Hjem / Verden / BoJo i fuld Brexit-krig

BoJo i fuld Brexit-krig

Briterne har forhåbentlig opdaget at deres demokrati er en rådden sæk lort, og at de stemte FORKERT i 2016. Ja, I husker vel at der engang var en såkaldt Brexit-afstemning, da Obama var præsident og Cameron premierminister?

Nu her i 2019, hvor vi siden da har fået flyvende biler og spædbørnstransvestitter, er demokratiet stadig en elendig, samfundsnedbrydende vittighed.

Boris Johnson vil have Brexit udført, og nu laves der aftaler på tværs af de to ledende partier om – igen – at bremse det, hvilket – igen – kan medføre nyvalg og – igen – udsættelse af Brexit.

Liberalt demokrati? Bare dræb mig, fam.

Den version Johnson vil gennemføre, eftersom EU vil gøre det så svært og dyrt for briterne at forlade EUSSR som muligt, kaldes “no deal”, men det er et sludderbegreb, for Storbritannien havde allerede i 2016 muligheden for at lave en “totally excellent deal, my dude”-Brexit, og indgå en række favorable handelsaftaler med diverse stormagter, fri fra EU’s giftige tøjler.

Men det gjorde man ikke og nu er man i 2016, 2017, 2018 og 2019 blevet udstillingsvindue for hvorledes demokratiet bringer rodløse, folkefjendske kræfter til magten, der ikke respekterer folket og dets beslutninger. Ser man på Englands gader, hvor negere twerker mens de stikker med knoifes, så kunne man godt have formodet dette, Brexit-cirkus eller ej.

Mit eget personlige forslag er, at Boris Johnson og hans Brexit-støtter omfavner 2019, og de nye traditioner og kulturmønstre denne tid beriger os med. Tag en dunk syre med på gaden, og kast det i fjæset på dem der ikke respekterer afstemningsresultatet. Syre for Brexit vil paradoksalt nok samle nationen.

Det vil dels være en hyldest til demokratiet men også en regulær forbrødringsproces med det multikulturelle Nybritannien, og de nye, mørke, syrekastende briter.

#Acid4Brexit

Mit fjæs når jeg ikke respekterer udtræden af den Europæiske Union.

Om Claus Boatsinker

Tjek også

“Prins raser efter racisme”

Jeg kunne ikke undgå at give projektilopkastpressen hos TV2 et klik, da prins William (ham …

5
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
5 Kommentartråde
0 Tråd kommentarer
2 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
4 Kommentarorer
OversætterenLarsLarsenClausDr. Shekelgrubler Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Dr. Shekelgrubler
Gæst
Dr. Shekelgrubler

Kunne ikke være mere enig. Dem der ikke respekterer en demokratisk afstemning, nu hvor vi engang (angiveligt) lever i et demokrati, skal fandeme ikke blive overrasket over ekstrem vold.

Dr. Shekelgrubler
Gæst
Dr. Shekelgrubler

comment image

LarsLarsen
Gæst
LarsLarsen

En meget smuk og kulturelt tilpasset ide.

Oversætteren
Skribent

BREXIT betyder vel forhåbentligt ikke at mine engelske vingummi’er bliver dyrere!!!