit kandidatur for Stram Kurs. Han kunne afsløre at han blev truet på livet, og at det var så alvorlige trusler, at det desværre fik konsekvenser.

Nu er det takket være PET’s efterforskning blevet klarlagt hvem præcis, der talte gebrokkent dansk til Nyborg. Det viste sig at være den løst organiserede gruppering “Lålliggår Mod Telligænsfårskind”.

Dagens Blæser har modtaget oplysninger om, at baggrunden for truslerne var Helmuth Nyborgs høje medieprofil og det lys der blev rettet mod menneskelig intelligens via hans kandidatur.

Grupperingen stammer fra Lolland, og har dertil supportergrupper på Falster. Der har i længere tid været en ulmende vrede over at mange via internettet er blevet “rødpillede” omkring raceforskelle, som også kan vise sig regionalt inden for en nation.

Dagens Blæser snakkede med Joske Jumboskovl, også kaldet “colabryggeren”, der er en af de ledende skikkelser i LMT.

Vi spurgte Joske hvad han var så vred over, og hvorfor Nyborg skulle være mål for denne vrede:

Det bare for meget, ik. Han er så klog, ik. Bare så stor hjerne, ik, og man bliver træt ikke osse, ik? De så store hjerner i Jylland, åh, de så kloge, ik.

Nyborg bare en nar, ik. Du har så 120 i tellagæns, åh, du millionær, ik. Som om vi ikke kan noget, ik. Det bare ikke rigtig, man bliver så sur, ik. Han skal bare lade være med at pege nogen ud, ik?

Helmuth Nyborg har ikke selv udtalt sig konkret om grupperingen, men fortæller Dagens Blæser at “det er mig bekendt at vi har sådanne typer visse steder i Danmark, og det er på sigt noget vi ville være tjent bedst med at gøre noget drastisk ved. Men det er kun et håb, og i dag er der som sådan ikke værtøjer til at håndtere det man videnskabeligt definerer som ‘tossesegmentet’.”

Forskningen giver svar

Vi har også fået en udtalelse fra intelligensforsker og professor på Århus Universitet, Søren Hvidbjerg Ravn, der forsøger at forklare episoden:

Blandt etniske danskere er der en stor grad af homogenitet, også intelligensmæssigt. Vi har en meget normal fordeling, men der er regionale lommer, hvor der kan være markante udsving. Det er faktisk meget normalt og ses i mange lande. I forskerkredse er det kendt som ‘niggerfænomenet’. I Danmark findes et sådant intelligensmæssigt vakuum på blandt andet Lolland, og det forklarer i vid udstrækning deres frustration og følelse af utilstrækkelighed.”

“Lolland ligger i det der intelligensmæssigt kaldes ‘den ulykkelige zone’, hvilket vil sige at de er tilpas dumme til ikke at kunne fungere på niveau med det øvrige Danmark, men ikke dumme nok til at leve i uvidenhed om deres tilstand. Derfor lever de med bevidstheden om deres medfødte begrænsninger, og de ved samtidig at intet kan rette op på deres situation. Dette giver sig udslag i dumme ting som trusler mod ‘de kloge’, om du vil. En yderst sørgelig situation.

Vi håber at vi har set enden på truslerne mod Helmuth Nyborg, og vi efterspørger samtidig en resolut indsats fra regeringen, for eksempel terapeuter og anstalter, der kan tæmme de uregerlige segmenter, så vi undgår lignende situationer i fremtiden.

Om Claus Boatsinker

Tjek også

Skøre muhamedanere vil snyde Allah!

De er skøre de romere… jeg mener skodmuggier. De er virkelig skøre. Man ved ikke …

5
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
4 Kommentartråde
1 Tråd kommentarer
3 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
5 Kommentarorer
GydaKristian NissSorte SlyngelOversætterenEric Kreutzmann Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Eric Kreutzmann
Skribent
Eric Kreutzmann

Det er skræmmende, at vi stadig i år 2019 ser eksempler på denne primitive sydhavsekstremisme.

brugernavn
Blæser læser
brugernavn

Sydhavet er sværere navigerbart end vesterhavet.

Oversætteren
Skribent

Vi må give dem et værdigt liv med fabrikker og få børn..

Sorte Slyngel
Gæst
Sorte Slyngel

Store danske pikke der banker mod hinanden!

Kristian Niss
Gæst
Kristian Niss

det typisk midtjyer a vær så stor i knolden. ja vil godt send lidt sympati til Lolland fra nordjylland. i ska ik la jer kue af dem bar fordi de er lidt bogsmarte. man blir ik en go mand bar fordi man ka læs